Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Η αθλιότητα των ΜΜΕ - Οι ειδήσεις που δεν βολεύουν, εξαφανίζονται...

  23/12/2008 | 873 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο(Στη φωτογραφία η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη από την RealNews)
Η χυδαιότητα των ΜΜΕ και των "νταβατζήδων" τους δεν έχει όρια. Η βαλλιστική που εξέτασε την σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη έδειξε ξεκάθαρα ότι υπήρξε εποστρακισμός σε επιφάνεια τσιμέντου.

Ο περιγραφόμενος ως "ράμπο" και πρώην καταδρομέας ειδικός φρουρός,...προφανώς θα μπορούσε να στοχεύσει στην καρδιά του εχθρού του εφόσον ο σκοπός ήταν η δολοφονία (από τις λέξεις ΔΟΛΟΣ και ΦΟΝΟΣ). Η φωτογραφία της σφαίρας που δημοσίευσε η εφημερίδα REAL news ...ΔΕΝ έγινε πρώτη είδηση. Οι περισσότεροι Έλληνες ΔΕΝ είδαν τη σφαίρα σε κανένα Δελτίο Ειδήσεων παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν σε χιλιάδες πολίτες εξαιτίας της.
Ο θάνατος του Αλέξη συνεχίζει να περιγράφεται δραματικά ως..."ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ", που υποδεικνύει δόλο, κι όχι ως ατυχές γεγονός από τον εποστρακισμό της σφαίρας. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο ειδικός φρουρός έφυγε αμέριμνος από τον τόπο του συμβάντος. Από πίσω του κάποιοι τον φώναζαν "ΔΟΛΟΦΟΝΟ" αλλά αυτό του συμβαίνει χωρίς λόγο από τότε που έγινε αστυνομικός οπότε είναι επίσης λογικό το ότι δεν κατάλαβε ότι κάποιος πέθανε πίσω του, έστω και από εξοστρακισμό. Σε κάποια ιστοσελίδα διαβάσαμε ότι ο αστυνομικός πριν πυροβολήσει...έτριψε τη σφαίρα στο πεζοδρόμιο για να φαίνεται ότι εξοστρακίστηκε. Αυτό όμως είναι μία γελοία υπόθεση δεδομένου ότι ΠΡΩΤΗ φορά έκανε χρήση του όπλου του και η φωτογραφία της σφάιρας δείχνει παραμόρφωση που δεν γίνεται με το χέρι σε καμία περίπτωση.

Πρωτοσέλιδο της ΕλευθεροτυπίαςΑξίζει να προσέξει κανείς ,κάτω αριστερά, την αναφορά της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στον εποστρακισμό με πολύ μικρά γράμματα, την λέξη "ΑΛΛΑ..." που επακολουθεί και με μεγάλα γράμματα το γεγονός ότι το εργαστήριο της βαλλιστικής δεν μπορεί αποφανθεί για την ακριβή πορεία της σφαίρας. Και φυσικά η πρώτη είδηση ΔΕΝ είναι η σφαίρα που αποτέλεσε την πρόφαση για να γίνουν στάχτη 50.000.000 ευρώ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στέλνει το μήνυμα ότι η νέα σφαίρα πρέπει να αποτελέσει το φυτίλι για ΕΚΡΗΞΗ άρα για περισσότερα χρήματα στις τσέπες των "νταβατζήδων".

Η συνέχιση των επεισοδίων στους δρόμους είναι απαραίτητη και για την αύξηση των εσόδων από διαφήμιση. Τα επεισόδια θα μπορούσαν να ρίξουν την κυβέρνηση ώστε να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ που βολεύει περισσότερο τους "νταβατζήδες", το ΝΑΤΟ, τα Σκόπια, και τις Αμερικάνικες πετρελαϊκές εταιρίες.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα. Ο θάνατός σου...η ζωή μου.
Τον θάνατο του Αλέξη...τα κανάλια τον μετέτρεψαν σε μετρητά και διαφήμιση. Οι εφημερίδες ανέβασαν τις πωλήσεις φύλλων. Δημιουργήθηκε ένας τεράστιος τζίρος εκατομμυρίων ευρώ γύρω από ένα ατυχές γεγονός...το οποίο "φούσκωσαν" και φόρτωσαν με ένα σωρό πλαστά δραματικά στοιχεία και υπερβολές για να καθηλώσουν τον κόσμο μπροστά στην TV. Η αδικαιολόγητη, ίσως και σκόπιμη, καθυστέρηση της βαλλιστικής ήταν βούτυρο στο ψωμί των κοράκων της τηλεόρασης. Κι όταν βγήκε το πόρισμα που έδειχνε τελικά μία λιγότερο δραματική αιτία θανάτου του Αλέξη...τα κανάλια σώπασαν. Το πόρισμα ΔΕΝ είναι εντυπωσιακό, ΔΕΝ βγάζει τους αναρχικούς στο δρόμο να κάψουν και να ρημάξουν ώστε να γίνουν δραματικές απευθείας συνδέσεις από τον τόπο της καταστροφής. Η καταστροφή του κέντρου της Αθήνας και των εμπόρων ... έκανε σαφώς πλουσιότερους τους "νταβατζήδες". Αν δεν καιγόταν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη εκατομμύρια Έλληνες, αντί να βλέπουν τηλεόραση θα έκαναν χίλια δυο άλλα πράγματα πιο δημιουργικά. Οι "νταβατζήδες" των ΜΜΕ θα σκότωναν για να ανεβάσουν το μερίδιο τους στην AGB. Δεν νοιάζονται ούτε για το οικονομικό κόστος που επωμίσθηκαν οι πληγέντες, ούτε για τις εικόνες βίας και την τρομοκρατία με την οποία πότισαν τις ψυχές των μικρών παιδιών.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ.


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Ο Βρετανός «εθνικιστής» ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, ο παγκοσμίως άγνωστος Βέλγος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ, και τα άκρως «ενημερωτικά» ελληνικά ΜΜΕ
 • Ενσωμάτωση των μεταναστών μαθητών, μετά αφθόνου προπαγάνδας και παραπληροφόρησης - Αδέρφια «προοδευτικοί», όχι άλλο κάρβουνο!
 • Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θ' ακούσουμε;
 • Είμαστε κράτος δικαίου, ή κράτος «μπουρδέλο»;
 • Περί της συνεργασίας μεταξύ Ναπολέοντα Ζέρβα και Γερμανών κατά την Γερμανική Κατοχή


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.