Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία Πάρε-Δώσε

Είναι δυνατόν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν Μάντατζι, να διατηρεί την θέση του στην ελληνική βουλή, αλλά και το κόμμα του;

  24/07/2008 | 798 εμφανίσεις | Σχολιασμός

«Το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει»!

Τάδε έφη Τσετίν Μάντατζι σε ομιλία του στην Κομοτηνή

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ σας εκπροσωπούν οι θέσεις του βουλευτή σας;
Ξεκάθαρα τα’ πε τα πράγματα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν Μάντατζι στη συγκέντρωση της Δευτέρας 11 Ιουλίου (ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή) στα στελέχη της μειονότητας παρουσία και του έτερου βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν. Μπορεί το θέμα της συγκέντρωσης να ήταν τα νηπιαγωγεία και τα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης και ο τρόπος αντιμετώπισής τους όμως ο κ. Μάντατζη άδραξε την ευκαιρία να θέσει το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων και να κάνει ξεκάθαρες τις απόψεις του για αυτά που τον…καίνε!

Μήνυμα Μάντατζι προς την Τουρκία: «Διεκδικήστε μας…»
Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε μεταφρασμένο (η ομιλία εκφωνήθηκε στα τουρκικά, ως συνηθίζεται άλλωστε) απόσπασμα της ομιλία του:
«Το ίδιο μήνυμα πρέπει να δοθεί και στην Τουρκία. Εμείς δεν είμαστε μια εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας. Μείναμε εδώ με μια συνθήκη. Εγώ στην ουσία δεν θέλω να ασχοληθώ με τη συνθήκη. Αυτοί που με άφησαν εδώ να ασχοληθούν. Το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει»!
Και για να μην πάει αλλού ο νους το μετριάζει: «Πως θα μας διεκδικήσει; Οι δυο χώρες να καθίσουν να συνεννοηθούν ώστε λίγο – λίγο να διευκολυνθεί η ζωή μας».

 

Μήνυμα Μάντατζι προς την Ελλάδα: «Θα ξεσηκωθούμε…»

Αυτό το μήνυμα στέλνει ο κ. Μάντατζι προς την Τουρκία. Όμως και προς την Ελλάδα στέλνει μήνυμα: «Ο κ. υπουργός ( αναφέρεται στον υπουργό Παιδείας Ε. Στυλιανίδη μεταφέροντας τα λόγια του προς τον κ. Χατζηοσμάν) σχετικά με την προσχολική εκπαίδευση λέει: «Εμείς σας αγαπάμε, θ’ ανοίξουμε νηπιαγωγείο διαπολιτισμικό». Αναλύοντας τις προθέσεις του υπουργού ο κ. Μάντατζι συνεχίζει:
«Ο σκοπός ποιος είναι εδώ; Να σας μιλήσω για την Ξάνθη. Ο σκοπός είναι στον ορεινό όγκο της Ξάνθης να παρέχεται εκπαίδευση στα Πομακικά, στη Γενισέα στα Αθιγγανικά και στην πεδιάδα δεν ξέρουμε τι. Δηλαδή αυτή τη στιγμή ο σκοπός του κράτους είναι η ταυτότητα της κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης. Είναι αυτό που μας διαχωρίζουν σε 3 κατηγορίες που ίσως μετά από 5 χρόνια αυξηθούν σε πέντε ή έξι. Ο σκοπός αυτός είναι Συνεπώς το κάνουν αυτό συστηματικά. Νομίζω πλέον πως ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτό. Πρώτα οι δύο βουλευτές, μετά οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι οι μορφωμένοι αυτής της κοινωνίας. Πρέπει να οργανώσουμε σωστά το λαό. Εάν μια δυο φορές δεν μποϋκοτάρουμε δεξιά και αριστερά, δεν θα γίνει τίποτε».

Και ο κ. Μάντατζι καταλήγει με μια …επαναστατική έξοδο αφού προηγουμένως έχει τονίσει σ’ όλη την ομιλία του: «Εάν δεν βγούμε να δείξουμε στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα δεν θα γίνει τίποτα. Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε …», «ότι κάνουμε θα το κάνουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Για να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι υπάρχουμε πρέπει να βγούμε στη μέση».

Και τα ερωτήματα που εγείρονται απ’ όλα αυτά αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και στη Βουλή των Ελλήνων :

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ σας εκπροσωπούν οι θέσεις του βουλευτή σας; Αν αυτές οι θέσεις για την μειονοτική εκπαίδευση, όσο και για την ταυτότητα της μειονότητας είναι και δικές σας θέσεις βγείτε και πέστε το και ξεκαθαρίστε το! Αν όχι τι προτίθεστε να κάνετε γι’ αυτό;
Και προς τη Βουλή των Ελλήνων:

Με ποια νομοθεσία είναι συμβατές τέτοιες δηλώσεις εκλεγμένου Έλληνα Βουλευτή; Ο όρκος του βουλευτή δεν τον δεσμεύει να διαφυλάττει και να μην στρέφεται εναντίον της χώρας στην οποία εκλέγεται;

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Πηγή:Εμπρός

Τελική αναδημοσίευση από hellenicrevenge.blogspot.com

Και για να μην ξεχνιόμαστε για το τι γίνεται κάτω απ' τη μύτη μας:
Σημειώστε επίσης, ότι ο γλοιώδης τύπος που ονομάζεται Ντεντέ και προσποιείται τον αντικειμενικό, καλείται συχνά πυκνά από τα ελληνικά ΜΜΕ, σαν εκπρόσωπος των μειονοτικών. Να τους χαιρόμαστε! Και τον Ντεντέ και τα ελληνικά ΜΜΕ και τους «Έλληνες» μειονοτικούς βουλευτές των ελληνικών κομμάτων.

image_pdfimage_print


Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα (HTML):

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ (BBC):

Απλός σύνδεσμος:


Σχετικά θέματα:
 • Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ - Ο φανατισμός σ' όλη του την «μετριοπάθεια»
 • Μια είδηση που αφορά την Θράκη και πέρασε απαρατήρητη...
 • Ποιοι καταπατούν την συνθήκη της Λοζάνης κι εκτουρκίζουν τη Θράκη; Οι Τούρκοι ή οι...Έλληνες;
 • Όταν η θρησκεία πιάνει απ' τα αρχίδια την πολιτική, τότε η διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδος, επί εθνικών θεμάτων, είναι εξ ορισμού ευνουχισμένη
 • Χαρά Νικοπούλου - Μια ηρωική δασκάλα με...«παντελόνια», που ξεχνούν να φορέσουν κάποιοι Γραικύλοι ραγιάδες, «αντιρατσιστές» και «προστάτες» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.
  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Κρυμμένο κείμενο: <spoiler>Το κείμενό σας εδώ.</spoiler>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.
  Εικονίδια
  (αντιγράψτε τον κώδικα που υπάρχει κάτω από κάθε εικονίδιο και επικολλήστε τον στο πεδίο σχολιασμού)
  🙂
  &#x1F642;
  🙁
  &#x1F641;
  😉
  &#x1F609;
  😄
  &#x1F604;
  😜
  &#x1F61C;
  😠
  &#x1F620;
  🙄
  &#x1F644;
  😎
  &#x1F60E;
  😕
  &#x1F615;
  😵
  &#x1F635;