Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία Πάρε-Δώσε

Σκοπιανές τερατολογίες: Στα αρχαία σλαβικά(!!!) δίδασκε ο Αριστοτέλης σύμφωνα με τις υπηρεσίες αναζήτησης της βιβλιοθήκης του Αμερικανικού Κογκρέσου!

  09/09/2008 | 933 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Σκοπιανές τερατολογίες: Στα αρχαία σλαβικά(!!!) δίδασκε ο Αριστοτέλης σύμφωνα με τις υπηρεσίες αναζήτησης της βιβλιοθήκης του Αμερικανικού Κογκρέσου!

Σύμφωνα με τις τερατολογίες της σκοπιανής προπαγάνδας η Πελοπόννησος είχε κατοικηθεί από Αιγύπτιους, Αιθίοπες και Αφρικανούς και επιγραφές στην Κρήτη του 1700 π. Χ. «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή»!!!

Ενάντια σε κάθε σοβαρή ιστορική μελέτη, ενάντια στα ευρήματα της αρχαιολογίας, οι Σκοπιανοί επιμένουν ότι είναι οι κατ’ ευθείαν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Όλα αυτά ενώ είναι γνωστό ότι η βασική εθνική τους ταυτότητα (γλώσσα, καταγωγή) είναι αναμφίβολα σλαβική. Θα ήταν δυνατόν σε μια ακραία περίπτωση να ισχυριστούν ότι είναι «εκσλαβισθέντες Έλληνες» και αυτό ίσως να έχει μία βάση εις ό,τι αφορά ένα μέρος του πληθυσμού. Σίγουρα έχει βάση εις ό,τι αφορά τους δίγλωσσους μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνος συμπατριώτες μας της Μακεδονίας. Επιχειρώντας, λοιπόν, να δώσουν επιστημονική χροιά και βάση στους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, έχουν προχωρήσει σε τέτοιες τερατολογίες που είναι αδιανόητο να συλλάβει ανθρώπινος νους! Σύμφωνα με τις τερατολογίες τους μάλιστα η Πελοπόννησος είχε κατοικηθεί από Αιγύπτιους, Αιθίοπες και Αφρικανούς!!!

Μάλιστα επιχείρησαν αυτή την πρωτοφανή ανοησία να την «αποδείξουν» και με μία ανθρωπολογική μελέτη, με βάση ένα αντιγόνο, μελέτη την οποία συνέτριψε ο καθηγητής της γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Τριανταφυλλίδης.
Όμως δυστυχώς οι ανιστόρητες αυτές παλαβομάρες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος που αλλού; Στην νέα Σιών, που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…

Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου στις υπηρεσίες αναζήτησης για το λήμμα «μακεδονική γλώσσα» μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «τα παλαιότερα γραπτά μνημεία παγκοσμίως είναι στα αρχαία μακεδονικά» και «οι Μακεδόνες είναι αυθεντικοί Βαλκάνιοι, σε αντίθεση με άλλους λαούς της περιοχής». Ακόμη ισχυρίζονται ότι το βραχμανικό αλφάβητο στο οποίο είναι γραμμένη η ινδική Βέδα, «είναι παράγωγο του προϊστορικού μακεδονικού φωνητικού αλφαβήτου, στο οποίο γράφτηκαν τα παλαιότερα γραπτά μνημεία στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων στο σπήλαιο Mas d’Azil της Γαλλίας που χρονολογούνται στο 25000 π. Χ.»!!!
Τα παραπάνω υποστηρίζει ο Vasil Ilyov, που γεννήθηκε στην Καστοριά το 1941, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Κίεβο και εργάστηκε ως συντηρητής και τεκμηριωτής αρχαιολογικών ευρημάτων στα Σκόπια. Σε άλλη του εργασία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι:
-«Επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400 π. Χ.) «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή».
-«Οι Μακεδόνες είναι ο παλαιότερος λαός με τη δική του γλώσσα και το δικό του φωνητικό αλφάβητο» και «πλούσια μυθολογία» στην οποία περιλαμβάνονται ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Άδης, η Δήμητρα, η Εστία «δηλαδή οι 12 θεοί του Ολύμπου μεταξύ των οποίων και ο Μακεδών».
-Αρχαία μακεδονική προ-γλώσσα μιλούσαν πολλές φυλές όπως «Φοίνικες, Ετρούσκοι, Πελασγοί, Λέλεγες, Κρήτες, Ινδοί»! Στην αρχαία μακεδονική είναι γραμμένη και η ξύλινη επιγραφή που ανακαλύφθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ο Vasil Ilyov μας λέει ότι την αποκωδικοποίησε και το περιεχόμενο δείχνει πως οι Μακεδόνες ήξεραν από το 5260 π. Χ. να χτίζουν πάνω από το νερό. Στα αρχαία σλαβικά(!!!) μακεδονικά δίδασκε και ο Αριστοτέλης, «ο Μακεδόνας φιλόσοφος του πανεπιστημίου στα Στάγειρα».
Μιλάμε περί πρωτοφανών ανοησιών χωρίς όριο! Άλλωστε είναι γνωστό το επίπεδο της μορφώσεως των παγκόσμιων αφεντικών της έναντι του Ατλαντικού ακτής. Στην χώρα των γκάνγκστερς και των κάου-μπόις είναι άλλωστε που ανθεί και η θεωρία της μαύρης Αθηνάς, σύμφωνα με την οποία η θεά Αθηνά ήταν μαύρη και οι αρχαίοι Έλληνες Αφρικανοί! Η θεωρία αυτή στην οποία έχουμε αναφερθεί με άρθρα μας στο παρελθόν εμπνεύστηκε από έναν εβραίο ερευνητή, τον Μπερνάλ και διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή: xryshaygh.wordpress.com

image_pdfimage_print


Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα (HTML):

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ (BBC):

Απλός σύνδεσμος:


Σχετικά θέματα:
 • bulgarmak.org και «Ιός της Ελευθεροτυπίας» - Ποιος αντιγράφει ποιον;
 • Τι πίνουν οι Σκοπιανοί και δε μας δίνουν;
 • Κυρά Ντόρα, δεν το ξέρεις ότι η μια «εξαίρεση» φέρνει την άλλη;
 • Ντόρα Μπακογιάννη, δύο και δύο πόσο κάνουν;
 • Νίκος Δήμου - Ανθολόγιο συνεντεύξεων


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.
  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Κρυμμένο κείμενο: <spoiler>Το κείμενό σας εδώ.</spoiler>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.
  Εικονίδια
  (αντιγράψτε τον κώδικα που υπάρχει κάτω από κάθε εικονίδιο και επικολλήστε τον στο πεδίο σχολιασμού)
  🙂
  &#x1F642;
  🙁
  &#x1F641;
  😉
  &#x1F609;
  😄
  &#x1F604;
  😜
  &#x1F61C;
  😠
  &#x1F620;
  🙄
  &#x1F644;
  😎
  &#x1F60E;
  😕
  &#x1F615;
  😵
  &#x1F635;