Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Τι ΔΕΝ είπε ο Αυστραλός πρωθυπουργός για τους μουσουλμάνους

  03/04/2009 | 1.890 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Το ακόλουθο κείμενο, κόβει βόλτες εδώ και αρκετές μέρες στα μεγαλύτερα ελληνικά blogs (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε). Διαβάστε το και συνεχίζουμε...

«Μουσουλμάνοι σε πολλές χώρες με Δυτική κουλτούρα και τρόπο ζωής, αρχίζουν και απαιτούν να επιβληθεί ο Ισλαμικός Νόμος Σαρία (Sharia). Για τους αναγνώστες που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Σαρία, μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο εδώ (σ.σ. ο σύνδεσμος αγνοείται).

Αυτή η απαίτηση των Μουσουλμάνων εξτρεμιστών έχει γίνει πιο ηχηρή σε χώρες με Δυτικό τρόπο ζωής που έχουν μεγάλους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς όπως η Αγγλία, Γαλλία και Αυστραλία.

Στην Αυστραλία όμως, οι Μουσουλμάνοι οι οποίοι θέλουν να ζήσουν υπό τον Ισλαμικό Νόμο Sharia τους ζητήθηκε να φύγουν από την Αυστραλία, όπου η Αυστραλέζικη κυβέρνηση βάζει.. στο στόχο εξτρεμιστές για να αποφευχθεί πιθανή Τρομοκρατική επίθεση.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Kevin Rudd, εκνεύρισε ορισμένους Αυστραλούς-Μουσουλμάνους λέγοντας πως υποστηρίζει τις υπηρεσίες κατασκοπείας να ελέγχουν τα Τζαμιά της χώρας. Ο πρωθυπουργός είπε:

Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ είναι αυτοί που πρέπει να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. Δεχθείτε το ή φύγετε. Έχω κουραστεί αυτό το έθνος (Αυστραλέζικο) να είναι σε συνεχή ανησυχία μήπως προσβάλουμε κάποιον ή κάποια κουλτούρα. Από τότε που έγιναν οι Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, έχουμε παρατηρήσει μία αύξηση του πατριωτισμού στην πλειοψηφία των Αυστραλών.

Αυτή η κουλτούρα έχει αναπτυχθεί στο πέρας των δύο τελευταίων αιώνων μέσα από μάχες, δυσκολίες και νίκες πολλών αντρών και γυναικών που έψαχναν την ελευθερία.»

Μιλούμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ - όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Ιαπωνέζικα, Ρώσσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Επομένως, εάν θέλετε να γίνεται μέλος της κοινωνίας μας, τότε μάθετε την Γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στον Θεό. Αυτό δεν είναι τα λεγόμενα μίας Χριστιανικής ακροδεξιάς πολιτικής παράταξης, αλλά μία πραγματικότητα, επειδή Χριστιανοί άντρες και γυναίκες, εγκαθίδρυσαν αυτό το έθνος με βάση Χριστιανικές αρχές, και αυτό είναι ξεκάθαρα ιστορικό γεγονός. Είναι σίγουρα πολύ αποδεκτό να το επιδεικνύουμε στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, τότε θα σας συνιστούσα να κάνετε σπίτι σας κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχθούμε την πίστη σας και δεν πρόκειται να σας ρωτήσουμε γιατί πιστεύετε αυτά που πιστεύετε. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να αποδεχθείτε και εσείς τα δικά μας πιστεύω, και να ζήσετε με αρμονία και ειρήνη με εμάς.

Αυτή είναι η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΓΗ ΜΑΣ και ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, και θα σας παραχωρήσουμε κάθε ευκαιρία να πάρετε μέρος και να απολαμβάνετε αυτόν το τρόπο ζωής. Αλλά μετά που τελειώσετε να παραπονιέστε και να κλαίγεστε για την Σημαία μας, τον Όρκο μας, την Χριστιανική μας Πίστη, ή τον Δικό μας Τρόπο Ζωής, σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μία από τις άλλες μεγάλες Αυστραλέζικες ελευθερίες: Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Εάν δεν είσαστε ευτυχισμένοι εδώ, τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ. Επομένως, αποδεχθείτε την χώρα που σας ΚΑΛΟΔΕΧΘΗΚΕ.»

Αυτό είναι το πλήρες άρθρο λοιπόν που κυκλοφορεί, με την πολύ σκληρή γλώσσα, και το οποίο ξεκίνησε την ελλαδική πορεία του από το φιλοϊσραηλινό blog israelyesgr.blogspot.com. Το εν λόγω blog φαίνεται ότι πήρε το κείμενο από μια ιστοσελίδα της Σρι Λάνκα και το μετέφρασε στα ελληνικά. Το γεγονός ότι σαν μόνη πηγή αναφέρεται ένα ανώνυμο e-mail, δεν θεωρήθηκε και τόσο σημαντικό μάλλον...

Θα αναρωτιέστε βέβαια τώρα, τι δεν είπε ο Αυστραλός πρωθυπουργός, όπως δηλώνει και ο τίτλος του θέματος. Η απάντηση είναι ότι δεν είπε τίποτε απολύτως από τα παραπάνω, καθώς αυτός ο επιθετικός λόγος αποτελεί έναν αστικό μύθο, τον οποίο κάποιοι φρόντισαν να τον διασκευάσουν σε νεότερη έκδοση.

Αυτά, για να κατανοούμε με ποιον τρόπο λειτουργούν τα μεγάλα και «ενημερωτικά» blogs και πως φιλτράρουν τις «ειδήσεις» τους ( θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, πως το blog που ξεκίνησε την «πατάτα» διέγραψε το θέμα, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια).


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Σεβασμός στην διαφορετικότητα, ή μήπως στην οπισθοδρομικότητα; - Τα «αγαθά» μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας
 • Αίσχος και ντροπή! (Αλλά σε ποιον απ' όλους;)
 • Περί της «Ένωσης Άθεων»
 • Το πρόβλημα με το Ισλάμ (Σαμ Χάρις)
 • Αριστερά και μετανάστες ως προλετάριοι και ευγενείς άγριοι


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.