Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία Πάρε-Δώσε

Κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές των Ελλήνων και θα χυθεί αίμα...

  24/05/2009 | 2.427 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Ήταν να το δούμε κι αυτό! Οι αριστεροί τύπου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Π.Α.ΜΕ. ξαφνικά έγιναν πολύ θρήσκοι. Η αφορμή; Ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης, ο οποίος ένιωσε να του θίγονται τα «ιερά και τα όσια» όταν ένας αστυνομικός διανοήθηκε να του κάνει έλεγχο για ναρκωτικά, ψάχνοντας ανάμεσα σε φωτοτυπημένα φύλλα μινιατούρας κάποιων αποσπασμάτων του Κορανίου, που είχε τυλιγμένα σε μια χαρτοπετσέτα στην τσέπη του. Ο αστυνομικός όμως ήταν «απρόσεκτος» και τα φύλλα έπεσαν χάμω, ενώ κατ' άλλους τα ποδοπάτησε.

Και οι υστερικές «αντιρατσιστικές» κραυγές δεν άργησαν να έρθουν. Και από ποιους ήρθαν οι κραυγές; Εκτός των γνωστών απάτριδων κι απ' όσους μάχονται το ελληνικό θρησκευτικό κατεστημένο. Φυσικά κάποιος αναγνώστης αυτής εδώ της ιστοσελίδας, θα αναρωτηθεί: «Για κάτσε ρε μεγάλε. Εσύ δηλαδή δεν το αντιμάχεσαι; Τους έχεις αλλάξει τα φώτα των παπάδων».

Ασφαλώς αγαπητέ αναγνώστη και θα συνεχίσω να τους χτυπάω αλύπητα. Όταν λέμε όμως ότι είμαστε εναντίον της θρησκείας, δεν κάνουμε καμμιά εξαίρεση και πόσο μάλλον για τον Ισλαμισμό. Εδώ είναι που τρελαίνεται κάποιος. Οι παραπάνω «ανθρωπιστές του Da Capo» ενώ δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό στον Χριστιανισμό (και καλά κάνουν), δείχνουν μια ανεξήγητη(;) εκτίμηση για το αίσχος μια θρησκείας χάριν της οποίας υπάρχουν σήμερα οι Ταλιμπάν και ο Νόμος της Σαρία.

Με άλλα λόγια, αντί αυτοί οι υποκριτές και Φαρισαίοι που καλύπτονται με τον μανδύα του προοδευτισμού (τρομάρα τους) να αντιδρούν στην σταδιακή ισλαμοποίηση της Ελλάδος που συντελείται, συνεχίζουν να πιπιλίζουν την καραμελίτσα περί ρατσισμού, καταπάτησης δικαιωμάτων και δεν συμμαζεύεται.

Ποιων τα δικαιώματα καταπατούνται κύριοι; Αυτών που μπαίνουν παράνομα στη χώρα, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν; Αυτών που σφάζουν για 10€; Αυτών που έχουν εκτινάξει την εγκληματικότητα στα ύψη; Πότε είχαν δικαιώματα όλοι αυτοί και τα έχασαν στην Ελλάδα;
Για τον σεβασμό ποιας θρησκείας μιλάτε; Αυτής της θρησκείας που στέλνει στην αγχόνη ως πόρνες, βιασμένα κοριτσάκια; Αυτής που στο όνομά της, ανατινάζονται τα αγάλματα μια άλλης θρησκείας (του Βουδισμού); Αλήθεια κύριε Βαλλιανάτε, έχετε αναρωτηθεί τι τύχη θα είχατε στο Ιράν, αν τολμούσατε να μιλήσετε εκεί για δικαιώματα των ομοφυλόφιλων;
Πείτε βρε «ανθρωπιστές», ποιοι από σας τολμούν να κοιμηθούν με ανοιχτό παράθυρο, όπως 20 χρόνια πριν, γνωρίζοντας ότι κάπου κοντά σας υπάρχουν ένα σωρό τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες; Ή μήπως λέτε τα όσα λέτε, επειδή ακριβώς δεν συγχνωτίζεστε με δαύτους και τους βλέπετε μόνο από την τηλεόραση;
Κυρία Δάμα της Ελευθεροτυπίας, να υποθέσουμε ότι σαν γυναίκα είστε υπέρ του «ιερού και του όσιου» που πρεσβεύει η μπούργκα των γυναικών Ταλιμπάν; Σας βρίσκει σύμφωνη σαν γυναίκα το ισλαμικό «έθιμο» της κλειτοριδεκτομής; Λύστε μας επίσης αυτή εδώ την απορία: Πως γίνεται κάποιος που «δεν καταλαβαίνει Χριστό» από ελληνικά, να λέει στα...ελληνικά «Είναι το Κοράνι. Το διαβάζω πρωί και βράδυ. Όπως εσείς προσεύχεστε στο Ευαγγέλιο, έτσι κι εμείς έχουμε το Κοράνι»;

Σε ποια ευνομούμενη χώρα θα τολμούσαν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί άπλυτοι λαθραίοι, να τα κάνουν γυαλιά καρφιά και δεν θα τους είχαν στείλει «σούμπιντο» από κει που ήρθαν; Στην Ιταλία μήπως;

Το βέβαιο είναι, ότι αυτές οι «αυθόρμητες» διαδηλώσεις των παράνομων (αυτό θα πρέπει να τονιστεί) μεταναστών, δεν ήταν τυχαίες. Κάποιοι μετράνε αντιδράσεις. Το επόμενα «συμβάντα», προάγγελοι μιας «πορτοκαλί επανάστασης» ίσως δεν είναι και πολύ μακριά. Μόνο που κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι αναίμακτα. Ο κόμπος φτάνει στο χτένι...

image_pdfimage_print


Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα (HTML):

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ (BBC):

Απλός σύνδεσμος:


Σχετικά θέματα:
 • Σεβασμός στην διαφορετικότητα, ή μήπως στην οπισθοδρομικότητα; - Τα «αγαθά» μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας
 • Εάλω η δημοκρατία
 • Το πρόβλημα με το Ισλάμ (Σαμ Χάρις)
 • Η φιλοξενία στην αρχαία Ελλάδα - Όταν οι «αντιρατσιστές» ανατρέχουν στο παρελθόν...
 • Αριστερά και μετανάστες ως προλετάριοι και ευγενείς άγριοι


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.
  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Κρυμμένο κείμενο: <spoiler>Το κείμενό σας εδώ.</spoiler>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.
  Εικονίδια
  (αντιγράψτε τον κώδικα που υπάρχει κάτω από κάθε εικονίδιο και επικολλήστε τον στο πεδίο σχολιασμού)
  🙂
  &#x1F642;
  🙁
  &#x1F641;
  😉
  &#x1F609;
  😄
  &#x1F604;
  😜
  &#x1F61C;
  😠
  &#x1F620;
  🙄
  &#x1F644;
  😎
  &#x1F60E;
  😕
  &#x1F615;
  😵
  &#x1F635;