Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

ΜΚΟ και ρατσισμός - Πότε αλήθεια, έγιναν οι Έλληνες «ρατσιστές»;

  14/06/2009 | 974 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Πριν πολλά χρόνια στα χωράφια της επαρχίας δούλευαν πολλοί Πακιστανοί, τους οποίους δεν ενοχλούσε κανείς. Μάλλον τότε οι Έλληνες δεν ήταν ρατσιστές.
Μετά ήρθαν οι Φιλιππινέζες για να νταντεύουν τα παιδιά των καλών οικογενειών χωρίς να τις ενοχλήσει ποτέ κανείς. Μάλλον ούτε τότε οι Έλληνες ήταν ρατσιστές.
Ακολούθησαν Πολωνοί, Ρώσοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι, Σέρβοι, τους περισσότερους από όλους αυτούς δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς.
Ήρθαν και χιλιάδες Αφρικανών που πουλούσαν πειρατικά DVD και CD χωρίς και πάλι να μας πουν ρατσιστές.

Ξέρετε πότε ξεκίνησε η πιπίλα του ρατσισμού στην Ελλάδα;
Όταν ξαφνικά πριν λίγα χρόνια άρχισαν να ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια διάφορες ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτούνταν αδρά τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από την Ε.Ε. για την δράση τους. Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα ποσά που εισέπρατταν κατάφεραν και εφηύραν το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τα οποία φυσικά θα αντιμετώπιζαν με την κατάλληλη αμοιβή.

Αν ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα http://www.anthropos.gr/search.asp?Mode=advanced&Categ=4 θα μετρήσετε 64 τέτοιες ΜΚΟ που αμφιβάλλω αν είναι και όλες όσες υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο κάθε επιτήδειος έχει φτιάξει μια τέτοια οργάνωση, έβαλε στο Δ.Σ. και όλο του το σόι να φαίνονται ότι έχουν μπούγιο και άρχισε την αφαίμαξη. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν βγάλαν την ετυμηγορία ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και μάλιστα από τους χειρότερους του κόσμου.

Στην Ρωσία ο Πούτιν όταν κατάλαβε τον ρόλο κάτι τέτοιων οργανώσεων που ο μόνος τους ρόλος ήταν η αποσταθεροποίηση της χώρας, τις έκλεισε κακήν κακώς μην υπολογίζοντας τις αντιδράσεις των δήθεν αγανακτισμένων δυτικών που ωρύονταν για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μάλλον έχει δικαιωθεί από το αποτέλεσμα αφού πλέον η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα μια από τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις.

Εμείς εδώ ως...δυτικοί (τρομάρα μας), επιτρέπουμε στους Δημητράδες και τους Βαλλιανάτους, όχι μόνο να μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ, αλλά και να διασύρουν την χώρα στο εξωτερικό ασκώντας ανθελληνική προπαγάνδα.

Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι κυβερνώντες θα ξυπνήσουν και θα αντιμετωπίσουν με τον δέοντα τρόπο αυτήν την ιδιότυπη πέμπτη φάλαγγα που δρα στο εσωτερικό της χώρας.

Εν κατακλείδι πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και ένα ποσοστό συμπολιτών μας, αρκετά μικρό βέβαια σε σχέση με άλλους λαούς, που είναι πράγματι ρατσιστές. Αυτοί οι ελάχιστοι πρέπει να απομονωθούν και να περιθωριοποιηθούν από το σύνολο του ελληνικού λαού. Αλλά πιστέψτε με, δεν χρειαζόμαστε τις καθοδηγούμενες ΜΚΟ για να το πετύχουμε.

Πηγή: karsilamas.blogspot.com


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Θάλεια Δραγώνα - Ψέματα κι αλήθειες
 • Απ' τον «ανθόκηπο» του Χριστιανισμού: Άγιος Αθανάσιος
 • Ένας Έλληνας που επιμένει ότι δεν είναι Ρωμιός
 • Η γενιά της Ταυτότητας (περί ρατσισμού)
 • Νέρωνας - Ο λαοφιλής και φιλέλληνας αυτοκράτορας που κατασυκοφαντήθηκε από τους χριστιανούς


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.