Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Ως πότε θα ανεχόμαστε την άθλια τηλεοπτική χριστιανική προπαγάνδα; - Μητροπολίτης προτρέπει μικρά παιδιά να πάνε ν'...αγιάσουν!

  02/01/2011 | 1.518 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Πρόκειται για βίντεο που δείχνει το ποιόν των Ναζωραίων. Είναι ο επίλογος από την εκπομπή «Αρχονταρίκι» που παρουσιάζει το πρωί της Κυριακής από την ΕΤ-1 ο 54χρονος Μητροπολίτης Δημητριάδος Βόλου Ιγνάτιος Γεωργακόπουλος.

Η εκπομπή που θα δείτε προβλήθηκε 10:20 με 11:15 το πρωί της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου 2010. Στο στούντιο βλέπουμε δύο πανέξυπνα κατηχητόπουλα, τα αδελφάκια Αντώνη και Ιωάννα, που διηγούνται αυτά που διάβασαν από τους «Βίους των Αγίων». Και ο Δεσπότης του Βόλου (όπως θα δείτε στο συλλεκτικό αυτό βίντεο) τα παρακινεί να γίνουν άγιοι και να μαρτυρήσουν για τον Εβραίο ραβίνο Ιησού Χριστό!

Ρε καλοπερασάκια Ιγνάτιε Γεωργακόπουλε, γιατί δεν γίνεσαι άγιος εσύ, να δεις την γλύκα; Δεν ντρέπεσαι να προπαγανδίζεις τις μαζοχιστικές, αντεθνικές σου ιδέες στα μικρά κι αθώα Ελληνόπουλα, που δεν έχουν ακόμη καταλάβει πόσο μαζοχιστές υπήρξαν ΟΛΟΙ οι άγιοι του Χριστιανισμού;

Δείτε, σας παρακαλώ, αυτό το βίντεο και είναι βέβαιον πως αν έχετε παιδιά, θα εξοργισθείτε με το απύθμενο θράσος του πάμπλουτου Δεσπότη Βόλου, Ιγνάτιου Γεωργακόπουλου.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, πάντως (0:02 έως 0:50 του βίντεο), την ευφυέστατη απάντηση που δίνουν τα δύο παιδιά στον Ιγνάτιο: Ο μεν Αντώνης του απαντά ότι ίσως θα 'θελε να γίνει όσιος (δηλαδή να μη μαρτυρήσει), η δε Ιωάννα ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολοι καιροί να γίνεις άγιος!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάθε τίμιος άνθρωπος που θα δει το φοβερό αυτό βίντεο του καλοπερασάκια Δεσπότη Βόλου να ωθεί δύο μικρά Ελληνόπουλα να αγιάσουν όταν ο ίδιος τρώει με δέκα μασέλες, νομίζουμε ότι θα σιχαθεί μια για πάντα την μαζοχιστική θεωρία που ονομάζεται Χριστιανισμός...

Πηγή: youtube.com

Νίκος


Σχόλια Π-Δ:
1. Μπορεί να δώσει μια πειστική εξήγηση το ελληνικό κράτος και η κρατική ΕΡΤ, που πληρώνουμε όλοι μας, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, πως μπορεί ένας κρατικός τηλεοπτικός σταθμός να γίνεται όχημα θρησκευτικής προπαγάνδας; Μπορεί δηλαδή, να παρουσιάζει τακτική ή μη εκπομπή στην κρατική τηλεόραση κι ένας ιμάμης ή ένας ραβίνος; Το ζητούμενο φυσικά, δεν είναι να γεμίσει η κρατική τηλεόραση με θρησκευτικά σκουπίδια της κάθε θρησκείας χάριν της πολυφωνίας (ακόμη κι αν έχει αμελητέα τηλεθέαση), αλλά να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων τα ήδη υπάρχοντα. Αυτό επιτάσσει η λογική σε μια ευνομούμενη πολιτεία, που επικαλείται την ανεξιθρησκεία και την ισονομία. Αλλά είναι προφανές, ότι δεν μπορεί να περιμένει και πολλά κανείς από μια πολιτεία, της οποίας το σθένος ήταν αρκετό μόνο για να αφαιρέσει τον τίτλο «Εθνικής» από το υπουργείο Παιδείας, αφήνοντας αλώβητο το «και Θρησκευμάτων».
2. Προτού βγουν κάποιοι θρησκόληπτοι και μιλήσουν για τα «ιερά και τα όσια» της Ορθοδοξίας κ.λπ. κ.λπ., καλούνται όσο πιο ψύχραιμα μπορούν, να σκεφτούν τα δικά τους παιδιά να εγκαταλείπουν την χαρά της ζωής για να πάνε να κλειστούν σ' ένα απόκοσμο μοναστήρι, ντυμένα σαν κοράκια και λιβανίζοντας όλη μέρα τους ανύπαρκτους αγίους που τα «κοσμούν».


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος - Ο φωτοσβέστης κι εχθρός της Ελληνικής Επαναστάσεως
 • Η κατήχηση ως μέσον αναπαραγωγής του χριστιανικού ποιμνίου
 • Η Ελληνική Αστυνομία ανησυχεί...
 • Υποβοηθούμενη κρίση με Κανάκη και με Λάκη
 • Λάβετε θέση επί του χαμηλού ποιοτικού επιπέδου των δημόσιων θεαμάτων! Προσοχή όμως...


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.