Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία Πάρε-Δώσε

Απίστευτο! Δείτε το πορνό βίντεο που προκαλεί σάλο με την μεγαλύτερη παρτούζα επωνύμων (37 άτομα!), στην οποία συμμετείχαν πασίγνωστοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και δύο καλόγριες(!)

  15/02/2011 | 37.689 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Αγαπητέ επισκέπτη, κατανοώ ότι η περιέργεια -και ειδικά αυτή που αφορά η γαργαλιστική κλειδαρότρυπα- είναι ένα ισχυρό κίνητρο που σε έφερε εδώ. Ο τίτλος του θέματος, είναι από μόνος του, πολλά υποσχόμενος.

Παραδέξου, πως έχεις ήδη καυλώσει με την ιδέα πως ο πασίγνωστος ηθοποιός που βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση τσιμπουκώνει την σεμνότυφη καλόγρια, ή πως ο στομφώδης πολιτικός έχει αφήσει κατά μέρος τον ξύλινο πολιτικό του λόγο και έχει πετάξει στα τέσσερα την επίσης πασίγνωστη δημοσιογράφο -που στο δελτίο ειδήσεων τον «ανακρίνει» με ύφος αυστηρό- και την αρχίζει στα «γαλλικά» του κρεβατιού...

Κατανοώ πλήρως βέβαια, ότι θα με σιχτιρίσεις, που θα σου πω πως τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει και ο τίτλος του θέματος είναι καθαρά αποκύημα της φαντασίας μου (εντάξει, το παραδέχομαι, είναι κοινότυπη και ίσως χρειάζεται βελτίωση).

Αλλά, πριν με μπινελικώσεις, σκέψου και κάτι: Είναι η πρώτη φορά που διάφορες ιστοσελίδες (είτε σοβαρές, είτε σοβαροφανείς, είτε κατινίστικες) σε παραπλανούν κατ' αυτόν τον τρόπο -και κατά 99% εγγυημένο- για κάποια κλικ παραπάνω -λίγα ή πολλά; (Και πολύ υποψιάζομαι, ότι ο αριθμός εμφανίσεων αυτού του θέματος, μάλλον θα με δικαιώσει).

Πόσες φορές δεν έχεις διαβάσει για «σάλο» και «σκάνδαλο» που προκαλούν σε διάφορες «κοινωνίες», διάφορα «όργια», «επωνύμων» ή μη και γρήγορα διαπιστώνεις πως «πολύ κλο κλο κι από κοκό τίποτα» και καταλήγεις να μένεις με τον πούτσο στο χέρι (ή με το δάκτυλο στην κλειτορίδα);

Δεν σου θυμίζει αρκετά την παλιά δοκιμασμένη συνταγή των εφημερίδων, που στο εξώφυλλο σε προϊδεάζουν για κάτι συνταρακτικό («ροζ» ή μη και συνήθως με την μορφή «κουίζ») και στις μέσα σελίδες ψάχνεις εναγωνίως να εντοπίσεις την «αποκάλυψη», αλλά, μάντεψε: Σε κορόιδεψαν...

Φίλε αναγνώστη, όπως και οι παλαιότεροι επισκέπτες θα γνωρίζουν, η παρούσα ιστοσελίδα δεν διεκδικεί βραβείο σεμνότητας ή σεμνοτυφίας. Απεναντίας...
Πιστεύω όμως, πως άλλο πράγμα είναι να ασχολείσαι με κάτι υπαρκτό και άλλο να κάνεις το φανταστικό (ή έστω την όποια ραδιοαρβύλα ή φήμη) πραγματικότητα. Και πραγματικά θεωρώ κατάντημα για το διαδίκτυο, να περιμένει πως και πως το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο DVD της «εθνικής πουτάνας» για να πουλήσουν κάποιοι κλικ υπό τον τίτλο που περιέχει απαραιτήτως στον τίτλο τις λέξεις-κλειδιά «βίντεο» και «download» (συν το όνομα της ακατονόμαστης βέβαια).

Εν τέλει, αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω, είναι το εξής: Τιμωρήστε με την αδιαφορία σας όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την φυσιολογική περιέργειά σας (ή μας) πουλώντας αέρα κοπανιστό, όπως αδιαφορείτε και στα διάφορα αλυσιδωτά e-mail, τύπου «προωθήστε το». Γιατί στην ουσία, αυτά τα δύο έχουν κάτι κοινό: Τον μύθο...

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων (πριν με θεωρήσει δηλαδή κάποιος, μουρόχαυλο, ανέραστο, ή σεμνότυφο), σπεύδω να δηλώσω, πως φυσικά και βλέπω τσόντες, είτε μόνος, είτε με «παρέα» (με προτίμηση στις γαλλικές, αν έχει σημασία 🙄 )

image_pdfimage_print


Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα (HTML):

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ (BBC):

Απλός σύνδεσμος:


Σχετικά θέματα:
 • Χριστιανισμός και σώμα
 • Μικρά και τριανταφυλλένια (6)
 • Γελοιογραφία - Η γκομενάρα
 • Γελοιογραφία - Ο εχέμυθος
 • Υπόθεση Μέρτεν, κατοχικά δάνεια και γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.
  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Κρυμμένο κείμενο: <spoiler>Το κείμενό σας εδώ.</spoiler>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.
  Εικονίδια
  (αντιγράψτε τον κώδικα που υπάρχει κάτω από κάθε εικονίδιο και επικολλήστε τον στο πεδίο σχολιασμού)
  🙂
  &#x1F642;
  🙁
  &#x1F641;
  😉
  &#x1F609;
  😄
  &#x1F604;
  😜
  &#x1F61C;
  😠
  &#x1F620;
  🙄
  &#x1F644;
  😎
  &#x1F60E;
  😕
  &#x1F615;
  😵
  &#x1F635;