Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Στοματικός έρωτας - Τον λόγο έχουν η γλώσσα και τα χείλη...

  19/02/2011 | 45.112 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Στοματικός έρωτας - «Στάση 69»Για πολύ κόσμο (ιδίως για τους άνδρες), είναι ίσως η υπέρτατη ερωτική ηδονή. Για κάποιους, μια βρόμικη και σιχαμερή ερωτική πράξη. Και για άλλους, ένα θέμα «ταμπού». Ο λόγος για τον στοματικό έρωτα. Λαϊκιστί «πίπα» ή «τσιμπούκι» (όσον αφορά τον ανδρικό στοματικό έρωτα) και «γλυφομούνι» (όσον αφορά τον γυναικείο). Στην επιστημονική ορολογία, συναντούνται ως «πεολειχία» ή «πεολειξία» και «αιδοιολειχία» ή «αιδοιολειξία», αντίστοιχα. Η «στάση 69» αποτελεί έναν συνδυασμό ανδρικού και γυναικείου στοματικού έρωτα, όπου αποδέκτες τις ηδονής γίνονται ταυτόχρονα και τα δύο φύλα (είναι αυτονόητο, πως η στάση αυτή, στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αφορά -φυσικά- μόνο ένα φύλο).

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, μέσα από τις αγγειογραφίες που μας άφησαν, μαθαίνουμε πως τιμούσαν ιδιαίτερα το γλύψιμο. Στην πορεία όμως των αιώνων, ο στοματικός έρωτας στιγματίστηκε από τον συντηρητισμό και κατάντησε «απαγορευμένος καρπός», έως ότου φθάσουμε στις μέρες μας και στην «σεξουαλική επανάσταση», όπου πλέον θεωρείται το Α και το Ω μιας ολοκληρωμένης ερωτικής σχέσης.

Παρ' ότι ο στοματικός έρωτας, στο μυαλό τού πολύ κόσμου ταυτίζεται με το γλύψιμο των γεννητικών οργάνων, εν τούτοις δεν περιορίζεται σ' αυτά. Αντικείμενο γλυψίματος μπορεί ν' αποτελέσει και οποιαδήποτε άλλη ερωτογενής ζώνη, όπως οι ρώγες, ο πρωκτός κ.ά.

Ο στοματικός έρωτας, θεωρείται ως το «ορεκτικό» της κύριας ερωτικής πράξης. Λόγω όμως τής ηδονής που μπορεί να προκαλέσει, δεν είναι αφύσικο, να αποτελεί ταυτόχρονα και το «κύριο πιάτο».

Ακολουθεί βίντεο, με συμβουλές, τεχνικές και οδηγίες προς...«ναυτιλωμένους»...

Πριν απ' αυτό όμως, εν συντομία μερικά πράγματα, που καλό θα είναι να τα έχουμε πάντα υπόψιν μας:

1. Στο κρεβάτι επιτρέπονται τα πάντα, αρκεί να το θέλουν και οι δύο (ή...και περισσότεροι). Τίποτε δεν πρέπει να γίνεται με βία ή ψυχολογικό εκβιασμό. Ο στοματικός έρωτας, δεν είναι ούτε κάτι ακραίο, ούτε και «βρόμικο». Τα πάντα βρίσκονται στο μυαλό μας.
2. Η καθαριότητα, πριν την οποιαδήποτε ερωτική πράξη, είναι κανόνας απαράβατος.
3. Εάν βρίσκετε τον/την σύντροφό σας βρόμικο/η, μην τον/την προσβάλλετε. Δείξτε του/της διακριτικά τον δρόμο για το λουτρό.
4. Κάνουμε στοματικό έρωτα, πρωτίστως για να ικανοποιήσουμε τον/την σύντροφό μας και μετά τον εαυτό μας. Δεν γευόμαστε τα σπερματικά ή κολπικά υγρά επειδή μας αρέσει η γεύση τους (σε κάποιους βέβαια, μπορεί και ν' αρέσει, οπότε περί ορέξεως...), αλλά, απλά, επειδή κάτι τέτοιο δίνει περισσότερη ικανοποίηση στον/στην σύντροφό μας. Με άλλα λόγια, δεν παίρνουμε μόνο, αλλά δίνουμε κιόλας. Αν τα υγρά, μάς αηδιάζουν, δεν τα φτύνουμε, ούτε κάνουμε μορφασμούς που εκδηλώνουν την αηδία μας. Είναι πιο σωστό και έντιμο, να γνωρίζει ο/η σύντροφός μας γι' αυτή μας την αναστολή, έτσι ώστε να τραβηχτεί εγκαίρως.
5. Δεν πρέπει να διστάζουμε να καθοδηγούμε τον/την σύντροφό μας στο πως να χρησιμοποιεί την γλώσσα και τα χείλη του πάνω μας, ούτε κι αυτός/αυτή να μας ρωτάει τι μάς ευχαριστεί πιο πολύ. Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τι μάς ερεθίζει περισσότερο. Συνήθως, εκεί που μπαίνει η γλώσσα, δεν μπαίνει χέρι. Είτε γιατί μπορεί να επιταχύνει τον οργασμό, είτε γιατί μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά. Επειδή η γλώσσα και τα χείλη, είναι πιο απαλά και μαλακά απ' τα δάκτυλα, προσδίδουν μια πιο γλυκιά αίσθηση ηδονής.
6. Κατά περίπτωση, η πίεση τού κεφαλιού τού/τής συντρόφου μας πάνω στο όργανό μας, δεν λειτουργεί πάντα με θετικό τρόπο. Η «σκληράδα» και οι συνεχείς βίαιες κινήσεις στον στοματικό έρωτα, μπορεί να αποδώσουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.
7. Το γλύψιμο είναι τέχνη. Η τέχνη προϋποθέτει την στοιχειώδη εμπειρία. Η εμπειρία δεν αποκτιέται με την πρώτη φορά. «Η επανάληψη είναι η μητέρα τής μαθήσεως».
8. Η «πίπα με παγάκι» δεν είναι μύθος, ούτε και κάτι το εξεσυζητημένο. Δίνει μια άλλη διάσταση στην ηδονή. Δεν μάς βρίσκονται παγάκια; Κανένα πρόβλημα. Μια ρόγα από σταφύλι (κατά προτίμηση, παγωμένη), ή μια καραμέλα μέντα, κάνει παρόμοια δουλειά. Γενικώς, μαζί με την γλώσσα μας, καλό θα είναι να χρησιμοποιούμε και την φαντασία μας.
9. Τα άτομα που έχουν τον ιό τού AIDS αλλά και τα υγιή που έχουν αμυχές ή πληγές στην στοματική κοιλότητα, θα πρέπει να παίρνουν ιδιαίτερες προφυλάξεις ή και να αποφεύγουν τον στοματικό έρωτα, καθώς είναι δυνατόν ν' αποκτήσουν αφροδίσια νοσήματα ή και καρκινικά προβλήματα.
10. Ο στοματικός έρωτας με περιστασιακούς συντρόφους θα πρέπει να αποφεύγεται. Κανένας δεν θέλει να κάνει στοματικό έρωτα με προφυλακτικό. Προτιμούμε λοιπόν άτομα, που θεωρούμε ασφαλή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!

Κατανοώ την προειδοποίηση και δηλώνω ενήλικος/η (18+)...

 


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Σημείο G (G-Spot) - Που βρίσκεται και πως θα το ανακαλύψετε (video)
 • Πρωκτικό σεξ - Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»
 • Περί μαλακίας ο λόγος - Πληροφορίες, μύθοι και αλήθειες για τον αυνανισμό
 • Πως αντιλαμβάνονται τα χρώματα, οι γυναίκες και οι άνδρες
 • Αιρετικά (Τόμας Σας)


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.