Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν πάει στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα;

  07/03/2012 | 2.813 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Πορεία της Χρυσής ΑυγήςΝομίζω ότι το ερώτημα είναι απλό και ξεκάθαρο...

Η Χρυσή Αυγή τιμά τους νεκρούς των Ιμίων, όπου οι δράστες είναι οι Τούρκοι. Τιμά τους νεκρούς του Μελιγαλά, όπου οι δράστες είναι οι κομμουνιστές. Τιμά τους νεκρούς Μακεδονομάχους, όπου οι δράστες είναι οι Βούλγαροι.

Κατά έναν «περίεργο» όμως τρόπο, αποφεύγει να τιμήσει τους νεκρούς του Διστόμου και των Καλαβρύτων, όπου οι δράστες είναι οι Γερμανοί Ναζί. Όπως αποφεύγει να δώσει και μια πειστική απάντηση στα «ερωτηματικά» που δημιουργούνται.

Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του κόμματος, θα μας πείσει περί τούτου...

Ρίξτε μια ματιά στο υποτιθέμενο κείμενο-απάντηση, με τίτλο «Συκοφαντική επίθεση Καμμένου κατά Χρυσής Αυγής στον ΑΝΤ1» και ψάξτε να βρείτε που ακριβώς βρίσκεται η απάντηση:

«Πιστεύουνε στη γερμανική κατοχή. Δεν πάνε σε μνημόσυνα στο Δίστομο, δεν πάνε στα Καλάβρυτα. Διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού και αυτό είναι επικίνδυνο…» - Καμμένος – Καρατζαφέρης η ίδια κασέτα… Έχουν μεγάλο θράσος τα μπάζα και τα ερείπια του πολιτικού κατεστημένου για να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή!

 

Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής από την κεντροδεξιά παράγκα. Ο Καμμένος είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 ακριβώς τις ίδιες ανοησίες που έλεγε χθες στη ΝΕΤ ο Καρατζαφέρης. Έχουν μεγάλο θράσος τα μπάζα και τα ερείπια του πολιτικού κατεστημένου για να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Τους προβάλλουν όμως ασταμάτητα τα ΜΜΕ του μνημονιακού κράτους και των νταβατζήδων. Δυστυχώς, στην ψευτο-δημοκρατία τους, δε διαθέτουμε δημόσιο βήμα για να τους απαντήσουμε ζωντανά και να τους βάλουμε στη θέση τους.

 

Δεν είναι τυχαίο που Καμμένος και Καρατζαφέρης βάζουν ακριβώς την ίδια κασέτα όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας. Ο Καμμένος είναι το alter-ego του Καρατζαφέρη και αισθητικά και πολιτικά. Τώρα που το τηλε-κόμμα ΛΑΟΣ έγινε τηλε-πτώμα, διόρισαν κομματάρχη τον Καμμένο, για να μαντρώσει τα πρόβατα που ξεφεύγουν από το μεγάλο μαντρί της ΝΔ.

 

Ξεχνάει όμως το Σύστημα ότι όλοι αυτοί οι κομματάρχες είναι πλέον καμμένοι στην κυριολεξία. Ο λαός έχει σιχαθεί να τους βλέπει 20 χρόνια βουλευτές και υπουργούς και κανείς δεν πιστεύει ότι ξύπνησαν στα γεράματα και είδαν το φως το αληθινό. Το ίδιο σύστημα που στήριζαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λακέδες, σήμερα τους προωθεί με χίλια, νομίζοντας πως έτσι θα περιορίσει την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.

 

Και μία ερώτηση προς τον δημοσιογράφο Παπαδάκη, που τον τελευταίο καιρό έχει μετατρέψει την εκπομπή του σε… “press conference” του Καμμένου. Γιατί δε λες λέξη για την προβληματική ΕΛΙΝΤΑ και για την υπόθεση της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, που τη σκαπούλαρε τελικά ο Καμμένος, κάνοντας χρήση της βουλευτικής του ασυλίας; Με τέτοιους «αδιάφθορους» θα σώσουμε τη χώρα;

 

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ: http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=ku4_d4a1xj_sg%3d

Υ.Γ.: Βεβαίως, οι πολιτικοί που θέτουν το ίδιο ερώτημα, έχουν τους δικούς τους λόγους, αλλά αυτό δεν εξανεμίζει την ουσία.


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Shares 0
Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • 13 Δεκεμβρίου 1943: Επιχείρηση Καλάβρυτα - Πως οι κομμουνιστές (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) προκάλεσαν και πέτυχαν την γερμανική θηριωδία
 • Μικρά και τριανταφυλλένια (6)
 • Οι δωσίλογοι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης
 • 27 Απριλίου 1941 - Οι πρώτες δραματικές ώρες της γερμανικής Κατοχής στην Αθήνα
 • Η δίκη της Νυρεμβέργης (Ντέιβιντ Ίρβινγκ)


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.