Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Εάλω η δημοκρατία

  12/03/2015 | 616 εμφανίσεις | Σχολιασμός

ΤζιχαντιστέςΜε δέος παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο Ιράκ. Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σοκάρουν. Ακέφαλα σώματα, κομμένα κεφάλια, που τα επιδεικνύουν ως τρόπαια κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά θρησκευτικοί οπαδοί του Μωάμεθ. Όλα αυτά μας κάνουν να αναλογισθούμε που φτάνει ο θρησκευτικός φανατισμός και ακόμα αν ζούμε στον αιώνα της γνώσης και των φανταστικών επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος.

Φοβάμαι ότι αυτά είναι η αρχή αυτών που θα συμβούν στην συνέχεια. Στόχος των Ισλαμιστών σε πρώτη φάση είναι να εκδιώξουν από τις χώρες που ελέγχονται από το Ισλάμ κάθε αλλόθρησκο, σπέρνοντας το φόβο. Σε δεύτερη φάση να πάρουν την εξουσία στις χώρες αυτές οι φονταμενταλιστές. Δηλαδή τζιχαντιστές, Αλ Κάιντα και Ταλιμπάν. Στην επόμενη φάση, στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια συμπαγή ομόθρησκη ισλαμική αυτοκρατορία τύπου Βυζάντιο. Τότε, ο νόμος Σαρία και η μπούργκα θα έχουν τον πρώτο λόγο, η δε δημοκρατία θα είναι ήδη νεκρή. Αν τα καταφέρουν, θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση που θα είναι η σταδιακή ισλαμοποίηση των όμορων κρατών και της Ευρώπης.

Για την Ευρώπη, τους είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεστε. Αυτό ήδη γίνεται με τους λαθρομετανάστες από τις ισλαμικές χώρες. Αν σήμερα οι ισλαμιστές στην Ευρώπη είναι είκοσι εκατομμύρια, σε είκοσι χρόνια θα είναι πάνω από σαράντα εκατομμύρια, γιατί αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια και η γυναίκα για τους φανατικούς είναι μηχανή παραγωγής μουσουλμάνων. Αν λάβουμε υπ’ όψιν και την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων δεν θα αργήσουν να γίνουν πλειοψηφία.

Υπάρχει όμως και πιο εφιαλτικό σενάριο: Να περιπέσουν στον έλεγχο των φανατικών τα πυρηνικά οπλοστάσια του Πακιστάν και του Ιράν. Μόνο που να το σκεφτείς προκαλεί δέος. Γι' αυτούς, σύμφωνα με τον Κοράνι, η ζωή είναι αναλώσιμη και δεν έχει καμία αξία. Όσο πιο πολλούς άπιστους εξοντώσει ένας ισλαμιστής τόσο πιο κοντά βρίσκεται στον Παράδεισο.

Τα τελευταία γεγονότα στο Ιράκ, που είδαμε πως εξόντωσαν χωρίς κανέναν δισταγμό ακόμη και τους ομόθρησκους τους, μπορεί να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής τι θα γίνει αν πάρουν τον έλεγχο των πυρηνικών. Θα ζήσουμε τα χρόνια που προηγήθησαν μέχρι την πτώση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους. Θα ήθελα να διαψευστώ. Αλλά φοβάμαι ότι αν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί δεν λάβουν μέτρα εγκαίρως, θα φθάσουμε σε κατάσταση που δεν θα έχει επιστροφή. Τότε, μετά την Άλωση μια παγερή κραυγή πλανιόταν ανά την Ευρώπη: «Εάλω η πόλις». Τώρα αν συμβούν αυτά μια άλλη πιο παγερή κραυγή θα πλανάται στην Ευρώπη και όχι μόνο. «Εάλω η Δημοκρατία». «Εάλω η λογική».

Το να προλαβαίνουμε το κακό, είναι προτιμότερο από το να το αντιμετωπίζουμε. Και τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους, έτσι με χαλαρότητα αντιμετώπισαν οι Έλληνες της εποχής εκείνης τον Χριστιανισμό, μέχρι που τους κάθισε στον σβέρκο. Αυτά που ακολούθησαν, ήταν τα ίδια που επιβάλλει σήμερα το Κοράνι. Οι αυτοκρατορικοί κώδικες ήταν απάνθρωποι· διέταζαν, θάνατο και δήμευση της περιουσίας στους άπιστους. Το Κοράνι σε πρώιμη έκδοση. Ίσως ο κίνδυνος να μην είναι άμεσος, αλλά είναι υπαρκτός. Ο θρησκευτικός φανατισμός και ότι όσο πιο πολλούς άπιστους εξοντώσεις λέει το Κοράνι στους πιστούς του, τότε στα σίγουρα εξασφαλίζεις τον παράδεισο, αυτό και μόνο τους κάνει λίαν επικίνδυνους. Όπως θα είδατε στο Διαδίκτυο, οι φονταμενταλιστές δεν δίστασαν να κατακρεουργήσουν ακόμη και τους ομόθρησκούς τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι φανατισμός και ηλιθιότητα πάνε μαζί. Φαντασθείτε ότι το 99% των μουσουλμάνων βάζουν το Κοράνι πάνω από την δημοκρατία.

Πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι Έλληνες, αλλά και οι Ευρωπαίοι, ότι κάθε ισλαμιστής που μπαίνει στις χώρες μας είναι και μια βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας μας.

Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ομαδικές διαμαρτυρίες στην Λακωνία, μπορεί να έχουν δίκαιο, γιατί τους χρωστούν τα μεροκάματα τους οι εργοδότες τους, αλλά αυτές οι διαμαρτυρίες θα εξελιχθούν σε πρόβες για γενική επίθεση όταν θα κρίνουν ότι ήλθε η κατάλληλη ώρα. Θα γίνουμε αιχμάλωτοι στην ίδια μας τη χώρα. Θα κλειδαμπαρωθούμε και θα κοιτάζουμε στον δρόμο από τις γρίλιες των παραθύρων όπως στην Κατοχή.

Το 1970, γνωστός μου υψηλόβαθμος διπλωματικός υπάλληλος, που υπηρετούσε σε υπηρεσία μαζί με Αμερικανούς, και σε εποχή που η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση ήταν πανίσχυρη, μου είπε ότι οι Αμερικανοί δεν φοβούνται την Σοβιετική Ένωση, αλλά το μεγάλο τους πρόβλημα είναι το Ισλάμ.

Ιωάννης Θεοδωρόπουλος


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Φιλοσοφία ή θεοκρατία
 • Το πρόβλημα με το Ισλάμ (Σαμ Χάρις)
 • Η μισαλλοδοξία στο Κοράνι
 • Οι γελοιογραφίες τού Μωάμεθ - Η σύγκρουση των πολιτισμών
 • Κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές των Ελλήνων και θα χυθεί αίμα...


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.