Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία Πάρε-Δώσε

Κι όμως… Υπάρχουν άνθρωποι που χειροκροτούν τον Βαλλιανάτο όταν μιλά για τις «καταπιεσμένες μειονότητες» των Τούρκων της Θράκης και των «Μακεδόνων» στην Βόρεια Ελλάδα

  08/11/2008 | 1.041 εμφανίσεις | Σχολιασμός

Εκπλαγήκανε με τις δηλώσεις στο Extra-3…
Δεν ήξεραν; Δεν τον είχαν ξανακούσει;
Στο συνέδριο δεν κατάλαβαν τι έλεγε; Δεν κατάλαβαν τι χειροκροτούσαν;

Ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει «ρε μάγκα σε ποιούς αναφέρεσαι ως «Μακεδόνες»;
Τότε γιατί δεν μίλησε κανείς;
Τώρα τι έγινε και λένε πως είναι απλά η γνώμη του και δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ;
Και αν δεν έχει σχέση…τότε στο βίντεο από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σε ποιούς τα έλεγε;

Δείτε το βίντεο από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και θα καταλάβετε…

Και εδώ η ομιλία του…που δεν την άκουσαν τότε…δεν την κατάλαβαν…αλλά την χειροκρότησαν και τον ευχαρίστησαν που ήταν και σύντομος!!!

 

Φίλες και φίλοι σύνεδροι, ο μεγάλος και φιλόξενος χώρος αυτού του συνεδρίου χθες φιλοξένησε ένα στρογγυλό τραπέζι της κοινωνίας των πολιτικών. Της κοινωνίας των πολιτών ή αλλιώς των παραλειπόμενων Ελλήνων.
Συμπολίτες μας από διάφορες οργανώσεις εξέφρασαν τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες τους.
Οι συμπολίτες μας ανάπηροι ανέφεραν, ότι θεωρούνται πολίτες με μειωμένη δικαιοπρακτική ικανότητα και με μειωμένη δυνατότητα πρόσβασης κοντά μας. Ήδη η πρόσβασή τους στο συνέδριό μας έγινε από την πίσω πόρτα.
Οι συμπολίτες μας που δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ζήτησαν να κατανοήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι Χριστιανοί, που είναι από Δωδεκαθεϊστές έως Σαϊεντολόγοι ή βουδιστές ή άθεοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Οι συμπολίτες μας Αρβανίτες και Βλάχοι ζήτησαν να προστατευτεί και να διδάσκεται η γλώσσα τους για να μην χαθεί μια πλούσια ελληνική κουλτούρα.
Οι συμπολίτες μας τσιγγάνοι ή ρομάν ζήτησαν να καταλάβουμε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Οι συμπολίτες μας Εβραίοι ζήτησαν να καταλάβουμε τον υπαρκτό λαϊκό αντισημιτισμό που υπάρχει τα έντυπα και την τηλεόραση.
Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες.
Οι συμπολίτες μας ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.
Όλοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, οι παραλειπόμενοι Έλληνες είμαστε όλοι εμείς.
Σας ευχαριστώ.

Το όνειρο της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου –να δει τον υιό της…Πρωθυπουργό- και οι μηχανορραφίες της με τους, πέραν του Ατλαντικού, συμμάχους μας(;), έχουν την τελευταία τους ευκαιρία.
Το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι «συναγελαζόμενοι» του πολιορκητικού κριού.
Αυτό τους οδηγεί σε λάθη, βιαστικές κινήσεις και ατυχείς επιλογές.

Μια από αυτές προσωποποιείται στον επίσημο σύμβουλο του κ. Γ. Παπανδρέου και ακτιβιστή φίλο του Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο όχι μόνο για τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του, αλλά και για τον ρόλο του μέσω διαφόρων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που δρουν εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Δεν θα σταθώ στις πρώτες ιδιαιτερότητες του αφού νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία -και είναι προς τιμήν της- έχει ξεπεράσει αρκετά σύνδρομα του παρελθόντος, αλλά εξακολουθεί να ανθίσταται σθεναρά της …προοδευτικότητας τύπου Ολλανδίας, με κόμμα παιδεραστών, γάμους ομοφύλων και γυναίκες σε κόκκινες βιτρίνες.
Εκεί που θα σταθώ είναι στις άλλες….ιδιαιτερότητες του. Στην όψη της προσωπικότητας και της δράσης του στενού συνεργάτη και συμβούλου του κ. Γ.Παπανδρέου, που παραμένει άγνωστη στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών επειδή -όπως κατήγγειλε ο ίδιος- τα…αφιλόξενα…ελληνικά κανάλια αρνούνται επί χρόνια να…την παρουσιάσουν.

Ας δούμε ποιος είναι αυτός ο κύριος Βαλλιανάτος, τον οποίο ο….«δυνάμει πρωθυπουργός» περιβάλλει με ακλόνητη, με την πάροδο των χρόνων, εκτίμηση, εμπιστοσύνη και φιλία, σε βαθμό που να εγείρεται το ερώτημα εάν επαληθεύονται οι φήμες (εντός του ΠαΣοΚ) ότι τον προορίζει για το υπουργείο Παιδείας.
Κατά αρχάς να πούμε ότι πρόκειται για τον ιδρυτή της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι», (με παρότρυνση του κ. Γ.Παπανδρέου) που είναι βασικός τροφοδότης των ετησίων εκθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Να υπενθυμίσω και τους στενούς δεσμούς της ΜΚΟ με το φιλοσκοπιανό κόμμα του Ουρανίου Τόξου.
Πρόκειται για την όψη και ιδιότητα του κ. Βαλλιανάτου που αποκαλύπτεται στο δεκάλεπτο απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, στην οποία κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος φιλοξενεί και προβάλλει την προσωπικότητα και τις θέσεις του κ. Πάβλε Φιλίποφ-Βοσκόπουλου και του κόμματος του οποίου ηγείται, του «Vinozito» ή «Ουράνιου Τόξου».
Μια συνέντευξή όπου ο πρώτος, με ερωτήσεις-πάσες, σεκοντάρει τον δεύτερο στην ανάπτυξη του αντικειμένου του, που «είναι ζήτημα ταμπού για την ελληνική κοινωνία και αφορά όχι μόνο τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα αλλά γενικά τις διαφορετικότητες της εθνικής ταυτότητας των πολιτών της χώρας».
Και μη νομίζετε ότι πιθανών τώρα να έχει αλλάξει γνώμη και ιδέες αφού σε συνέντευξη στο Extra-3, o σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Γ. Παπανδρέου τον οποίο συναντάμε πολλές φορές και στο γραφείο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, δεν έκρυψε ότι συμφωνεί με την ονομασία «Μακεδονία» (σκέτο) για τα Σκόπια και με την άποψη περί ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος», κατά το σύνθημα που κυκλοφορούσε (ψιθυριστά) μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του αρχηγού τους στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Σωστά λοιπόν, κράτος και κόμμα=Βαλλιανάτος. Συν Ρόντος, συν Καραχασάν. Συν Πάβλε Φιλίποφ-Βοσκόπουλος; Δεν θα ‘ταν περίεργο!

Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» μήπως δεν έχει ταχθεί δημόσια υπέρ του εθνικού αυτοπροσδιορισμού και της μειονότητας στη Θράκη;
Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» δεν έχει δηλώσει ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας.

Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» δεν έκανε εκείνες της κρυφές και μυστήριες συμφωνίες με τον μακαρίτη πια Ισμαήλ Τζέμ για την σιωπηρή παραχώρηση μέρους του Αιγαίου;

«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος». Τέτοιος ξεπεσμός ορέ σύντροφοι ;

Πηγές: greekalert.com | politis-gr.blogspot.com

image_pdfimage_print


Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα (HTML):

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ (BBC):

Απλός σύνδεσμος:


Σχετικά θέματα:
  • Τάκης Λαζαρίδης: Η Αριστερά διαστρέβλωσε την ιστορία
  • Μικρά και τριανταφυλλένια (10)
  • Ο αιώνιος Εβραίος
  • Η σύγκριση μεταξύ Κομμουνισμού και Ναζισμού/Φασισμού
  • Οι γιατροί κάνουν λάθη. Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό; (Μπράιαν Γκόλντμαν)


  • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


    Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
    • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
    • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
    • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
    • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
    • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
    Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


    Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.




    Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
    • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
    • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
    • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
    • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
    • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
    • Κρυμμένο κείμενο: <spoiler>Το κείμενό σας εδώ.</spoiler>
    • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
    • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.
    Εικονίδια
    (αντιγράψτε τον κώδικα που υπάρχει κάτω από κάθε εικονίδιο και επικολλήστε τον στο πεδίο σχολιασμού)
    🙂
    &#x1F642;
    🙁
    &#x1F641;
    😉
    &#x1F609;
    😄
    &#x1F604;
    😜
    &#x1F61C;
    😠
    &#x1F620;
    🙄
    &#x1F644;
    😎
    &#x1F60E;
    😕
    &#x1F615;
    😵
    &#x1F635;

     
    Εναλλαγή σε εμφάνιση φορητής συσκευής