Πάρε-Δώσε

Ιστοχώρος ποικίλης ύλης
Ελληνική σημαία
Κοινοποίηση στο Google+

Cosmofon: «Have a pleasant stay in Macedonia»

  15/03/2008 | 704 εμφανίσεις | Σχολιασμός

xhakli.comΟ Kushtrim Xhakli είναι blogger από το 2003 και ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, media, επιστημές, πολιτική. Δηλώνει κάτοικος Κοσσόβου (επαρχία της Σερβίας για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν!!)

Τί έχει όμως αυτός ο κύριος Xhakli που μας απασχολεί;

Τίποτα μια χαρά άνθρωπος είναι...
Απλώς ανέβασε μία είδηση στο blog του που του έκανε εντύπωση!
Και που είναι αρκετή για να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά πως οι υπεύθυνοι αυτού του τόπου είναι για γέλια και για κλάματα!
Το κείμενο είναι μικρό αλλά περιεκτικό. Αποτελείται από δύο post με ημερομηνία 12 Μαρτίου 2008!

Πρώτο post:
Spending a day in Macedonia for business, just received SMS from Cosmofon (Cosmote, Greece) saying "Have a pleasant stay in Macedonia" (σ.σ. Μετάφραση: «Να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στην Μακεδονία»).

Δεύτερο post:
Cosmofon (Cosmote) is a Greek company, the Macedonia name does not bother them. Business is business (σ.σ. Μετάφραση: «Η Κοσμοφόν (Κοσμοτέ) είναι μια ελληνική εταιρία, το όνομα της Μακεδονίας δεν τους απασχολεί. Οι δουλειές είναι δουλειές»).

Με λίγα λόγια...
Όταν όλοι οι διπλωμάτες, διαπραγματευτές, μεσολαβητές και δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο...όταν λοιπόν όλοι αυτοί με οποιονδήποτε τρόπο εισέρχονται στην FYROM αναλαμβάνει η Cosmofon να τους ενημερώσει πως βρίσκονται στην "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Για μια ακόμη φορά να υπενθυμήσουμε πως η Cosmofon είναι εταιρία που ανήκει (όπως τουλάχιστον οι ίδιοι γράφουν) 100% στον Cosmote!!!

Και ο Cosmote είναι εταιρία που ανήκει σε ποσοστό 85,98 στον ΟΤΕ!!!

Συμπέρασμα: Το Ελληνικό δημόσιο μέσω των στρατηγικών του εταιριών (όπως το ίδιο τις αναφέρει) αναλαμβάνει να μάθει σε όλους τους επισκέπτες τους κράτους της FYROM πως το σωστό όνομα δεν είναι FYROM αλλά "ΜΑCEDONIA".
Και προσέξτε όλα αυτά δεν συμβαίναν σε παλαιότερες εποχές...ούτε συνέβησαν καταγγέλθηκαν και σταμάτησαν... Το περιστατικό που σας αναφέρουμε έχει ημερομηνία 12 Μαρτίου!

Όσο "κάποιοι" προσπαθούν να μας πείσουν πως διαπραγματεύονται για αυτό που παρέδωσαν αμαχητή ...την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι συνεχίζουν με συνέπεια να διαφημίζουν την FYROM ως "MACEDONIA" ...και στην τελική αν ήταν ιδιωτική εταιρία...δικαίωμα της να το κάνει...αλλά από την στιγμή που αποδεικνύεται πως είναι εταιρία που στήθηκε με Ελληνικά κεφάλαια και μάλιστα κεφάλαια του Ελληνικού δημοσίου...υπάρχει θέμα!
Δεν νομίζετε;

Και μας δημιουργείται η απορία, όταν η Ντόρα και ο Καραμανλής πηγαίνουν στα Σκόπια ή περνάνε από τον εναέριο χώρο τους το ίδιο μήνυμα δεν έρχεται στα κινητά τους; Και όταν το λαμβάνουν αυτό το μήνυμα δεν βλέπουν τι γράφει; Ή είναι και αυτό μέσα στις φοβερές διαπραγματεύσεις που κάνουν;

Τα συγχαρητήρια σας για την επιτυχίες αυτής της εξαίρετης "Ελληνικής" εταιρίας μπορείτε να τα στέλνετε στο mediarelations@cosmote.gr

Πηγή: greekalert.com


Creative Commons License

Print Friendly, PDF & Email

Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα:

Κώδικας ενσωμάτωσης σε φόρουμ:

Κοινοποίηση:


Σχετικά θέματα:
 • Τι πίνουν οι Σκοπιανοί και δε μας δίνουν;
 • Κυρά Ντόρα, δεν το ξέρεις ότι η μια «εξαίρεση» φέρνει την άλλη;
 • Ντόρα Μπακογιάννη, δύο και δύο πόσο κάνουν;
 • Νίκος Δήμου - Ανθολόγιο συνεντεύξεων
 • Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά - Η απάντηση ενός Αμερικανού ιστορικού στο ανιστόρητο «Γράμμα από την Μακεδονία»


 • Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


  Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
  • Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
  • Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
  • Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
  Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σχολιασμός από απλούς επισκέπτες, για διαχειριστικούς λόγους, κατά περιόδους απενεργοποιείται (ακόμη και χωρίς προειδοποίηση). Συνιστάται λοιπόν ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.  Μορφοποίηση κειμένου


  Μπορείτε να μορφοποιήσετε το σχόλιό σας, χρησιμοποιώντας τις εξής ετικέτες (tags):
  • Έντονα: <b>Το κείμενό σας εδώ.</b>
  • Πλάγια: <i>Το κείμενό σας εδώ.</i>
  • Υπογράμμιση: <u>Το κείμενό σας εδώ.</u>
  • Διαγράμμιση: <s>Το κείμενό σας εδώ.</s>
  • «Παράθεση»: <blockquote>Το κείμενό σας εδώ.</blockquote>
  • Σύνδεσμος: <a href="Ο σύνδεσμος εδώ." target="_blank">Η περιγραφή του συνδέσμου εδώ.</a>
  • Για να εμφανίσετε κάποια εικόνα ή βίντεο στο σχόλιό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του αρχείου. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα (όχι βίντεο) από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο πεδίο σχολιασμού.