Αντικαρκινικό Forum Πάρε-Δώσε - Αντικαρκινικό forum
Σεπτέμβριος 03, 2010, 11:51:43 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στο Αντικαρκινικό Forum. Αν και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στους επισκέπτες, εν τούτοις συνίσταται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο forum, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων μελών. Η εγγραφή σας στο forum γίνεται άμεσα.

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Ιστολόγιο Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ  (Αναγνώστηκε 1326 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφη
Νέο μέλος
*

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Οκτώβριος 12, 2009, 11:20:18 πμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικα αλλα μαθαινω γρηγορα.Ειμαι μητερα ενος 11χρονου αγοριου που νοσησε απο Οξεια Λεμφοβλαστικη Λευχαιμια στα 7 του χρονια,ακολουθησε χημειοθεραπευτικους κυκλους για 2 χρονια,εμεινε μονος του καθαρος για 1,5 χρονο και τωρα,στα 11 του εχει υποτροπη λευχαιμιας και κανει ξανα χημειοθεραπειες για να ετοιμαστει για μεταμοσχευση μυελου των οστων με δοτη τον απολυτα συμβατο αδερφο του.ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.Εχει περασει τα ορια του φοβου κι εχει γινει τρομος.Φοβαμαι τα παντα,ακομα και τον αερα που αναπνεει.Δεν ξερω ποσο συχνα μπαινουν επισκεπτες και μελη σ αυτο το φορουμ,απλα αυτο που χρειαζομαι ειναι να επικοινωνησω με καποιους που περασαν οι ιδιοι η μαζι με συγγενικο τους προσωπο τη διαδικασια της μεταμοσχευσης γιατι επικρατει πολυ μυστικισμος γυρω απο τους κινδυνους μιας τετοιας επεμβασης.Αν καποιος μπορει να απαντησει ,σας ικετευω καντε το.Το προσθεσα ηδη στους σελιδοδεικτες μου και θα μπαινω καθημερινα.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Καταγράφηκε
popi
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 11:13:16 μμ »

efi moy kalispera.katarxin soy eyxomai to kalytero dynato gia to paidaki soy.stin oikogeneia mou ,o pateras mou epasxe apo pollaplo myeloma kai kaname to 2000 aytologi metamosxeysi  myelloy ton oston giati eixe dika toy kyttara kala.to apolyta eyxaristo einai oti exeis symvato doti ton aderfo tou.ean tueleis kati na me rotiseis grapse mou.
Καταγράφηκε
γιαννα
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 12:19:22 μμ »

καλημερα,ειμαι η γιαννα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις φυσικα εαν η λευχαιμια ειναι κληρονομικη ασθενεια?
Καταγράφηκε
sifoy
Νέο μέλος
*

Φύλο: Άντρας
Greece Greece

Τόπος: elladara

« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 22, 2010, 10:06:54 μμ »

giasas .eimai 13 xronon kai o pappoys moy pasxeis apo leyxemia.ton exoyn sto ypokratio thessalonikis.tin perasmenh ebdomada o pappoys moy eniose ena moydiasma sta podia kai anebase 40 pireto.xoris na idopieisei toys goneis moy ???efige mazi me tin giagia moy gia to nosokomio tis eleytheroypolis.parolo poy ta podia toy itan moydiasmena odigise.otan ftasane ekei enimerose ton mpampa moy na paei.kanane ena soro eksetasis alla den toy brikan tipota.sto telos oi giatroi kati ipopsiastikan kai ton esteilan stin thessaloniki.me tis teleikes eksetasis brikane oi giatroi oti telika exei leyxemia Έκπληξη.oi giatroi ipan na arxisei tis ximiotherapies alla o mpampas moy den dextike arxika epeidi leei oti peftontas ta malia toy kai genika oles oi trixes apo to soma toy tha katalabei oti exei kati kai Κλάμα Κλάμα Κλάμα  Κλάμα Κλάμα  Κλάμα Κλάμα  ... then exoymai bgalei akomei mia teliki apofasi.prostoparon to soi tis mamas moy kai toy mpampa moy exoyn dosei 12 mpoykales me aima.tora xreiazomaste aimopaitaleia giati i katastasi xirotereyei Ντροπή
Καταγράφηκε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
sifoy
Νέο μέλος
*

Φύλο: Άντρας
Greece Greece

Τόπος: elladara

« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 22, 2010, 10:21:50 μμ »

paidia tha ithela kapoios na moy eksigisi ti akribvs ginetai se mia metamosxeysi aytoy toy tipoy Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Απορία Απορία Απορία
Καταγράφηκε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εφη
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #5 στις: Μάιος 26, 2010, 12:47:08 πμ »

Ειχα πολυ καιρο να μπω στο forum αλλα απ ο,τι ειδα δεν ειχε κανεις κατι να απαντησει...Μαλλον ανηκουμε σε μια θλιβερη ΕΛΙΤ ανθρωπων που εχουν το 'προνομιο' να ζουν καθημερινα αυτα που αλλοι δεν εχουν ονειρευτει ουτε στους χειροτερους εφιαλτες τους.Την μεταμοσχευση την καναμε το Φεβρουαριο 2010 αλλα μας βρηκε Απριλιος μεχρι να καταφερουμε να ορθοποδησουμε και να βγουμε επιτελους απο τη μοναδα λογω επιπλοκων που μας εφεραν πολυ κοντα στο θανατο.Τωρα προσπαθουμε να ξεχασουμε τον εφιαλτη και να σκεφτουμε θετικα για το μελλον,ομως οπως φροντισαν να μας ενημερωσουν δεν υπαρχουν εγγυησεις,μπορει να ξαναυποτροπιασει,εχει πιθανοτητες 50%.Κουραστηκαμε να παλευουμε τον καρκινο 4 χρονια,ποτε θα καταφερουμε να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι χωρις το φοβο του καρκινου;Δεν πληρωσε αρκετα απο τη ζωη του αυτο το πλασματακι;
Καταγράφηκε
Εφη
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #6 στις: Μάιος 26, 2010, 12:54:46 πμ »

paidia tha ithela kapoios na moy eksigisi ti akribvs ginetai se mia metamosxeysi aytoy toy tipoy Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο Απορία Απορία Απορία
Αγορι μου ,λυπαμαι για τον παππου σου.Το μηνυμα σου το ειδα μολις σημερα,ελπιζω να εχει καταφερει να βρει το δρομο του με τις χημειοθεραπειες.Απ οσο ξερω στις μεγαλες ηλικιες η λευχαιμια εχει πολυ αργη εξελιξη ,δε χρειαζεται εντατικη χημειοθεραπεια παρα μονο συντηρηση και ο ασθενης μπορει να ζησει πολλα χρονια χωρις προβληματα,μπορει και 10-15 χρονια και τελικα να πεθανει απο κατι αλλο ασχετο π.χ.καρδια.Επισης δεν κανουν μεταμοσχευση μυελου σε τετοιες ηλικιες.Μακαρι να τα καταφερνει ο ανθρωπος,αν θελεις κατι αλλο μου λες...
Καταγράφηκε
Εφη
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #7 στις: Μάιος 26, 2010, 01:00:32 πμ »

καλημερα,ειμαι η γιαννα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις φυσικα εαν η λευχαιμια ειναι κληρονομικη ασθενεια?
Η αληθεια ειναι πως ξερω και οικογενεια που εχει χτυπησει και 3 φορες {γιαγια και 2 απο τα εγγονια της ξαδερφακια πρωτα μεταξυ τους}αλλα στη δικη μας οικογενεια δεν ειχαμε προηγουμενο σε λευχαιμια.Ο πατερας μου,ομως,δηλαδη ο παππους του παιδιου εχει χασει 2 αδερφια απο μεταστατικο καρκινο.Αρα εχουμε ιστορικο μεταστατικου καρκινου στην οικογενεια
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: