Αντικαρκινικό Forum Πάρε-Δώσε - Αντικαρκινικό forum
Μάρτιος 11, 2010, 06:47:52 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στο Αντικαρκινικό Forum. Αν και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στους επισκέπτες, εν τούτοις συνίσταται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο forum, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων μελών. Η εγγραφή σας στο forum γίνεται άμεσα.

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Ιστολόγιο Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ  (Αναγνώστηκε 374 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφη
Νέο μέλος
*

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Οκτώβριος 12, 2009, 11:20:18 πμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Ειμαι σχετικα καινουρια στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικα αλλα μαθαινω γρηγορα.Ειμαι μητερα ενος 11χρονου αγοριου που νοσησε απο Οξεια Λεμφοβλαστικη Λευχαιμια στα 7 του χρονια,ακολουθησε χημειοθεραπευτικους κυκλους για 2 χρονια,εμεινε μονος του καθαρος για 1,5 χρονο και τωρα,στα 11 του εχει υποτροπη λευχαιμιας και κανει ξανα χημειοθεραπειες για να ετοιμαστει για μεταμοσχευση μυελου των οστων με δοτη τον απολυτα συμβατο αδερφο του.ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.Εχει περασει τα ορια του φοβου κι εχει γινει τρομος.Φοβαμαι τα παντα,ακομα και τον αερα που αναπνεει.Δεν ξερω ποσο συχνα μπαινουν επισκεπτες και μελη σ αυτο το φορουμ,απλα αυτο που χρειαζομαι ειναι να επικοινωνησω με καποιους που περασαν οι ιδιοι η μαζι με συγγενικο τους προσωπο τη διαδικασια της μεταμοσχευσης γιατι επικρατει πολυ μυστικισμος γυρω απο τους κινδυνους μιας τετοιας επεμβασης.Αν καποιος μπορει να απαντησει ,σας ικετευω καντε το.Το προσθεσα ηδη στους σελιδοδεικτες μου και θα μπαινω καθημερινα.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Καταγράφηκε
popi
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 11:13:16 μμ »

efi moy kalispera.katarxin soy eyxomai to kalytero dynato gia to paidaki soy.stin oikogeneia mou ,o pateras mou epasxe apo pollaplo myeloma kai kaname to 2000 aytologi metamosxeysi  myelloy ton oston giati eixe dika toy kyttara kala.to apolyta eyxaristo einai oti exeis symvato doti ton aderfo tou.ean tueleis kati na me rotiseis grapse mou.
Καταγράφηκε
γιαννα
Νέο μέλος
*

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 12:19:22 μμ »

καλημερα,ειμαι η γιαννα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις φυσικα εαν η λευχαιμια ειναι κληρονομικη ασθενεια?
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: