Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Φεβρουάριος 09, 2012, 09:37:53 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ?  (Αναγνώστηκε 1430 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kostis
Νέο μέλος
*
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Άντρας

« στις: Μάρτιος 18, 2011, 08:27:40 μμ »

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια και τις συμβουλες σας,πριν ενα εξαμηνο περιπου ειχα εναν ελαφρυ πονο στον αριστερο ορχι που κρατησε 2-3 μερες,μπηκα στο ιντερνετ διαβασα για καρκινους ορχεων και επαθα κυριολεκτικα κριση πανικου,επισκεφτηκα αυτο το διαστημα 3 διαφορετικους ουρολογους οπου μου διαβεβαιωσαν οτι ολα ειναι ενταξει,και μου συνεστησαν να κανω εναν υπερηχο ορχεων μηπως εχω καποια κυρσοκοιλη,ο υπερηχος ηταν και αυτος καθαρος με φυσιολογικο σχημα και μεγεθος ορχεων,καμια παρουσια κυρσοκοιλης η υδροκοιλης και κανενα ακτινοπαθολογικο ευρημα.το θεμα ειναι ομως οτι καποιες φορες με ενοχλει ανεπαισθητα  ο αριστερος κυριως ορχης οταν για παραδειγμα παω να κατσω αποτομα στο καθισμα και πιεστει,μαλιστα μια μερα πριν τον υπερηχο που εκανα,ειχα παλι καποιες ενοχλησεις.να συμπληρωσω επισης οτι απο τα 16 μου χρονια κατα καιρους(τωρα ειμαι 29) ειχα κατα διαστηματα 2-3 φορες το χρονο καποιες παρομοιες ενοχλησεις στις οποιες δεν εδινα σημασια καθως δεν ηξερα για περι καρκινου κτλ.επειδη αυτο το εξαμηνο τρομοκρατηθηκα για καρκινο μου εχει καρφωθει η ιδεα και δεν μπορω να την αποβαλλω,υπαρχει περιπτωση αυτες οι μικροενοχλησεις να σημαινουν οτι αναπτυσσεται καποιος ογκος η ειναι καθαρα ψυχοσωματικο το θεμα??
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2011, 08:45:37 μμ από kostis » Καταγράφηκε
kostis
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 18, 2011, 08:39:52 μμ »

επισης εχω ακουσει για καποιους καρκινικους δεικτες{afp,cea,b gonadotropin} οι οποιοι αυξανονται πολυ πριν εκδηλωθει καποιος ογκος,χρειαζεται να τους κανω?το ανεφερα στον ουρολογο μου και μου ειπε πως δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση στην παρουσα φαση.επισης γραφει καποιο παιδι εδω στο φορουμ οτι λογω καρκινου που του ειχε διαγνωστει στον εναν ορχι,καθε εξαμηνο μετραει αυτους τους κακρινικους δεικτες ωστε να ελεγχει την κατασταση του δευτερου ορχι,σε περιπτωση που αυτοι οι δεικτες ειναι αυξημενοι ακολουθειται καποια συγκεκριμενη θεραπεια ωστε να αποτραπει ο ενδεχομενος ογκος που "πλησιαζει" κ να μην χρειαστει αφαιρεση του ορχι?
Καταγράφηκε
kostis
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 18, 2011, 08:44:50 μμ »

επειδη δεν βλεπω πολλα ενεργα μελη στο φορουμ θα παρακαλουσα οποιοσδηποτε εχει γνωση απ τα παραπανω να μου απαντησει αν ειναι ευκολο..ευχαριστω
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 19, 2011, 05:55:30 μμ »

kosti, καλωςηρθες στο φορουμ.
Επακριβώς γνώση επι του θέματος δεν έχω αλλά η γνώμη μου είναι οτι αν από τα 16 ως τα 29 είχες καρκίνο χωρίς να έχεις κάνει κάτι για αυτό, τώρα μάλλον δεν θα είχαμε την ευχαρίστηση να μιλάμε....Τι λές κι εσύ?
Παρόλα αυτά, δεν χάνεις και τίποτε να κάνεις την εξέταση για τους καρκινικούς δείχτες να σου φύγει και η ιδέα και να ηρεμίσεις.
Τωρα σχετικά με το ψυχοσωματικό, έχεις παρατηρήσει εαν ο πόνος έρχεται μετά από περιόδους που βιώνεις μια κατάσταση στρες,μεγάλης πίεσης, θυμού, ή έντασης???
Γενικά τα ψυχοσωματικά προβλήματα παρουσιάζονται όταν αισθανόμαστε ανήμποροι να ανταπεξέλθουμε σε μία κατάσταση σε τέτοιο βαθμό ωστε να ξεσπάσει το σώμα μας νοσώντας. Επίσεις έχει ενδιαφέρον οτι συνήθως δεν παρουσιάζονται τη στιγμή του έντονου στρες αλλά μόλις ξεφύγουμε του κινδυνου και χαλαρώσουμε.
Εαν παντως το θέμα σου είναι Ψυχοσωματικό ένας καλός ψυχαναλυτής θα μπορούσε στ΄αλήθεια να σε βοηθήσει. Επιπλέον θα μπορούσε να βοηθήσει η θεραπευτική υπνωση και μάλιστα σε πιο σύντομο διάστημα.

Ευχομαι περαστικά και να περνάς καλά!
Καταγράφηκε
kostis
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 19, 2011, 08:39:20 μμ »

kosti, καλωςηρθες στο φορουμ.
Επακριβώς γνώση επι του θέματος δεν έχω αλλά η γνώμη μου είναι οτι αν από τα 16 ως τα 29 είχες καρκίνο χωρίς να έχεις κάνει κάτι για αυτό, τώρα μάλλον δεν θα είχαμε την ευχαρίστηση να μιλάμε....Τι λές κι εσύ?
Παρόλα αυτά, δεν χάνεις και τίποτε να κάνεις την εξέταση για τους καρκινικούς δείχτες να σου φύγει και η ιδέα και να ηρεμίσεις.
Τωρα σχετικά με το ψυχοσωματικό, έχεις παρατηρήσει εαν ο πόνος έρχεται μετά από περιόδους που βιώνεις μια κατάσταση στρες,μεγάλης πίεσης, θυμού, ή έντασης???
Γενικά τα ψυχοσωματικά προβλήματα παρουσιάζονται όταν αισθανόμαστε ανήμποροι να ανταπεξέλθουμε σε μία κατάσταση σε τέτοιο βαθμό ωστε να ξεσπάσει το σώμα μας νοσώντας. Επίσεις έχει ενδιαφέρον οτι συνήθως δεν παρουσιάζονται τη στιγμή του έντονου στρες αλλά μόλις ξεφύγουμε του κινδυνου και χαλαρώσουμε.
Εαν παντως το θέμα σου είναι Ψυχοσωματικό ένας καλός ψυχαναλυτής θα μπορούσε στ΄αλήθεια να σε βοηθήσει. Επιπλέον θα μπορούσε να βοηθήσει η θεραπευτική υπνωση και μάλιστα σε πιο σύντομο διάστημα.ευχαριστω μαρια για το καλωσορισμα και την απαντηση σου..θες να μου πεις καποια πραγματα για την θεραπευτικη υπνωση γιατι ηξερα μονο για ψυχοθεραπεια κτλ.αν δεν επιτρεπεται εδω στειλε μου σε π.μ καθως και αν ξερεις καποιον θεραπευτη που να εφαρμοζει τη συγκεκριμενη μεθοδο

Ευχομαι περαστικά και να περνάς καλά!
ευχαριστω μαρια για το καλωσορισμα και την απαντηση σου..θες να μου πεις καποια πραγματα για την θεραπευτικη υπνωση γιατι ηξερα μονο για ψυχοθεραπεια κτλ.αν δεν επιτρεπεται εδω στειλε μου σε π.μ καθως και αν ξερεις καποιον θεραπευτη που να εφαρμοζει τη συγκεκριμενη μεθοδο
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 19, 2011, 10:31:43 μμ »

Κωστή, μπορείς να δεις περισσότερα στο site http://www.hypnosis.gr.
O συγκεκριμένος είναι και καλός επαγγελματίας και το κυριότερο αν θεωρεί οτι δεν μπορεί να σε βοηθήσει, επειδή δεν μπορούν όλοι να επωφεληθούν από την υπνωση, δε σου "τρώει" το χρόνο και τα χρήματα. Σου το λέει.
Αυτό όταν συμβαίνει στην Ελλάδα, πάντα μου κάνει εντύπωση...

καλό ΣΚ
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: