kosti, καλωςηρθες στο φορουμ.
Επακριβώς γνώση επι του θέματος δεν έχω αλλά η γνώμη μου είναι οτι αν από τα 16 ως τα 29 είχες καρκίνο χωρίς να έχεις κάνει κάτι για αυτό, τώρα μάλλον δεν θα είχαμε την ευχαρίστηση να μιλάμε....Τι λές κι εσύ?
Παρόλα αυτά, δεν χάνεις και τίποτε να κάνεις την εξέταση για τους καρκινικούς δείχτες να σου φύγει και η ιδέα και να ηρεμίσεις.
Τωρα σχετικά με το ψυχοσωματικό, έχεις παρατηρήσει εαν ο πόνος έρχεται μετά από περιόδους που βιώνεις μια κατάσταση στρες,μεγάλης πίεσης, θυμού, ή έντασης???
Γενικά τα ψυχοσωματικά προβλήματα παρουσιάζονται όταν αισθανόμαστε ανήμποροι να ανταπεξέλθουμε σε μία κατάσταση σε τέτοιο βαθμό ωστε να ξεσπάσει το σώμα μας νοσώντας. Επίσεις έχει ενδιαφέρον οτι συνήθως δεν παρουσιάζονται τη στιγμή του έντονου στρες αλλά μόλις ξεφύγουμε του κινδυνου και χαλαρώσουμε.
Εαν παντως το θέμα σου είναι Ψυχοσωματικό ένας καλός ψυχαναλυτής θα μπορούσε στ΄αλήθεια να σε βοηθήσει. Επιπλέον θα μπορούσε να βοηθήσει η θεραπευτική υπνωση και μάλιστα σε πιο σύντομο διάστημα.ευχαριστω μαρια για το καλωσορισμα και την απαντηση σου..θες να μου πεις καποια πραγματα για την θεραπευτικη υπνωση γιατι ηξερα μονο για ψυχοθεραπεια κτλ.αν δεν επιτρεπεται εδω στειλε μου σε π.μ καθως και αν ξερεις καποιον θεραπευτη που να εφαρμοζει τη συγκεκριμενη μεθοδο
Ευχομαι περαστικά και να περνάς καλά!
ευχαριστω μαρια για το καλωσορισμα και την απαντηση σου..θες να μου πεις καποια πραγματα για την θεραπευτικη υπνωση γιατι ηξερα μονο για ψυχοθεραπεια κτλ.αν δεν επιτρεπεται εδω στειλε μου σε π.μ καθως και αν ξερεις καποιον θεραπευτη που να εφαρμοζει τη συγκεκριμενη μεθοδο