Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 02:30:50 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: πως τα φερνει ετσι η ζωη;  (Αναγνώστηκε 1252 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
xristina
Νέο μέλος
*
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Οκτώβριος 18, 2009, 01:47:04 πμ »

λοιπον η ζωη ειναι τελειως απροβλεπτη! Υστερα απο μεγαλη ταλαιπωρια στα προσωπικα μου βρηκα επιτελους τον καταλληλο ανθρωπο, αρραβωνιαστηκαμε , εμεινα εγκυος , καναμε πολιτικο και στα μεσα της εγκυμοσυνης μου μαθαμε οτι ο πεθερος μου εχει καρκινο του πνευμονα .Μεσα σε 3 μηνες τον χασαμε και δεν προλαβε να δει ,ουτε το γιο μου ,ουτε την κορη του αδερφου του αντρα μου,ημασταν ταυτοχρονα εγκυες.Περασε αυτο το καναλι και μολις ο γιος μου εγινε 3 μηνων μαθαμε οτι ο πατερας μου εχει ογκο στο κεφαλι,πολυμορφο γλοιοβλαστωμα.Απο τη στενοχωρια μου ενω θηλαζα μου κοπηκε το γαλα.Επισης η αδερφη μου ειναι εγκυος στον ογδοο μηνα .Ο πατερας μου εκανε εγχειρηση δεν καταφεραν να το καθαρισουν ολο,εκανε 30 ακτινοβολιες και τωρα παιρνει το τεμονταλ.Ενας ανθρωπος γεματος ζωη,54ων ετων ,δραστηριος,ανησυχο πνευμα ,κατεληξε να μην μπορει να μιλησει και να εχει σχεδον παραλυσει η δεξια πλευρα του.οι γιατροι μας τα λενε μαυρα εμεις ομως τον αγαπαμε και  δεν μπορουμε να διαννοηθουμε κατι τετοιο,σαυτη τη φαση του δειχνουμε την αγαπη μας και ειμαστε συνεχως διπλα του.Προσωπικα,τον ξυριζω τον βοηθαω μαζι με την μητερα μου να κανει μπανιο και πραγματικα το κανω με ολη μου την ευχαριστηση γιατι και αυτος μια ζωη ηταν το στηριγμα μας και φροντιζε να μην μας λειπει τιποτε.φοβαμαι,τι αλλο να πω;
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: