|
mariao
|
 |
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 12:01:50 μμ » |
|
Μπράβο σας, Γιάννη πολύ καλά!!! Όλα θα πάνε καλά με την επέμβαση και ευχομαι να επέλθει η ίαση!!! καλά αποτελέσματα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis rout
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 10, 2011, 11:42:52 πμ » |
|
Euxaristo polu!! Sas euxomai ki esas ta kalutera, kali dinami kai kouragio!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
penny_s
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 12:38:32 μμ » |
|
Καλημέρα! Έχω και εγώ τον μπαμπά μου με καρκίνο του παχέως εντέρου με μετάσταση στο συκωτι. Χειρουργήθηκε,αφαιρέθηκε τμήμα του εντέρου και του συκωτιού.2 εβδομάδες μετά από το χειρουργείο έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού,με αποτέλεσμα να μαζέψει υγρό στον πνεύμονα. Τώρα μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας(νοσοκομεία,παρακεντηση,εξετάσεις κτλ) έχουμε ηρεμήσει σχετικά και ψάχνουμε ογκολόγο ή μοριακό ογκολόγο για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις χημειοθεραπείες.Ξέρετε να μου συστήσετε κάποιον?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 02:45:50 μμ » |
|
geia sou penny kai perastika eyxomai na nai ola pragmatika!poli kali omada giatrwn einai sto alexandra me dieythinti ogkologikhs klinikhs ton dimopoulo.einai oloi poli prosektikoi,prostateytikoi me ton astheni kai genika epikratei ena poli kalo klima.sou to lew apo peiras kai emeis ekei pame.ekei episis vrisketai kai kapios papadimitriou psaxe vres kai genika yparxei ena kalo team.twra pio prin emeis pigainame sto iatriko(idiwtiko)par oti idiwtiko den to sigkrinw me tpt me to alexandras safws kai einai kalitero(to alexandra).an xreiastei sto mellon axreiasto na nai gia kamia aktinotherapeia tote nai iatriko-ygeia=top.eyxomai na pane ola poli poli kala!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
penny_s
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 03:31:20 μμ » |
|
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,περαστικά και σε εσάς! Εμείς ξεκινήσαμε από το σωτηρία(χαλια ολα,ουτε γιατροι,ουτε προσωπικο,ουτε τιποτα..)συνεχισαμε στη βιοκλινικη αθηνων(ιδιωτικο) που εγινε και η εγχειρηση.Αψογοι σε όλα τους.κ τέλος στο υγειας μέλαθρον για την λοίμωξη. κ τώρα στο ψάξιμο για χημειοθεραπεία...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 05:18:52 μμ » |
|
Καλησπέρα Penny, Ακριβώς αυτά περάσαμε και εμείς, με ενδονοσοκομιακό μικρόβιο και υγρό στον πνεύμονα και 40 μερες στο Ιατρικό... με τη διαφορά οτι η διασπορά στο συκώτι ήταν μεγαλύτερη από τη δική σας και δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε. Τωρα κάνουμε ΧΜΘ στο Μεταξά, στον Ζήρα, ο οποίος είναι καλός και ελπίζουμε οτι θα υπάρχει μειωση στους όγκους για να ξαναμπεί ο πατέρας μου Χειρουργείο. Βεβαίως στο Μεταξά γίνεται ο χαμός του δημόσιου νοσοκομείου, αλλά και εγώ όπως και η Joe, σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με το Ιατρικό. Δεν υπάρχει η παραμικρή συγκριση. Αρκεί να σου πω οτι στο Ιατρικό τις ΧΜΘ μας τις έκανε ενας γιατρός με ειδικότητα ορθοπεδικού...ΟΕΟ.
Στο μεταξά που μιλάμε με πολύ κόσμο στους διαδρόμους, υπάρχει κάποιος ογκολόγος που όλοι τον έχουν πολύ ψηλά και μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Εφαρμόζει πολύ συγχρονες μεθόδους και μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κατι με βλαστοκύταρα κλπ σε ανθρωπους που τους είχαν ξεγράψει και συνέρχονται και άλλα τέτοια. Δεν θυμάμαι το όνομα αυτή τη στιγμή...θα το ρωτήσω και θα το ποστάρω
επιπλέον εφαρμόζουν ένα συστημα ΧΜΘ σε συνεχή εκχιση για 3 μερες. Πάμε στο σπίτι με ένα μπουκαλάκι που τρέχει αργά αργά όλο το βράδυ και που δεν τον ενοχλει ιδιαίτερα και πάμε πάλι την επόμενη μέρα στο νοσοσκομείο για να το αντικαταστήσουν, που είναι πολύ καλύτερα από το να νοσιλεύεται 3 μέρες. αυτά καλή αρχή
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 06:45:06 μμ » |
|
mariao mou na sou pw kapoia mera imoun sto f/b sto profil kapoias filis h opoia pasxei apo karkino kai ths elege kapoia fili ths na dokimasei therapeia me vlastokyttara kai pws h kopelia ayth paei sto metropolitan.mipws ayto se voithaei kapou?kai gw to psaxnw gia vlastokyttara rwtisa kai sthn germania.an sou rthei to onoma tou mn distaseis grapsto.filia kai perastika sas.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
penny_s
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 01:00:52 πμ » |
|
Καλησπερα mariao, Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Περαστικα και να πανε ολα καλα ευχομαι... αν μαθω και εγω κατι καινουργιο που αξιζει θα το κανω post!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 11:46:00 μμ » |
|
Κορίτσια ο γιατρός είναι ο Κοσμας. Και εφαρμοσε σε κάποιον ασθενή στο Μεταξά που είχε σαρκωμα μια πολύ πρωτοποριακή μεθοδο που έγινε για πρώτη Ελλάδα. Περιγραφη του ανθρώπου και των συγγενών. αφαίρεσαν αίμα από τον άνθρωπο (με βλαστοκύταρα αν κατάλαβα καλά)και το κατέψηξαν. Στη συνέχεια του έκαναν πολύ υψηλή δόση ΧΜΘ. Μετά επανέξχυσαν τα κύταρα στο σώμα του ενδοφλεβίως...χρειάστηκε εντατική.
Αυτό έγινε πέρισυ και οι συγγενείς είπαν οτι ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα... Δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ακρίβεια των γεγονότων αλλά τον συγκεκριμένο γιατρό μας τον συστησε, εκ των υστέρων βεβαια (αφού ειχαμε ήδη ξεκινήσει θεραπεία με άλλον) ο πάθολόγος μας λέγοντας αυτολεξεί "Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άλλος ογκολόγος στην Ελλάδα που να έχει διαβάσει τοσο πολύ ογκολογία σαν τον Κοσμα. Εκανε μεταπτυχιακό στην Αμερική με υποτροφία και ψάχνει οτι καινούργιο υπάρχει". Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, δεν χάνετε κάτι να μιλήσετε μαζί του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 01:54:35 μμ » |
|
efxaristw mariao gia ta nea sou.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kontze
Ανώτερο μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο:
 Ελλάς
Τόπος: PATRA
|
 |
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 10:43:17 μμ » |
|
mariao γεια σου
Εχω καιρό να επισκεφτω το site διότι τρεχαμε με τον πατέρα μου να βρουμε τελικά χειρούργο για την επεμβαση στο συκώτι, η οποία έγινε επιτυχώς την προηγούμενη Τρίτη και σήμερα βγήκαμε έχοντας γενικά καλή και γρήγορη ανάρρωση. Τώρα ελπίζουμε να μην έχουμε μετεγχειρητηκά απρόοπτα και μην εμφανιστούν πάλι οι εστίες (8 τον αριθμό). Την επέμβαση την έκανε ο καθηγητής Δερβένης στο Αγ. Όλγα με την ομάδα του. Εσείς πώς πάτε?
Περαστικά σε όλους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 02, 2011, 12:07:35 πμ » |
|
Φιλε Konze χάρηκα πολύ για τα νέα σου. Η ανάρρωση του χειρουργείου ήταν πραγματικά πολύ γρήγορη! Μπράβο σας! πες μου σε παρακαλώ μερικές λεπτομέριες. Το χειρουργείου που έγινε ήταν λαπαροσκοπικό η ανοικτό? Ηταν καυτηριασμός με RF η ηπατεκτομή? Οι εστίες που λές οτι ηταν 8 πόσο ήταν η μεγαλύτερη και βρισκόντουσαν στον 1 ή και στους 2 λοβούς του συκωτιού?
Σας εύχομαι γρήγορα περαστικά από το χειρουργείο και πλήρη ιαση αγαπητέ μου. Τα καλύτερα έπονται!
Εμείς ειμαστε σε φάση ΧΜΘ. η οποία πάει καλά γενικά με την τελευταία αξονική να δειχνει μειωση στις εστίες και προχωράμε έτσι ελπίζοντας σε περισσότερη μείωση μπας και καταφέρουμε να μπούμε και πάλι χειρουργείο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kontze
Ανώτερο μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο:
 Ελλάς
|
 |
« Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 02, 2011, 03:19:28 μμ » |
|
mariao χαίρομαι για τα καλά σας νέα και εύχομαι γρήγορα να μπορείτε να μπείτε σε χειρουργείο.
Του πατέρα μου έγινε ανοικτό χειρουργείο με συνδυασμό ηπατεκτομής και καυτηριασμού. Όλες οι εστίες βρίσκονταν στον δεξιό λοβό με την μεγαλύτερη 3,8 εκ. Επειδή το συκώτι του πατέρα μου παρουσίαζε μορφολογικά πολύ μικρό αριστερό και πολύ μεγάλο δεξιό λοβό για τον λόγο αυτό έγιναν 2 μεγάλες ηπατεκτομές στον δεξιό και καυτηριασμό μίας από των εστιών (όχι η μεγαλύτερη, οπότε κάτω των 3 εκ.) η οποία ήταν κοντά στον αριστερό και για λόγους ασφαλείας δεν έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά. Έγινε παράλληλα διακοπή παροχέτευσης αίματος στο δεξιό, οπότε στο μέλλον να μεγαλώσει ο αριστερός και να μην δεχεται αίμα η καυτηριασμένη εστία αλλά και εάν προκύψει υποτροπή να μπορεί να αφαιρεθεί όλος ο δεξιός λοβός. Μετά την εκτέλεση των παραπάνω μας είπαν ότι έκαναν υπέρηχο σε όλο το συκώτι (πριν τον κλείσουν) και ήταν πλέον καθαρό από όγκους. Πιστεύω ότι έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει και ευχόμαστε να μήν υποτροπιάσει στον μέλλον. Κάτι επίσης βασικό ήταν ότι το συκώτι του ήταν, όπως χαρακτηριστικά είπαν 'μπλέ', από τις πολλές χημειοθεραπείες που είχαν προηγηθεί κάτι που δεν τους ξάφνιασε (είχαν συναντήσει πάλι παρόμοια περίπτωση) αλλά μας είπαν να περιμένουμε αρκετό διάστημα για το όποιο επόμενο σχήμα χμθ μέχρι το όργανο να καθαρίσει από όλη αυτή την τοξικότητα. Φαντάσου ότι το έβγαλαν φωτογραφία για να την παρουσιάσουν σε σχετικό σεμινάριο. Άπό ότι φαίνεται πήραμε την σωστή αποφαση να προχωρήσουμε σε χειρουργείο παρά τις ενστάσεις της ογκολόγου που ήθελε να συνεχίσουμε με χμθ.
Έυχομαι σε όλα τα μέλη και επισκέπτες του forum τα καλύτερα και θα τα πούμε πάλι...
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2011, 03:27:13 μμ από kontze »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 02, 2011, 04:10:02 μμ » |
|
Konze φαινεται οτι πράξατε περοσσότερο από καλά! πες μου κατι σε παρακαλώ, τα ηπατικά ενζυμα στις αιματολογικές ήταν σε καλά επίπεδα? Πες μου σε παρακαλώ γιατι εαν το συκώτι ήταν μπλέ και τα ηπατικά ενζυμα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα τότε πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ελεγθεί η κατάσταση...με ενδειαφέρει για την κατάσταση του ηπατος του πατέρα μου όπως καταλαβαίνεις διότι για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα η ΧΜΘ που παίρνει είναι σε πολύ δυνατές δόσεις αλλά οι αιματολογικές παρουσιαζουν βελτίωση.
περαστικά σας γρήγορα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kontze
Ανώτερο μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο:
 Ελλάς
|
 |
« Απάντηση #104 στις: Μάρτιος 03, 2011, 01:42:07 μμ » |
|
mariao
Όλες οι εξετάσεις από την διάγνωση (Ιανουάριος 2010) μέχρι και σήμερα έδειχναν και δέιχνουν φυσιολογικές τιμές στα ηπατικά ένζυμα. Μας έιχε πεί ο χειρούργος ότι κατα την διάρκεια χημειοθεραπείας το συκώτι παρουσιάζει μια μορφή χημικής ηπατίτιδας που προκαλείται από την τοξικότητα των φαρμάκων. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να περιμένουμε 1 μήνα μετά το την τελευταία χμθ ώστε να γίνει το χειρουργείο. Απλά τα πράγματα έδειξαν ότι ο χρόνος αυτός δεν ήταν αρκετός. Το σίγουρο είναι οτι θα ψάξω για οποιοδήποτε ανάλυση-εξέταση έιναι δυνατή να δείξει την κατάσταση του συκωτιού του πρίν κάνουμε οποιαδήποτε άλλη χμθ στο μέλλον. Ο χειρούργος μας είπε οτι θα μιλούσε με την ογκολόγο του ώστε να της επιστήσει την προσοχή σε αυτό και ότι χρειάζεται να επανέλθει πλήρως πρώτα το συκώτι (πέραν της ηπατεκτομής) για οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 03, 2011, 05:32:51 μμ » |
|
Konze σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 04, 2011, 04:54:10 μμ » |
|
konze ανατρεχοντας σε παλαιότερες συζητησεις, διαπιστώνω από μια ανάρτηση σου το Σεπτέβρη, οτι οι όγκοι που είχαν βρει όταν έκαναν το χειρουργείο του πατερα σου στο εντερο ήταν και τότε 8. « Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 07:48:54 μμ »
αυτό σημαίνει οτι η ΧΜΘ για 6 μήνες δεν κατάφερε να εξαφανίσει κανέναν απο αυτους? απλώς τους διατηρησε στα ιδια επίπεδα η τους μίκρινε λιγο? Γιατι εαν είναι έτσι ευτυχώς που το κάνατε το χειρουργείο φίλε μου. θεια φωτηση είχατε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kontze
Ανώτερο μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο:
 Ελλάς
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:20:05 μμ » |
|
mariao
Όντως ήταν 8 εστίες απο τις οποίες οι 7 έιχαν μειωθεί ενώ η 8η αύξανε. Μας είπαν οτι αυτό ήταν ουσιαστικά μερική ανταπόκριση και για αυτό εμεις επιμείναμε για χειρουργείο. Η ογκολόγος επέμενε να συνεχίσει ώστε να πάρει όλο το φάρμακο παρά το ότι άυξανε η μια εστία μετά από 3 συνεχόμενους ελέγχους αξονικών και μαγνητικής τους τελευταίους 2 μήνες . Τι να πώ... Μετά το όλο θέμα εξηγείται βάση λογικής... Αν δεν κάναμε το χειρουργείο με μαθηματική ακρίβεια σε 6 μήνες το πολύ η βλάβη της εστίας αυτής θα ήταν τέτοια που μπορεί να προκαλούσε τα χειρότερα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
penny_s
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 16, 2011, 06:01:35 μμ » |
|
Καλησπέρα παιδιά! Είχα καιρό να μπω στο site.Περαστικά ξανά σε όλους.  Εμείς κάνοντας τωρα την δεύτερη αξονική έδειξε αύξηση αλλοιώσεων στο αριστερό λοβό του συκωτιού,ενώ την προηγούμενη φορά ήταν στον δεξί όπου και έγινε καυτηριασμός και ηπατεκτομή. Ευτυχώς οι αιματολογικές του είναι αρκετά καλές. αιματοκρίτης 35 από 26. και ευτυχώς έχει πάρει και βάρος. έχουμε πάει ήδη σε 2 ογκολόγους,ο ένας αδιάφορος και ο άλλος σοβαρός συμπαθής,σωστός στη δουλεία του και φαίνεται καλός,αλλά νομίζω ότι μας βλέπει και σαν €.. Συζητώντας και εμείς με τον κ.Νικολόπουλο( www.molecular-view.com) για συνεργασία μαζί του ψάχνουμε για τρίτο ογκολόγο που να θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Εσύ mariao πως ήταν η επικοινωνία μαζί του?Εμάς μας φαίνεται εντάξει άνθρωπος και γιατρός. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα και το οικονομικό...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 17, 2011, 06:10:15 μμ » |
|
καλησπερα σε ολους σας,
Penny, Ο Νικολόπουλος εμένα προσωπικά με είχε πείσει για την δουλειά του και το ενδιαφέρον που έδειχνε ήταν γνήσιο, όπως θα έπρεπε να έχουν όλοι οι γιατροί. Το θέμα είναι οτι αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα στην ανέυρεση Ογκολόγου που να δεχτεί συνεργασία. Τελικά δεν καταφέραμα να βρούμε κάποιον και συμβιβαστήκαμε με το σύστημα και την κλασσική ΧΜΘ. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να ξεκόψουμε στο γιατρό την περίπτωση να ακολουθήσει σχήμα ΧΜΘ με ταξόλες και πλατίνες, και οτι θέλουμε σχήμα με βάση 5-FU στο οποίο υπάρχει ανταπόκριση συμφωνα με τον Νικολόπουλο. Κατι το οποίο επιβεβαιώθηκε από την πορία της ΧΜΘ.
Θα ήθελα να ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα και έχετε βρεί ογκολόγο που συνεργάζεται. Πες μου σε παρακαλώ ποιός είναι εκεινος που λές οτι σας φάνηκε καλός αλλά φιλοχρήματος? Να τα λέμε αυτά για να κερδίζουμε χρονο και να διαμορφώνουμε αποψη. συμφωνείτε?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2011, 08:30:18 μμ από mariao »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 17, 2011, 08:28:24 μμ » |
|
mariao geia sou na se rwtisw an gnwrizeis,o pateras mou apo ca prostati ostikes meta kai stis 19/1 parousiastike matastasi sto sykwti opu mas eipan oti exeo prosvlithei ena 20%tou sikwtiou kai pws den mporoume na to kanoume tpt opoion k na rwtisa.omws 2 mines argotera logw xamilwn aimopetaliwn stamatise xhmeio me apotelesma na parw tis vioximikes tou opu kai diapistwsa terastia anodo tvn ipatikvn enzymwn.mipws ksereis se poion na apeythinthw ipatologo na dei an ginetai kati?episis an pairnete tixon simpirwmata diatrofhs gia thn ygeia toy ipatos tha ithela na me enimerwseis esy h opoios allos dei to mnm mou.efxaristw
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 17, 2011, 09:00:24 μμ » |
|
Ζωή, αν κατάλαβα καλά το συκώτι είναι το 3ο όργανο που έχει πληγεί? Γιατί αν είναι έτσι τα χειρουργικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν επέμβαση με το φόβο της διασποράς ή της ταλαιπωρίας για τον πασχοντα δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί, αλλά εκτός Λυγιδάκη που δεν τον θεωρώ καλή επιλογή $$ δεν νομίζω οτι θα σας αναλάβει κάποιος άλλος χειρουργικά. Και εγώ προσωπικά δεν θα τον επέλεγα! Τα χαμηλά αιμοπετάλια τα αποκτούν αργά η γρήγορα όλοι οσοι κανουν ΧΜΘ. Εμεις προληπτικά κάνουμε 3 μερες πρίν κατι ενεσάκια και τα αιμοπετάλια ανεβαίνουν μαγικά. Δεν σας τα έδωσε ο ογκολόγος σας? Αν όχι ρωτα τον γιατί. Αν σου φανεί οτι λέει μαλ..κιες δικαιολογίες άλλαξε ογκολόγο αμεσα και πες μας και ποιος ειναι να τον αποφεύγουμε οι υπόλοιποι.
Τωρα σχετικά με το συκώτι και τα αιματολογικά. Στην περίπτωση του πατερα μου φαίνεται οτι βοηθούν πάρα πολύ οι χυμοί σε συνδιασμό με ξηρούς καρπούς αμύγδαλα και καρύδια ωμά. χυμός στον αποχυμωτή με: 1 ρόδι, 1/2 παντζάρι, 3 καρότα μανταρίνια με τη φλούδα (βιολογικό) μισό λεμόνι με τη φλούδα (βιολογικό) πορτοκάλι και 1/2 μικρό κρεμύδι
επιπλέον πικραμύγδαλα και πικρά χόρτα (πχ ραδίκια) και το ζουμί τους και καθόλου γλυκά.
Τον Χυμό ο Πατέρας μου τον πίνει σε καθημερινή βαση και έχει δεί τεράστια βελτίωση με τα αιματολογικά. αιματοκρίτης 38-40 και ηπατικά ενζυμα από εκεί που ήταν στο θεό πολύ κοντά στα φυσιολογικά όρια. και επίσης περπάτημα όσο ποιό πολύ γίνεται...επιρρεάζει τη διάθεσή του και δεν ξέρω τι άλλο αλλά είχε διαφορά από τότε που το ξεκίνησε. αυτά
όσο για ηπατολόγο δεν έχω κάποιον υπόψην μου, αλλά ίσως θα πρέπει να μιλήσεις πάλι με τον ογκολόγο σας.
Ζωή....καλή δυναμη!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 18, 2011, 11:21:32 μμ » |
|
ax poulaki mou s efxaristw para poli simera eixa paei se diatrofologo k mou pe akrivws ayta pou les k sy xymous apo frouta-laxanika ksiroi karpoi(amygdala,karydia)linarosporos ktl.episis m pe h diatrofologos gia sitarosporo einai kapoioi sto perama iwanninwn opou to dinoun kai mporeis na to paraggeileis sou lene thn dosologia ta panta.voitha sthn apotoxinwsh toy organismou kanei alkaliko to pg tou organismou kai diafora alla kala.akolouthoun thn idia texnikh me ena kentro sto ekswteriko.an thes perissoteres plirofories pes mou na steilw tilefvna.voitha sta aimatologika para poli.theleis na mou pis thn onomasia apo ta enesakia na to pw kai gw stous giatrous?se efxaristw para poli gia ola.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 19, 2011, 06:02:31 μμ » |
|
Ζωή χαίρομαι που βοηθησα και ελπίζω να κάνουν οι χυμοί τα αναμενόμενα! Τα ενεσάκια λέγονται Granoulokine και τα δίνουν όλα τα ταμεία αλλά έκανα λάθος βρε Ζωή, ειναι για τα λευκά αιμοσφαίρια. Σου ζητώ συγνώμη...  Τα αιμοπετάλια μονο με χυμους... Σε παρακαλώ θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες για το σιταρόσπορο. Θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι χίλια συγνώμη για την παραπληροφόρηση  Καλή δυναμη
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2011, 06:13:49 μμ από mariao »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 19, 2011, 06:21:06 μμ » |
|
nai tis granulokine tis xerw einai ontws gia ta leyka gia na doume me tous ximous ti tha ginei!!!!!!loipon tha mpeis sto site kapoias diatrofologou www.piperoriza.com opou th vreis politimes plirofories.to onoma aytou pou kanei to sitaroxorto einai:μουμας νικος-κωνσταντινος και το τηλ.ειναι 2651081822 και θα σε ενημερωσουν πληρως.φιλια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Μανώλης
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 20, 2011, 02:08:03 πμ » |
|
Για να βοηθήσω θα σας πω ότι σιταρόχορτο μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα βιολογικών Παπανικόλας στην Πανεπιστημίου. Είναι το σιταρόχορτο των αδελφών Μούμα τους οποίους έχω επισκεφτεί κι έχω μείνει μια βδομάδα στο Πέραμα των Ιωαννίνων. Έκανα την ωμοφαγική διατροφή τους για κάποιο διάστημα αλλά είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος για πολύ καιρό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 20, 2011, 03:35:55 μμ » |
|
manoli geia sou!gi aytous milw kai egw.theleis ligo na mas peis pws sou fanike exw akousei oti einai enas kalos xwros arketa dotikoi anthrwpoi malista milisa ka me kapoion apo tous aderfous mouma.thelw na mou peis an eides kapoia diafora ston organismo sou kai an mporei kapoios karkinopathis na meinei gia diastima mias evdomadas.tha perimenw apantisi gt psinw ton patera mou na pame.filia!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Μανώλης
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 20, 2011, 06:32:51 μμ » |
|
Mια χαρά είναι τα αδέλφια Μούμα. Η διατροφή την οποία διδάσκουν και εφαρμόζουν είναι η διατροφή της Ann Wigmor , αν το γράφω σωστά. Βασίζεται στην ωμοφαγία. Ότι μαγειρεύεται χάνει τα θρεπτικά συστατικά του, τα ιχνοστοιχεία και τα ένζυμα που χρειάζεται ο οργανισμός. Είναι όμως λίγο δύσκολο να ετοιμάζεις καθημερινά και να κάνεις τέτοια διατροφή. Το ότι είναι ό,τι πιο καλό και υγιεινό, δεν το συζητάω. Πιστεύω ότι βοηθάει πάρα πολύ και σε εμένα εμειναν τουλάχιστον κάποιες καλές συνήθειες. Εννοείται ότι απαρνείσαι κρέας, ζάχαρη, γαλακτοκομικά και πρέπει να παρασκευάζεις φύτρα τα οποία είναι η βάση αυτής της διατροφής. Πάντως μόνο κέρδος θα έχετε αν πάτε. Είναι ένα σπίτι που κάτω στο ισόγειο είναι η κουζίνα και το καθιστικό όπου γίνονται τα ''μαθήματα'' και πάνω είναι τα υπνοδωμάτια. Τα δύο αδέλφια έρχονται μόνο το πρωί για το πρωινό και το μάθημα, το μεσημέρι για το γεύμα και το μάθημα και το βραδυ για το δείπνο και το μάθημα. Σε μια βδομάδα θα μάθεις να παρασκευάζεις τα πιο βασικά φαγητά αλλά και να καλλιεργείς το σιταρόχορτο στο σπίτι σου.
έχω να σου προτείνω και κάτι άλλο αλλά τώρα δεν έχω τον χρόνο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
joe
Μέλος

Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 20, 2011, 06:44:46 μμ » |
|
opote exeis xrono manwli steile mou.se efxaristw gia tis plirofories!na sai kala!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mariao
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 22, 2011, 01:11:20 μμ » |
|
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά...εδώ και 1 μήνα ο Πατέρας μου έχει πρόβλημα με τη μέση του το οποίο χειροτερεύει. Αρχικά δεν δώσαμε και τόση σημασία αλλά σ αυτό το διάστημα όλο και κάτι σηνεβαινε και η κατάσταση επιδυνωνόταν. Ο ίδιος λέει οτι το έπαθε μετά από μια άγαρμπη κίνηση που προκάλεσε μυικό σπασμό και πονο και πάνω που βελτιωνόταν η κατάσταση άλλη μια απότομη κίνηση γινόταν χωρίς να το σκεφτεί και ξαναχειρωτέρευε. Ο πόνος είναι δυστυχώς πολύ μεγάλος αλλά οχι συνεχώμενος ευτυχώς. Δηλαδή όταν είναι να αλλάξει θέση να σηκωθεί από μια καρέκλα η το κρεβάτι πονάει. Στο μεταξύ έχουμε ξεκινήσει μασαζ με μια φυσιοθεραπεύτρια αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει βελτίωση. Το μυαλό μας πάει στο κακό αλλά ο ογκολόγος μας είπε οτι είναι συνηθισμένο μετα από ΧΜΘ και χειρουργικές επεμβασεις.
Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|