|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« στις: Ιανουάριος 08, 2010, 02:57:32 μμ » |
Παράθεση
|
Γνωρίζει κάποιος, κανέναν καλό ογκολόγο χειρουργό για το συκώτι, που να συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο και να χειρουργεί εκεί;
Το πρόβλημα είναι πως στις ιδιωτικές κλινικές τα έξοδα είναι υπέρογκα. Τουλάχιστον να γλυτώσω τα νοσήλεια και να έχω να κάνω μόνο με την αμοιβή του γιατρού.
Κάθε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:12:42 μμ από Π-Δ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mo
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 01:48:29 μμ » |
Παράθεση
|
Μετά από διάφορους που είχα γυρίσει, παρόλο που κατέληξα τελικά σε ιδιωτικό, θα σου πρότεινα τον κο Δελή ο οποίος είναι εξειδικευμένος στο ήπαρ και χειρουργεί στο Αγ. Όλγα. Έχει εμπειρία εγχειρήσεων στο Μεμοριαλ (Αμερική) και είναι προσιτός. Προσωπικά ήμουν μεταξύ αυτού και του Λυγιδάκη. Επιλέξαμε τον 2ο επειδή επέμενε ο πατέρας μου για αυτόν και το σεβαστηκα γιατί η ψυχολογία του ασθενούς παίζει μεγάλο ρόλο... Καλή επιτυχία!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:14:38 μμ από Π-Δ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 02:28:11 πμ » |
Παράθεση
|
Τι ειρωνεία... Ήμουν στον Λυγιδάκη και έφυγα από αυτόν γιατί είναι εντελώς αναξιόπιστος (εκτός από αγιογδύτης) και κατέληξα στον Δελή (πριν διαβάσω αυτό το μήνυμα) που έκανε την εγχείρηση και πήγε καλά. Το κακό είναι ότι στο Αγία Όλγα δεν γίνονται χημειοθεραπείες, οπότε γίνεται νέα αναζήτηση πλέον για άλλον γιατρό για αυτόν τον σκοπό.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:13:51 μμ από Π-Δ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eleni
Μέλος

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
 Cyprus
Τόπος: Λευκωσία
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 11, 2010, 09:53:17 πμ » |
Παράθεση
|
Πάρη εσυ τι ακριβώς είχες να αντιμετωπίσεις με το συκώτι σου; έκανες την εγχείρηση λές πως τα πας απο τότε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:38:19 μμ » |
Παράθεση
|
Δεν πρόκειται για μένα. Υπήρχαν 2-3 μικρές εστίες και αφαιρέθηκαν χειρουργικά. Μετεγχειρητικά πάει καλά. Σε λίγο καιρό θα γίνει αξονική για να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eleni
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
 Cyprus
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 11, 2010, 02:00:26 μμ » |
Παράθεση
|
Είχε δλδ καρκίνο στο συκώτι, μεταστατικό ή πρωτοπαθή?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 11, 2010, 05:57:50 μμ » |
Παράθεση
|
Μεταστατικό από στομάχι. Διαγνώστηκε αργά και είχε ήδη προλάβει να κάνει μετάσταση. Το ενθαρρυντικό είναι ότι εξελίσσεται με σχετικά αργό ρυθμό και δεν έχει χτυπήσει κανένα άλλο όργανο μέχρι στιγμής.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eleni
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
 Cyprus
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 11, 2010, 09:58:21 μμ » |
Παράθεση
|
Μακάρι να πάνε όλα καλά σας το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου...Με το στομάχι του τι έγινε? έκανε επέμβαση και εκεί?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 11, 2010, 10:58:35 μμ » |
Παράθεση
|
Να είσαι καλά. Το μεγαλύτερο μέρος του στομάχου αφαιρέθηκε. Αρχικά υπήρχε πρόβλημα με την διατροφή και είχε μεγάλη απώλεια βάρους. Σταδιακά επανήλθε. Δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και τώρα τρέφεται κανονικά (για να μην πω ότι τρώει πιο πολύ από πριν), έχοντας ανακτήσει και το χαμένο βάρος. Γενικά, έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής, αν εξαιρέσεις κάποιες μέρες της χημειοθεραπείας που υπάρχει μια κατάπτωση (όχι πάντα).
Κλείνοντας να δώσω μια συμβουλή: Πάντα να προτιμάτε το χειρουργείο (εάν είναι εφικτό), από τις καυτηριάσεις, ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες κ.τ.λ. Η δική μου πείρα έχει δείξει, πως όταν ένας γιατρός προτιμά τα ημίμετρα από τις σχετικά ριζικές λύσεις, είναι γιατί θέλει να «μασήσει». Κοινώς παίζει με την ζωή του ασθενούς (επειδή έχει περιθώρια) για να «τσεπώνει» κάθε λίγο και λιγάκι. Ναι, δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί. Μακριά από δαύτους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eleni
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
 Cyprus
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 12, 2010, 12:54:03 πμ » |
Παράθεση
|
Προσπαθούμε και εμεισ να βρούμε τους κατάλληλουσ γιατρούς να δούμε πως θα προχωρήσουμε γιατι αν μείνουμε εδω πάει ο μπαμπάς μου  εσας ο χειρούργος ήταν ο Δέλης Σπύρος ο ειδικός για το συκώτι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πάρης
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 13, 2010, 02:11:21 μμ » |
Παράθεση
|
Ναι, είναι ειδικός στο συκώτι. Πριν λίγα χρόνια είχε αφαιρέσει όγκο 4 κιλών (το είχαν γράψει και οι εφημερίδες) από κάποιον καρκινοπαθή κι απ' ότι μου είπε ζει ακόμη. Το μείον ότι ο Δελής δεν ασχολείται με χημειοθεραπείες. Μπορεί όμως να σου συστήσει κάποιον γιατρό για τις περαιτέρω θεραπείες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|