Αντικαρκινικό Forum Πάρε-Δώσε - Αντικαρκινικό forum
Μάρτιος 11, 2010, 06:47:19 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στο Αντικαρκινικό Forum. Αν και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στους επισκέπτες, εν τούτοις συνίσταται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο forum, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων μελών. Η εγγραφή σας στο forum γίνεται άμεσα.

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Ιστολόγιο Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Αναζήτηση χειρουργού  (Αναγνώστηκε 160 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρης
Επισκέπτης
« στις: Ιανουάριος 08, 2010, 02:57:32 μμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Γνωρίζει κάποιος, κανέναν καλό ογκολόγο χειρουργό για το συκώτι, που να συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο και να χειρουργεί εκεί;

Το πρόβλημα είναι πως στις ιδιωτικές κλινικές τα έξοδα είναι υπέρογκα. Τουλάχιστον να γλυτώσω τα νοσήλεια και να έχω να κάνω μόνο με την αμοιβή του γιατρού.

Κάθε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη.
Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:12:42 μμ από Π-Δ » Καταγράφηκε
mo
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 01:48:29 μμ »

Μετά από διάφορους που είχα γυρίσει, παρόλο που κατέληξα τελικά σε ιδιωτικό, θα σου πρότεινα τον κο Δελή ο οποίος είναι εξειδικευμένος στο ήπαρ και χειρουργεί στο Αγ. Όλγα.
Έχει εμπειρία εγχειρήσεων στο Μεμοριαλ (Αμερική) και είναι προσιτός.
Προσωπικά ήμουν μεταξύ αυτού και του Λυγιδάκη. Επιλέξαμε τον 2ο επειδή επέμενε ο πατέρας μου για αυτόν και το σεβαστηκα γιατί η ψυχολογία του ασθενούς παίζει μεγάλο ρόλο...
Καλή επιτυχία!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:14:38 μμ από Π-Δ » Καταγράφηκε
Πάρης
Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 02:28:11 πμ »

Τι ειρωνεία... Ήμουν στον Λυγιδάκη και έφυγα από αυτόν γιατί είναι εντελώς αναξιόπιστος (εκτός από αγιογδύτης) και κατέληξα στον Δελή (πριν διαβάσω αυτό το μήνυμα) που έκανε την εγχείρηση και πήγε καλά. Το κακό είναι ότι στο Αγία Όλγα δεν γίνονται χημειοθεραπείες, οπότε γίνεται νέα αναζήτηση πλέον για άλλον γιατρό για αυτόν τον σκοπό.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2010, 04:13:51 μμ από Π-Δ » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: