Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 02:48:00 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μετάσταση στα οστά. Τι μπορούμε να κάνουμε ?  (Αναγνώστηκε 2582 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kostas_tio
Νέο μέλος
*
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

« στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 03:03:15 μμ »

Γεια σε όλους... Την προηγούμενη εβδομάδα μετά από σπινθηρογράφημα οστών που έκανε ο πατέρας μου, βρέθηκαν μεταστάσεις κυρίως στον αυχένα (όπου και υποφέρει από φρικτούς πόνους) και στην μέση. Η ασθένεια τον ξανά-χτύπησε μετά από 8 ολόκληρα χρόνια όταν είχε καρκίνο στο νεφρό αλλά σε πολύ αρχικό στάδιο και η αφαίρεση ήταν επιτυχής (οι γιατροί τότε μας είπαν ότι ήμασταν πάρα-πολύ τυχεροί). Μετά από 3 χρόνια της επέμβασης εμφανίστηκε ένας οπισθοπεριτοναϊκος λεμφαδένας και άρχισε θεραπεία με ιντερφερόνες-Α για 5 χρόνια. Η τελευταία αξονική έδειξε ότι ο λεμφαδένας μεγάλωσε κατά ένα 1cm και ο ογκολόγος ήθελε να αλλάξει την θεραπέια με ένα καλύτερο και σύγχρονο φάρμακο. Ο πατέρας μου δεν δέχτηκε να συνεχίσει την θεραπεία , διότι κουράστηκε σωματικά και ψυχικά και δεν άντεχε άλλο. Πέρασαν 8 μήνες από τότε που την διέκοψε και ήταν μια χαρά...ώσπου μέσα στο καλοκαίρι σε 2 μήνες τον Ιούλιο & Αύγουστο έχασε απότομα 10 κιλά και ξεκίνησαν πόνοι στη μέση πρώτα και μετά στον αυχένα.

Τι μπορεί να γίνει σ'αυτή την περίπτωση? Υπάρχει θεραπεία έστω παρηγορική? Ελπίδες?
Ξέρω ότι ήταν λάθος που διέκοψε τη θεραπεία ο πατερας μου, λέτε αν την συνέχιζε να μην γινόταν η μετάσταση?
Σας παρακαλω πάρα πολύ αν ξέρετε κάτι για την μετάσταση στα οστά απαντήστε μου

Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
joe
Μέλος
**
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 05:28:30 μμ »

geia sou kosta.o pateras mou pasxei edw kai 2 xronia apo ca prostati-ostikes meta kai ston diko mou otan to emathe eixe kanei metastasi sthn mesi ekane aktinovolies ola kala.meta apo enan xrono xana stin mesi kai twra kanei stis pleyres k ston ayxena se kapoia simeia.opou k an rwtisa gia kapoia alli methodo m eipan oloi gia aktinotherapeies oi opoies vevaia exoun kala apotelesmata kai apo apopsi ponou kai sthn ptwsi tvn alkalikwn.egw ayto pou diavazw kai se xena site einai pws den pethainei kaneis apo karkino twn ostwn apla yparxei fovos katagmatwn.emeis epeidi eimaste para poli atyxoi tygxanei na exei ginei myeliki dihthisi me apotelesma na prepei na stamatisoume tis aktinovolies stn mesi logw xamilwn aimopetaliwn opou h ptwsi tous arxizei na me fovizei dramatika.kali dinami eyxomai.
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: