Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 03:00:30 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ¨ΓΙΑΤΡΟΣ¨  (Αναγνώστηκε 2724 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ELEN ELEN
Νέο μέλος
*
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 01:57:00 μμ »

Γεια σας και απο μενα. Μολις σημερα ανακαλυψα την ιστοσελιδα στην οποια μπορω να εκφρασω την απεχθεια μου για συγκεκριμενο γιατρο ¨υψηλου επιπεδου¨. Πριν απο ενα χρονο ακριβως χειρουργηθηκε η θεια μου -με την οποια εχω μεγαλωσει και τη νιωθω σαν μητερα μου- με καρκινο μαστου στο ιδιωτικο νοσοκομειο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ απο τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Ο λογος που γραφω ολα αυτα ειναι να δωσω μια εικονα του συγκεκριμενου γιατρου ωστε αν καποιος τον επιλεξει να προσεξει παρα παρα πολυ. Ο ανθρωπος ειναι χασαπης. Ενα χρονο τωρα δεν εχουν κλεισει τα ραμματα απο τις 3!!! τομες που της εκανε. Δυστυχως ολοι εμεις που εχουμε τον καρκινο στο σπιτι μας ξερουμε ποσο οδυνηρο ειναι να βλεπεις τον δικο σου ανθρωπο να υποφερει. Θα ηθελα αν μπορουσα να σας εδειχνα και μια φωτογραφια του σημειου ωστε να βλεπατε μονοι σας το αποτελεσμα. Σε οσους γιατρους και αν εχουμε παει εχουν φρικαρει. Να σημειωσω οτι θεωρειται απο τους καρυφαιους στο μαστο!!! Μακαρι να βρω τροπο να δημοσιευσω τις φωτογραφιες σε ιατρικο φορουμ ωστε να δουνε και οι συναδελφοι του τα αποτελεσματα. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει σ'αυτο θα του ημουν ευγνωμων. Αρχικα μας ειπε οτι προκειται για κυστη και θα αφαιρεσει μονο αυτη και αν η ταχεια βιοψια εδειχνε καρκινο θα εκανε ολικη αφαιρεση του ογκου. Η επιθυμια της θειας μου ηταν απο την αρχη μαστεκτομη. Δυστυχως και να μη σας κουραζω μετα απο ενα μηνα ξαναμπηκε στο χειρουργειο για ολικη μαστεκτομη. Ο χρονος και των 2 χειρουργειων ηταν 5,5 ωρες! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ¨ΙΑΤΡΟ¨
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 12, 2011, 04:53:03 μμ »

Θα πρέπει να λάβεις υπόψιν το ενδεχόμενο, ότι μπορεί να μην έκανε ο ίδιος την επέμβαση. Δεν είναι καθόλου απίθανο να σακάτεψε την θεία σου κάποιος βοηθός του. Βέβαια, ακόμη κι αν έγινε έτσι (υπόθεση κάνουμε) είναι ο άμεσα υπεύθυνος, που θα ώφειλε να επιβλέπει την διαδικασία, ακόμη και στην περίπτωση που δεν έκανε ο ίδιος την επέμβαση.
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
ELEN ELEN
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 14, 2011, 11:29:18 πμ »

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ 3 ΟΓΚΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΦΟΡΑ.
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 14, 2011, 04:52:00 μμ »

Elen μακάρι να είναι κύστες και η ψυχολογία θα φτιάξει...
Πάντως ο πατέρας μου που αναγκάστηκε κι αυτός να κάνει 3 χειρουργεία μέσα σε διάστημα 4 μηνων, ειχε παρόμοιο πρόβλημα...
Υπήρχε πληγή ανοιχτή για 6-7 μήνες με απόστημα και κύστη που είχε πυον και κατα καιρούς έτρεχε ένα υδαρές υγρό. 6-7 μήνες και μέρα παρά μερα βάζαμε τη μυτη μας και μυρίζαμε την πληγή με άγχος μήπως μολυνθεί!!! Ξέρεις τι μας είπαν ?
Οτι φταίει η ΧΜΘ και δεν "δένουν" οι ιστοί...Στο Ιατρικό δέν έδιναν καμία σημασία σ αυτό και ούτε ασχολούνταν... και η τομή στο τρίτο χειρουργείο ήταν απερίγραπτα κακοραμμένη.
Είναι σίγουρο οτι τους ράβουν οι μαθητευόμενοι μάγοι...

Ισως θα ήταν σκόπιμο να αναρτήσουμε ένα ξεχωριστό θέμα κάτι σαν : ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ μηπως από τα δικά μας παθήματα σωθεί κανενας άλλος.

καλά αποτελέσματα
Καταγράφηκε
ELEN ELEN
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 15, 2011, 03:52:57 μμ »

KAT ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ¨ΔΟΥΛΕΙΑ¨ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΡΟΝΟ.
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 11:40:04 πμ »

Elen υπάρχει γραμμή υποστήριξης για καρκινοπαθείς αλλά και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ. Ισως θα έπρεπε να απευθυνθείς σε εκείνους που λόγω γνωσεων μπορούν να την βοηθήσουν ψυχολογικά. Είχα μιλίσει και εγώ για κάποιο θέμα που είχε προκύψει με τον πατερα μου πιο πρακτικής φύσεως και είχα βοηθηθεί πολύ. Οι άνθρωποι και ξέρουν τη δουλειά τους και θέλουν να βοηθήσουν. παραθέτω τα στοιχεια παρακάτω. Βρίσε το γιατρό μιλα όπως θέλεις πες ότι θέλεις...

ΑγκαλιάΖΩ - Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου
Λεωσθένους 21-23
18536 - Πειραιάς
Τηλ. 210-4181641
Fax  210-4535343
E-mail : oekk@otenet.gr
Website : www.agaliazo.gr

Εαν είναι υποτροπή και δεν υπάρχει πουθενά αλλλού στο σώμα, δεν πρέπει να χασει την δυνατότητα να κάνει επέμβαση. Αλλά η αξονική ή η ιστολογική δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο?
επιπλέον εαν οι κύστες έχουν δημιουργηθεί ακριβώς πάνω στην τομή τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρεθούν εφόσον είναι επιφανειακές. Σωστά?
Καταγράφηκε
ELEN ELEN
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 16, 2011, 12:23:37 μμ »

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΚΥΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καταγράφηκε
lefkandros
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 02:07:39 πμ »

Να σας πω και εγω τον δικο μου γολγοθα που περνω.πριν καποια χρονια χειρουργηθικα απο τον κυριο ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.χασαπης αν ειταν ποιο πολλα θα εβγαζε!το λιγοτερο που εγινε με σακατεψε το χερι και το κυριοτερο...με αφησε χωρις χημειοθεραπειες με αποτελεσμα μετασταση.ειναι ανευθηνος,αναξιοπιστος,αγιογδαρτης με τον τροπο του,και πηρε ολο το πελατολογιο του ΜΠΛΑΤΖΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ κορυφη για τοτε χειρουργου.
προσοχη τεραστια σε αυτο τον γιατρο λεπτομεριες στην πιατσα.
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΕΓΩΊΣΤΕΣ διοτι μια γειτονισα μου ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ τοτε στα μελια σημερα στα μαχαιρια με ελεγε...
φυυυυυγε απο αυτο τον γιατρο ειναι ανευθηνος,αναξιοπιστος,αγιογδαρτης
φυγεε σου λεωωωωωωωω!!!!
ΕΓΩ ΟΧΙ!ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΝΕΛΑΒΕ!τωρα μουτζονομε!!!γιαυτο ακου και την γνωμη ενος τρελου-γειτονα και βαλτην στην ακρη του μυαλου σου..
γιαυτο τεραστια προσοχη σε αυτον τον γιατρο.
ελπιζω ο υιος του να μην πηρε τα χναρια του πατερα του γιατι...καλητερα μην το σχολιασο!
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 10:57:49 πμ »

Τι να σου πω βρε Lefkandre έχεις κάθε λογο να εισαι θυμωμένος.
Πολύ καλά έκανες και μας ανάφερες το θέμα με το χειρουργο κυριως για όσους μενουν Θεσσαλονίκη ωστε να προσέχουν.
Σου ευχομαι καλή δυναμη κουράγιο και αισιοδοξία!!!
Καταγράφηκε
lefkandros
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 06:14:31 μμ »

Τι να σου πω βρε Lefkandre έχεις κάθε λογο να εισαι θυμωμένος.
Πολύ καλά έκανες και μας ανάφερες το θέμα με το χειρουργο κυριως για όσους μενουν Θεσσαλονίκη ωστε να προσέχουν.
Σου ευχομαι καλή δυναμη κουράγιο και αισιοδοξία!!!
οχι θα τον χαριζα τον ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ!πηγα,ενχγειριστκα ουτε παζαρια εκανε τιποτα!ποσα χρηματα θελεις του τα εδωσα!και μια συμπεριφορα τοσο απαξιωτικη,τοσο νευροσπασμα,αλλα ειπαμε με πλατες ΜΠΛΑΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κανει τον μεγαλογιατρο,ενας χασαπης ειναι και στον ανθρωπο και στο χρημα τιποτε αλλο!απωρο κιολας πως εγινε γιατρος?!?καλα θα μου πεις..στην ελλαδα εισαι!ο αλλος στης ειδησης που ειπαν φιλολογος ειταν και γειργουσε,ο ΤΣΟΥΛΦΑΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ???ΑΠΩΡΟ..
και μαλιστα περασε απο αρκετα νοσοκομεια(ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ,ΑΧΕΠΑ)
ΚΟΣΜΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕ!Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ!
Καταγράφηκε
sigano potamaki
Μέλος
**

« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:15:05 πμ »

Mακαρι να μπορουσαμε ολοι να αποδειξουμε τα τραγικα λαθη των ''χειρουργων''.. Ειναι σχεδον ολοι τους σε κλικες, οργανωμενα πραγματα, δε μιλαει ποτε κανενας για τον αλλο γιατι υπαρχεο φοβος μη χασουν τη θεσουλα τους.. Αν υπηρχαν αποδειξεις , πραγματα που θα μπορουσε ο καθενας μας να δειξει για να φανουν τα λαθη θα ηταν καλυτερα τα πραγματα, θα καθαριζε εστω κ λιγο η ιατρικη απο κατι τετοιους που ανθρωποι δε χαρακτηριζονται.. Θυματα ειμαστε αναγκαστικα μια ζωη...
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 02:04:46 μμ »

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αρνητικές κρίσεις. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πέσει σε ανίκανο, άσχετο, αδιάφορο, ή φραγκοδολοφόνο γιατρό.

Το θέμα όμως είναι, ότι εδώ γράφουμε ανώνυμα κι ο καθένας από δαύτους, μπορεί να σε απειλήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δηλαδή, να απειλήσει εμένα που διαθέτω την ιστοσελίδα κατά πρώτον λόγον και κατά δεύτερον τους καταγγέλλοντες. Και σίγουρα, ή πιθανότατα, κανένας από μας δεν έχει όρεξη να τρέχει και στα δικαστήρια (εκτός από τα νοσοκομεία), σε περίπτωση που κάποιος πραγματοποιήσει την απειλή του, εφόσον συντρέχουν λόγοι.

Δυστυχώς μόνο τότε τους πιάνει η ευθιξία.

Ίσως κάποιοι από σας να αντιληφθήκατε ένα τέτοιο περιστατικό πριν λίγο καιρό, όπου κάποιος εύθικτος γιατρός απειλούσε να στείλει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή κάποιο μέλος τόλμησε να τον κρίνει απλά ως αδιάφορο. Ισχυρίζονταν πως δεν γνωρίζει καν τον ασθενή που τον καταγγέλλει για αδιαφορία και συν αυτώ ότι ήταν προβοκάτσια από κάποιον άλλον γιατρό. Βεβαίως, ένα απλό έγγραφο με την υπογραφή του και τη σφραγίδα του, θα ήταν αρκετό για να βάλει στη θέση του αυτόν τον κύριο, αλλά δυστυχώς το μέλος δεν διέθετε ούτε αυτό πειστήριο κι ως εκ τούτου αναγκάστηκα να διαγράψω την καταγγελία του, παρ' όλο που ήμουν βέβαιος που δεν έλεγε ψέματα και δεν είχε λόγο να πει.

Θα ήταν καλύτερα να περιοριστείτε στην αναφορά των καλών γιατρών, που άλλωστε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τους τσαρλατάνους να επικοινωνείτε με προσωπικά μηνύματα, ή να εκθέτετε τις κρίσεις με διπλωματικό και κομψό τρόπο.

Σας καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ τα έχω περάσει, απ' την άλλη όμως οι περισσότεροι από μας, δεν έχουν ούτε την διάθεση, αλλά ούτε και την οικονομική άνεση για να έρθουν σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση μ' αυτούς.
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
sigano potamaki
Μέλος
**

« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 10:20:49 μμ »

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αρνητικές κρίσεις. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πέσει σε ανίκανο, άσχετο, αδιάφορο, ή φραγκοδολοφόνο γιατρό.

Το θέμα όμως είναι, ότι εδώ γράφουμε ανώνυμα κι ο καθένας από δαύτους, μπορεί να σε απειλήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δηλαδή, να απειλήσει εμένα που διαθέτω την ιστοσελίδα κατά πρώτον λόγον και κατά δεύτερον τους καταγγέλλοντες. Και σίγουρα, ή πιθανότατα, κανένας από μας δεν έχει όρεξη να τρέχει και στα δικαστήρια (εκτός από τα νοσοκομεία), σε περίπτωση που κάποιος πραγματοποιήσει την απειλή του, εφόσον συντρέχουν λόγοι.

Δυστυχώς μόνο τότε τους πιάνει η ευθιξία.

Ίσως κάποιοι από σας να αντιληφθήκατε ένα τέτοιο περιστατικό πριν λίγο καιρό, όπου κάποιος εύθικτος γιατρός απειλούσε να στείλει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή κάποιο μέλος τόλμησε να τον κρίνει απλά ως αδιάφορο. Ισχυρίζονταν πως δεν γνωρίζει καν τον ασθενή που τον καταγγέλλει για αδιαφορία και συν αυτώ ότι ήταν προβοκάτσια από κάποιον άλλον γιατρό. Βεβαίως, ένα απλό έγγραφο με την υπογραφή του και τη σφραγίδα του, θα ήταν αρκετό για να βάλει στη θέση του αυτόν τον κύριο, αλλά δυστυχώς το μέλος δεν διέθετε ούτε αυτό πειστήριο κι ως εκ τούτου αναγκάστηκα να διαγράψω την καταγγελία του, παρ' όλο που ήμουν βέβαιος που δεν έλεγε ψέματα και δεν είχε λόγο να πει.

Θα ήταν καλύτερα να περιοριστείτε στην αναφορά των καλών γιατρών, που άλλωστε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τους τσαρλατάνους να επικοινωνείτε με προσωπικά μηνύματα, ή να εκθέτετε τις κρίσεις με διπλωματικό και κομψό τρόπο.

Σας καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ τα έχω περάσει, απ' την άλλη όμως οι περισσότεροι από μας, δεν έχουν ούτε την διάθεση, αλλά ούτε και την οικονομική άνεση για να έρθουν σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση μ' αυτούς. 

Αυτος μας ο φοβος παντα μας αφηνε και μας αφηνει πισω.. Ο φοβος του ''ανωτερου'' σε ταξη, επειδη εχει τα φραγκα και σε πουλαει κ σε αγοραζει ανα πασα στιγμη.. Μπορει να εξαγορασει τους παντες με τις γνωριμιες του, τη δυναμη του και τα λεφτα ανθρωπων που σταξαν ιδρωτα για να τα βγαλουν ωστε να καταληξουν σε ενα φακελακι...
Το καλοκαιρι που συνεβη αυτο σε εμας δν με απάσχολουσε τιποτα, ηθελα να κανω κατι γι αυτο που μας εκανε και το λιγοτερο που μπορουσα να κανω για να σωσω κοσμο απο τα χερια του ηταν να πω το ονομα του κι εγω εδω.. Αν ενα πραγμα μπορουσα να κανω για να καθαριζει σιγα σιγα αυτο το ''συστημα υγειας'' θα το εκανα..
Ομως μετα ηρθε ο φοβος και σε μενα, σκεφτομουν οτι το λιγοτερο που θελουμε τωρα σαν οικογενεια ειναι να τρεχουν εμενα σ δικαστηρια και να μ ζητανε..εκατομμυρια !! Το εσβησα απο δω αλλα το πηρα αποφαση, πως μπορει να μη το κανω γραπτα απο δω κ στο εξης αλλα οταν βρεθει η ευκαιρια θα το πω, εγω προσωπικα θα κανω ο,τι περναει απ τ χερι μ για να του χαλασω τη φημη αλλα παν'απο ολα να σωσω οσο κοσμο μπορω απ τα χερια του..
Και θα ηθελα πολλοι ανθρωποι να κανουν το ιδιο, ο,τι γινεται ας το φανερωνουν ακομα κ μυστικα, ακομα κ απ το ενα αυτο στο αλλο ιιισως κατι να γινει καποια στιγμη!
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: