Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αρνητικές κρίσεις. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πέσει σε ανίκανο, άσχετο, αδιάφορο, ή φραγκοδολοφόνο γιατρό.
Το θέμα όμως είναι, ότι εδώ γράφουμε ανώνυμα κι ο καθένας από δαύτους, μπορεί να σε απειλήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δηλαδή, να απειλήσει εμένα που διαθέτω την ιστοσελίδα κατά πρώτον λόγον και κατά δεύτερον τους καταγγέλλοντες. Και σίγουρα, ή πιθανότατα, κανένας από μας δεν έχει όρεξη να τρέχει και στα δικαστήρια (εκτός από τα νοσοκομεία), σε περίπτωση που κάποιος πραγματοποιήσει την απειλή του, εφόσον συντρέχουν λόγοι.
Δυστυχώς μόνο τότε τους πιάνει η ευθιξία.
Ίσως κάποιοι από σας να αντιληφθήκατε ένα τέτοιο περιστατικό πριν λίγο καιρό, όπου κάποιος εύθικτος γιατρός απειλούσε να στείλει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή κάποιο μέλος τόλμησε να τον κρίνει απλά ως αδιάφορο. Ισχυρίζονταν πως δεν γνωρίζει καν τον ασθενή που τον καταγγέλλει για αδιαφορία και συν αυτώ ότι ήταν προβοκάτσια από κάποιον άλλον γιατρό. Βεβαίως, ένα απλό έγγραφο με την υπογραφή του και τη σφραγίδα του, θα ήταν αρκετό για να βάλει στη θέση του αυτόν τον κύριο, αλλά δυστυχώς το μέλος δεν διέθετε ούτε αυτό πειστήριο κι ως εκ τούτου αναγκάστηκα να διαγράψω την καταγγελία του, παρ' όλο που ήμουν βέβαιος που δεν έλεγε ψέματα και δεν είχε λόγο να πει.
Θα ήταν καλύτερα να περιοριστείτε στην αναφορά των καλών γιατρών, που άλλωστε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τους τσαρλατάνους να επικοινωνείτε με προσωπικά μηνύματα, ή να εκθέτετε τις κρίσεις με διπλωματικό και κομψό τρόπο.
Σας καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ τα έχω περάσει, απ' την άλλη όμως οι περισσότεροι από μας, δεν έχουν ούτε την διάθεση, αλλά ούτε και την οικονομική άνεση για να έρθουν σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση μ' αυτούς.
Αυτος μας ο φοβος παντα μας αφηνε και μας αφηνει πισω.. Ο φοβος του ''ανωτερου'' σε ταξη, επειδη εχει τα φραγκα και σε πουλαει κ σε αγοραζει ανα πασα στιγμη.. Μπορει να εξαγορασει τους παντες με τις γνωριμιες του, τη δυναμη του και τα λεφτα ανθρωπων που σταξαν ιδρωτα για να τα βγαλουν ωστε να καταληξουν σε ενα φακελακι...
Το καλοκαιρι που συνεβη αυτο σε εμας δν με απάσχολουσε τιποτα, ηθελα να κανω κατι γι αυτο που μας εκανε και το λιγοτερο που μπορουσα να κανω για να σωσω κοσμο απο τα χερια του ηταν να πω το ονομα του κι εγω εδω.. Αν ενα πραγμα μπορουσα να κανω για να καθαριζει σιγα σιγα αυτο το ''συστημα υγειας'' θα το εκανα..
Ομως μετα ηρθε ο φοβος και σε μενα, σκεφτομουν οτι το λιγοτερο που θελουμε τωρα σαν οικογενεια ειναι να τρεχουν εμενα σ δικαστηρια και να μ ζητανε..εκατομμυρια !! Το εσβησα απο δω αλλα το πηρα αποφαση, πως μπορει να μη το κανω γραπτα απο δω κ στο εξης αλλα οταν βρεθει η ευκαιρια θα το πω, εγω προσωπικα θα κανω ο,τι περναει απ τ χερι μ για να του χαλασω τη φημη αλλα παν'απο ολα να σωσω οσο κοσμο μπορω απ τα χερια του..
Και θα ηθελα πολλοι ανθρωποι να κανουν το ιδιο, ο,τι γινεται ας το φανερωνουν ακομα κ μυστικα, ακομα κ απ το ενα αυτο στο αλλο ιιισως κατι να γινει καποια στιγμη!