To forum αυτό, δημιουργήθηκε καθαρά από μια συγκυρία.
Τυχαία κάποια μέρα, έπεσα σε ένα θέμα του ελληνικού blog arkoudos.com, με τίτλο
Πες το δυνατά ρε, Καρκίνος.Διαβάζοντας τα σχόλια (πολλά εκ των οποίων συγκλονιστικά), σε κάποια στιγμή διαβάζω ένα στο οποίο ο χρήστης που το δημοσίευσε λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο forum που να έχει σαν αντικείμενο τον καρκίνο.
Μου φάνηκε αρκετά παράξενο κι από περιέργεια έκανα μια αναζήτηση. Όντως, πέραν 1-2 forums, τα οποία στην ουσία αποτελούν προσωπικές ιατρικές σελίδες συμβουλευτικού χαρακτήρα, δεν βρέθηκε τίποτε άλλο.
Όντας ο ίδιος, έχοντας την εμπειρία της γνωριμίας με τον καρκίνο, λόγω του πατέρα μου, ευαισθητοποιήθηκα κι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το forum, δίνοντας το βήμα για συζητήσεις που με τον έναν ή άλλον τρόπο, θα μπορούσαν να βοηθήσουν εώς ένα σημείο πολλούς από σας.
Όπως θα διαπιστώσετε, το forum δεν έχει κανόνες. Και δεν έχει, γιατί δεν δύναμαι να διανοηθώ, ότι οι επισκέπτες και τα μέλη που απασχολεί ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι δυνατόν να έχουν τάσεις διαδικτυακής παραβατικής συμπεριφοράς.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω τέλος, να μην γράφετε σε greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Πέραν του ότι είναι δυσανάγνωστα, ο κυριότερος λόγος, είναι ότι δυσκολεύουν αφάνταστα την λειτουργία της αναζήτησης, που για πολλούς μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη.
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και καλή συνέχεια...
Υ.Γ. Καθώς λαμβάνω καθημερινά e-mails με ερωτήσεις ιατρικού τύπου, θα πρέπει να σημειώσω εδώ πως δεν είμαι γιατρός. Είμαι κάποιος όπως κι εσείς. Κάποιος που ήρθε σε επαφή με μια μορφή της ασθένειας. Παρακαλείστε λοιπόν, οποιαδήποτε απορία έχετε, να την δημοσιεύετε στο φόρουμ, όπου τουλάχιστον θα την διαβάσουν περισσότεροι κι όχι μόνο ένας. Είναι πολύ πιθανόν, κάποιος με προηγούμενη εμπειρία να μπορέσει να σας βοηθήσει.
Τέλος, θα πρέπει να κάνω σαφές εδώ, πως σε ευαίσθητα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το e-mail σας και την IP σας (και τα δυο είναι ορατά
μόνο σε εσάς [εξαιρούνται οι επισκέπτες, των οποίων το e-mail είναι ορατό σε όλους]), σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος τρίτος, ο οποίος ενδεχομένως θα ήθελε να κάνει κακή χρήση αυτών.