Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 03:25:55 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: food matters- ντοκιμαντέρ  (Αναγνώστηκε 471 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
fani
Μέλος
**
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Σεπτέμβριος 26, 2011, 05:50:42 μμ »

Καλησπέρα σε όλους,
παρακολούθησα προχθές ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο "food matters" στο οποίο αναφέρει πως μπορούν να αντιμετωπιστούν διάφορες παθήσεις μεταξύ αυτών και ο καρκίνος με βάση τη σωστή διατροφή. Στο μισό ντοκιμαντέρ αναφέρεται στον καρκίνο και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί με υψηλές δόσεις βιταμίνης C ή/και με ωμοφαγία.Επίσης αναφέρεται και στη δίαιτα του gerson (δίαιτα που αποτελείται από φυσικούς χυμούς κυρίως). Μιλάνε και αρκετοί γιατροί και αναφέρονται σε έρευνες/papers. 
Δείτε το!!
Έχει κανείς κάνει χρήση υψηλών δόσεων vitamin-C ή κάποιο άλλο από αυτά που αναφέρω?Αποτελέσματα?

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και άλλη λύση πέρα από αυτή που μας πλασάρουν ως την μόνη αλλά δε ξέρω πως μπορεί να βρεις κανείς την πιο αποτελεσματική και πως παίρνεις το ρίσκο να ακολουθήσεις αυτή την πορεία.   

Εύχομαι υγεία σε όλους.
Καταγράφηκε
alexst2006
Μέλος
**

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Τόπος: Μυτιλήνη

« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 10:17:12 μμ »

Γεια χαρα,
Εγώ σαν καπνιστής έπαιρνα calcvita με 1000mg βιταμίνης c για πολύ καιρό αλλά δεν μου πρόσφερε τίποτα σε σχέση με τον καρκίνο που μου χτύπησε την πόρτα.
Καταγράφηκε

Η δυναμή μου πέλαγος, κ' η θέλησή μου βράχος.
kontze
Ανώτερο μέλος

Ελλάς Ελλάς

Τόπος: PATRA

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 03:36:22 μμ »

Ο πατέρας μου όσες φορές πήγε στην Γερμανία του έκαναν ενδοφλεβίως vitamin C σε μεγάλη δόση. Ο πατέρας μου πάει καλά αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ωφείλεται στην βιταμίνη C ή και στον συνδυασμό των υπολοίπων θεραπειών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είναι να πάρεις βιταμίνη C έχει αποδειχθεί ότι πρέπει να γίνει ενδοφλεβίως αλλιώς δεν έχει απορρόφηση από τον οργανισμό στον βαθμό που θα έπρεπε, οπότε είναι άσκοπο.
Καταγράφηκε
giorgosma
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 30, 2012, 03:04:04 μμ »

κουλ! Ευχαριστω!
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω