Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 03:31:34 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Oλική γαστρεκτομή  (Αναγνώστηκε 1046 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
eleni
Πλήρες μέλος
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Γυναίκα
Κύπρος Κύπρος

Τόπος: Λευκωσία

eleni85_@hotmail.com
« στις: Νοέμβριος 16, 2011, 02:00:33 μμ »

ρε παιδιά ξέρει κανείς χειρούργους για ολική γαστρεκτομή (στομάχι); Απορία
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 06:39:08 πμ »

Ο Λυγιδάκης κάνει, αλλά από κει και πέρα, ου μπλέξεις μαζί του.
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 06:21:14 μμ »

Ελένη σε καμοία περίπτωση Λυγιδάκη!!!
Αυτός δεν είναι επιλογή.

Καταγράφηκε
eleni
Πλήρες μέλος

Κύπρος Κύπρος

eleni85_@hotmail.com
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 09:46:36 πμ »

υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε καρκίνο του στομάχου; Τον χρειάζομαι για μερικές πληροφορίες..... Είμαι για 2η φορά σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω!
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 11:01:10 πμ »

Δυστυχώς Ελενη μου δεν έχω εμπειρία από αυτό το θέμα...
Σου ευχομαι μόνο κουράγιο και δυναμη που ξέρω οτι έχεις πάρα πολύ και όλα να πάνε καλά!
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 01:33:28 μμ »

υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε καρκίνο του στομάχου; Τον χρειάζομαι για μερικές πληροφορίες..... Είμαι για 2η φορά σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω!
Τί ακριβώς θες να μάθεις;
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
eleni
Πλήρες μέλος

Κύπρος Κύπρος

eleni85_@hotmail.com
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 02:28:45 μμ »

ο σύζηγος μου έχει ένα γονίδιο το οποίο είναι κληρονομικό και έχει μεγάλο ποσοστό ανάπτυξης καρκίνου του στομάχου και μάλιστα καρκίνου που εξελίσσεται πολύ γρήγορα...πρόκειται να πάμε να κάνουμε προληπτική αφαίρεση στομάχου αλλά εδώ και ένα μήνα λέει ότι πονάει στη περιοχή του στομάχου,νιώθει να μην έχει τις δυνάμεις που είχε παλιά, δεν θέλει να τρώει όπως παλιά, γιατρό δεν πάει γιατι φοβάται γιατι λέει αφου σε λίγο θα πάω να το αφαιρέσω τι θα καταλάβω αν πάω... είναι πολύ νεαρός 28 χρόνων αλλά ήδη στην οικογένεια του έχουν "φύγει" αρκετοί απο τον ίδιο τύπο καρκίνου ανεξαιρέτως ηλικίας.... Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε αν είναι άγχος ή αν έχει ξυπνήσει αυτός ο καταραμμένος....Εσύ Π-Δ είχες κάτι παρόμοιο;
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 02:42:01 μμ »

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Θα κάνετε αφαίρεση στομάχου, ενώ δεν έχει όγκο;

Είχε ο πατέρας μου καρκίνο στο στομάχι, αλλά οι πόνοι άρχισαν όταν η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούσε να φάει γιατί έκανε παλινδρόμηση. Η ανορεξία ήταν συνέπεια της κατάστασης.
Καταγράφηκε

eleni
Πλήρες μέλος

Κύπρος Κύπρος

eleni85_@hotmail.com
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 02:57:40 μμ »

ναι όπως το άκουσες... Το γονίδιο αυτό είναι πολύ σπάνιο και μέχρι τώρα είμαστε η μοναδική οικογένεια παγκόσμια και είναι υπέυθυνο με ποσοστό 80% να αναπτύξει αυτό τον καρκίνο στην ζωή του οπότε δεν έχει επιλογή είναι η μόνη πρόληψη....ήδη το έχουν κάνει και άλλα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος για πρόληψη!
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 03:13:06 μμ »

Πρώτη φορά τ' ακούω αυτό για να είμαι ειλικρινής. Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν θέλει να πάει γιατρό. Τί πάει να πει ότι θα το βγάλει που θα το βγάλει; Κι αν είναι κάτι άλλο;

Η ανορεξία μπορεί να ωφείλεται σε ψυχολογικά αίτια. Οι πόνοι όμως; Κι απ' τη στιγμή που όπως λες εξαπλώνεται πολύ γρήγορα, ένας μήνας δεν είναι και αμελητέο διάστημα.
Καταγράφηκε

mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 05:01:45 μμ »

Ελένη μου, αυτό με την προληπτική αφαίρεση κάπως μου ακούγεται...αλλά πάλι είμαι σίγουρη οτι το έχετε ψάξει.
Πάντως το στομάχι μαζί με την καρδιά και το συκωτι είναι τα πρώτα όργανα που επιρρεάζονται σε περιόδους Stress.
Ο πόνος κάλιστα θα μπορούσε να οφείλεται σε stress, αν σκεφτείς οτι είναι πολύ βαρύ να πιστευεις οτι θα πεθάνεις από καρκίνο στο στομάχι και να ζεις μ αυτό το φόβο... το πιθανότερο ειναι να μην εχει τίποτε ο ανθρωπος!
ογκολόγος η χειρουργός σας έχει προτεινε την προληπτική αφαίρεση?

Από την άλλη η επιστημη προχωράει με ταχύς ρυθμούς και γίνονται διάφορες ερευνες σχετικά με αναστολείς μηχανισμών που πυροδοτούν καρκινικά γονιδια...οπότε αναριτιέμαι μήπως δεν θα έπρεπε να βιαστείτε. Τι λέει ο ογκολόγος? Δεν καλύπτεστε με το να κάνει πχ κάθε 2μηνο γαστροσκόπιση?

Απίστευτο πάντως...και εγω δεν το είχα ξανακούσει
Καλή δύναμη!!! Θέλει πολύ κουράγιο ότι απόφαση και να πάρετε.

Καταγράφηκε
eleni
Πλήρες μέλος

Κύπρος Κύπρος

eleni85_@hotmail.com
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 09:31:31 πμ »

Δυστηχώς η γαστροσκόπηση δεν δείχνει τπτ μπορεί να πας τον ένα μήνα κ να είσαι καθαρός και σε ένα μήνα να είναι εξαπλωμένος παντού, έχει κάνει η ξαδέρφη του που είχε το γονίδιο και δεν έδειξε τπτ και τώρα η κοπέλλα παλεύει για τη ζωή της.... Πρέπει να γίνει προληπτική αφαίρεση γιατί σε περίπτωση που ξυπνήσει αυτός ο καρκίνος δεν μπορείς να κάνεις τιποτα περιμένεις απλά 9 μήνες για το τέλος σου, μέσα σε 9 μήνες απλά εξελίσσεται και πάει απο το STAGE I στο STAGE 4... Δεν μπορείς να το ρισκάρεις με το να λές "αν εξελιχθεί" γιατί έχεις 80% πιθανότητα στα χρόνια ζωής σου να τον εξελίξεις. Έχουν χαθεί ήδη πάρα πολλοί στην οικογένεια του μέχρι τώρα απο τον ίδιο καρκίνο στομάχου. Πρόκειται για πολύ εξειδικευμένο ινστιτούτο που ασχολείται με τον καρκίνο στην Αμερική... Δυστηχώς μέχρι τωρα δεν υπάρχει κανένας αναστολέας καρκινικών γονιδίων, το έχουμε ψάξει αν και η μοναδική οικογένεια παγκοσμίως Λύπη (τραγικό). Πρέπει να γίνει γιατί πλέον ζούμε σε ένα καθημερινό άγχος για το πότε θα ξυπνήσει ο καρκίνος γιατι απ ότι έδειξε δεν βλέπει ηλικίες (έχουμε χάσει πρόσφατα ξαδέρφη του 26 χρόνων).
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 09:44:09 πμ »

Θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον κωσταντινίδη στο Ιατρικό.
Αν θυμάμαι καλά είχα πέσει σε κάποια συζητηση και είχε κάνει ολική αφαίρεση.

Επιπλέον είναι ενημερωμένος με οτι νεο υπάρχει + μεγάλη εμπειρία σε μηχανηματα τυπου Da Vinci και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθεί από ανοιχτή επέμβαση...

Τι να σου πω βρε Ελένη μου...κουράγιο και δύναμη
Καταγράφηκε
Τασος
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 29, 2012, 01:12:46 πμ »

για γαστρεκτομή, είναι ο Κουράκλης στο Λαϊκό και ο Γιαννόπουλος στο Ιατρικό.

Ο κουνιάδος μου έχει καρκίνο στο στομάχι. Ξεκίνησε από την γαστροοισοφαγική συμβολή και κατέβηκε.Έκανε χημειοθεραπείες στο Ιατρικό αλλά δεν απέδωσαν. Τώρα τι κάνουμε άραγε;
Καταγράφηκε
alexst2006
Μέλος
**

Ελλάς Ελλάς

Τόπος: Μυτιλήνη

« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 29, 2012, 01:26:00 μμ »

... Μόλις διάβασα το topic και έχω πάθει σοκ!
τελικά υπάρχει εξέληξη ελένη;
Καταγράφηκε

Η δυναμή μου πέλαγος, κ' η θέλησή μου βράχος.
Τασος
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 05, 2012, 12:38:30 μμ »

Τελικά τον χάσαμε.
Καταγράφηκε
kontze
Ανώτερο μέλος
Σε σύνδεση Σε σύνδεση

Ελλάς Ελλάς

Τόπος: PATRA

« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 05, 2012, 03:38:08 μμ »

Τάσο,

Τα θερμά μου συλληπητήρια και κουράγιο σε εσένα και την οικογένεια του!
Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 05, 2012, 04:26:23 μμ »

Τασο,
Λυπάμαι πολύ.
Είναι κρίμα ειδικά όταν μιλάμε για τόσο νέο ανθρώπο.
Κουράγιο σε όλους σας.
Καταγράφηκε
Κontessa
Πλήρες μέλος

« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 05, 2012, 10:53:20 μμ »

Τα συλληπητηρια μου Τασο, κουραγιο και δυναμη.
Καταγράφηκε
Τασος
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 09, 2012, 10:18:11 μμ »

Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν με οποιοδήποτε τρόπο τον ξορκισμένο...
Καταγράφηκε
giannis6
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 10, 2012, 03:08:06 μμ »

Τάσο ειλικρινά λυπάμαι πολύ.τα συλλυπητήρια μου
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω