Ελπίζω εσύ να το πρόλαβες έγκαιρα και να μην ταλαιπωρήθηκες με ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες. Με έχουν προετοιμάσει για ένα δύσκολο χειρουργείο. Εσένα ποιά ήταν η εμπειρία σου; Είναι πολύς καιρός που το έκανες; Έχεις αναρρώσει τώρα;
Γειά χαρά,

κάνω χημειοθεραπείες και θα κάνω και ακτινοβολείες
το χειρουργείο είναι πολυ δύσκολο αλλά οχι ακατόρθοτο, διάβασε
ΕΔΩ,όταν κάνεις χειρουργείο για τέτοιους καρκίνους 99% κάνεις χημειοθεραπείες, από ότι κατάλαβα ο συζιγος σου εχει κάτι παρόμιο με μένα, εμενα ήταν 2,8 εκατοστα ανάμεσα στον οισοφαγο και στο στομάχι, ισα ίσα που κατάπινα στερεά αλλα δεν είχα καταλάβει τιποτα μόνο που και που σταματούσε η μπουκιά και επινα λίγο νερο και κατέβαινε, αυτό γινοταν μια στο τόσο και το απεδιδα στο αγχος της δουλιάς και γενικα στο τρέξημο αλλα δυστυχώς δεν ήταν έτσι!

Οι χημειοθεραπείες με ρίχνουν λίγο έως πολύ, για μια εβδομάδα με δέκα μέρες μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια μου όταν βρεθώ σε χώρους με λίγη θέρμανση, μουδιάζουν οι μασέλες μου αλλά και τα βλέφαρα μου βαραίνουν και έχω και τριχόπτωση αλλα πατησα ένα ξυρυσμα στο κεφαλι και όλα καλα. Επισης εχω χάσει 18 κιλά αυτό οφείλετε όμως και στην επέμβαση αφού το στομάχι μου έμεινε το 1/3.Αυτά που σου γράφω αφορούν έμενα, άλλοι ασθενείς έχουν άλλες παρενέργειες όπως αναγούλες και ανορεξία.
Είμαι στη διάθεση σου ότι και αν χρειαστείς

κουρράγιο.