Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 03:35:19 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ψάχνω χειρούργο για καρκίνο του οισοφάγου  (Αναγνώστηκε 697 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mariaman
Νέο μέλος
*
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

« στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 01:01:11 πμ »

καλησπέρα, ο άντρας μου έχει καρκίνο του οισοφάγου και δεν μπορεί να φάει παρα μόνο υγρά. Μήπως ξέρετε κάποιον καλό χειρούργο εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο καρκίνο
Καταγράφηκε
alexst2006
Μέλος
**

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Τόπος: Μυτιλήνη

« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 30, 2012, 03:37:24 μμ »

καλησπέρα, ο άντρας μου έχει καρκίνο του οισοφάγου και δεν μπορεί να φάει παρα μόνο υγρά. Μήπως ξέρετε κάποιον καλό χειρούργο εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο καρκίνο
γεια χαρα. εχεις κανει τίποτα με την περιπτωση του αντρα σου; αν οχι πές μου.
Καταγράφηκε

Η δυναμή μου πέλαγος, κ' η θέλησή μου βράχος.
mariaman
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 30, 2012, 11:53:52 μμ »

Τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να εγχειριστεί γιατί ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος. Έκανε μια σειρά από ακτινοθεραπείες και χημιοθεραπείες. Ευτυχώς αντέδρασε καλά και ο όγκος μειώθηκε. Περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να οριστεί ημερομηνία χειρουργείου στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα.
Καταγράφηκε
alexst2006
Μέλος
**

Ελλάς Ελλάς

« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 10:23:34 πμ »

Τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να εγχειριστεί γιατί ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος. Έκανε μια σειρά από ακτινοθεραπείες και χημιοθεραπείες. Ευτυχώς αντέδρασε καλά και ο όγκος μειώθηκε. Περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να οριστεί ημερομηνία χειρουργείου στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα.
μπραβο, πολυ χαιρομαι, εγω εκανα το χειρουργειο μου στον ευαγγελισμο με γιατρο τον Κλιμοπουλο, απιστευτος γιατρος,
Κανει θαυματα.
ευχομαι να ειναι ολα περαστικα.
κουραγιο.
Καταγράφηκε

mariaman
Νέο μέλος
*

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 12:28:03 πμ »

Ελπίζω εσύ να το πρόλαβες έγκαιρα και να μην ταλαιπωρήθηκες με ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες. Με έχουν προετοιμάσει για ένα δύσκολο χειρουργείο. Εσένα ποιά ήταν η εμπειρία σου; Είναι πολύς καιρός που το έκανες; Έχεις αναρρώσει τώρα;
Καταγράφηκε
alexst2006
Μέλος
**

Ελλάς Ελλάς

« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 11:08:14 μμ »

Ελπίζω εσύ να το πρόλαβες έγκαιρα και να μην ταλαιπωρήθηκες με ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες. Με έχουν προετοιμάσει για ένα δύσκολο χειρουργείο. Εσένα ποιά ήταν η εμπειρία σου; Είναι πολύς καιρός που το έκανες; Έχεις αναρρώσει τώρα;

Γειά χαρά, Μεγάλο χαμόγελο
κάνω χημειοθεραπείες και θα κάνω και ακτινοβολείες
το χειρουργείο είναι πολυ δύσκολο αλλά οχι ακατόρθοτο, διάβασε ΕΔΩ
,όταν κάνεις χειρουργείο για τέτοιους καρκίνους 99% κάνεις χημειοθεραπείες, από  ότι κατάλαβα ο συζιγος σου εχει κάτι παρόμιο με μένα, εμενα ήταν 2,8 εκατοστα ανάμεσα στον οισοφαγο και στο στομάχι, ισα ίσα που κατάπινα στερεά αλλα δεν είχα καταλάβει τιποτα μόνο που και που σταματούσε η μπουκιά και επινα λίγο νερο και κατέβαινε, αυτό γινοταν μια στο τόσο και το απεδιδα στο αγχος της δουλιάς και γενικα στο τρέξημο αλλα δυστυχώς  δεν ήταν έτσι! Χαμόγελο
Οι χημειοθεραπείες με ρίχνουν λίγο έως πολύ, για μια εβδομάδα με δέκα μέρες μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια μου όταν βρεθώ σε χώρους με λίγη θέρμανση, μουδιάζουν οι μασέλες μου αλλά και τα βλέφαρα μου βαραίνουν και έχω και τριχόπτωση αλλα  πατησα ένα ξυρυσμα στο κεφαλι και όλα καλα.  Επισης εχω χάσει 18 κιλά αυτό οφείλετε όμως και στην επέμβαση αφού το στομάχι μου έμεινε το 1/3.Αυτά που σου γράφω αφορούν έμενα, άλλοι ασθενείς έχουν άλλες παρενέργειες όπως αναγούλες και ανορεξία.
Είμαι στη διάθεση σου ότι και αν χρειαστείς  Χαμόγελο
κουρράγιο.
Καταγράφηκε

Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: