Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Μάιος 17, 2012, 03:49:30 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Διαφήμιση  (Αναγνώστηκε 411 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kontze
Ανώτερο μέλος
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Τόπος: PATRA

« στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 02:56:34 πμ »

Προς τον διαχειριστή.

Διαπιστωσα τελευταία οτι το φόρουμ το οποίο έχεις δημιουργήσει είναι γεμάτο απο διαφημίσεις. Πίστευα οτι η δημιουργία του ήταν καθαρά για να φέρει κοντά ανθρωπους που πάσχουν απο καρκίνο τους συγγενείς τους και φυσικά την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και θεραπειών για τον καρκίνο. Άλλωστε αν έχω διαβάσει καλα είχες και εσύ σχετική εμπειρία!

Με αφορμή αυτό το μήνυμα μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την δημιουργία του αφού μέσω αυτού και την επικοινωνία με τα μέλη του έλαβα πολυτιμη γνώση και πήρα τις σωστές αποφάσεις για την θεραπεία του πατέρα μου.

Δεν σου κρύβω όμως οτι έχω ενοχληθεί απο τότε που βλέπω όλες αυτές τις διαφημίσεις και νοιώθω οτι ο πόνος, η απόγνωση, η αγωνία ασθενών, συγγενών και φίλων γίνεται μέσο εμπορευματοποίησης.

Η δημιουργία αυτού του forum είχε αυτό τον χαρακτήρα εξ αρχής ή άλλαξε στην πορεία. Θα ήθελα να το γνωρίζω για να αποφασίσω αν θέλω να εξακολουθώ να είμαι μέλος ή όχι.

Ευχαριστώ και πάλι για την πολυτιμη βοήθεια που έλαβα μέσω του forum που δημιούργησες!
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής

Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 03:07:16 μμ »

Ο σκοπός εξακολουθεί να είναι ο ίδιος και δεν πρόκειται ν' αλλάξει για όσο η ιστοσελίδα θα βρίσκεται σε λειτουργία. Η εγγραφή και η συμμετοχή κάποιου στο φόρουμ, δεν συνεπάγεται την υποχρέωσή του να κάνει κλικ σε διαφημίσεις. Επιπλέον, η συμμετοχή αυτή είναι -φυσικά- δωρεάν, η φιλοξενία όμως της σελίδας στον εξυπηρετητή δεν είναι. Τέλος, κάποιον που το απασχολεί το θέμα του καρκίνου, οι διαφημίσεις θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που τον ενοχλεί.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και σαφής.
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
alexst2006
Μέλος
**

Ελλάς Ελλάς

Τόπος: Μυτιλήνη

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 06:56:23 μμ »

Επίσης να προσθέσω κάτι γιατί  το ξέρω από πρώτο χέρι, ένα φόρουμ για να μείνει ζωντανό,  εκτός από τους φορουμίτες, θέλει και κάποια χρήματα για τον server που το φιλοξένει και αυτά τις περισσότερες φορές δεν είναι και λίγα.
Καταγράφηκε

Η δυναμή μου πέλαγος, κ' η θέλησή μου βράχος.
kontze
Ανώτερο μέλος

Ελλάς Ελλάς

Τόπος: PATRA

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 12:36:30 μμ »

Γνωρίζω και εγώ πολύ καλά ότι η δημιουργία αλλά ακόμα περισσότερο η συντήρηση ενός forum απαιτεί καποιο κόστος. Το θέμα είναι ότι οι διαφημίσεις (αν δεν κάνω λάθος) μπήκαν αργότερα όταν δηλαδή το forum εδειχνε μεγαλύτερη προσέλευση και κινητικότητα στις μηχανές αναζήτησης! Και φυσικά ο λόγος είναι καθαρά ότι όλοι μας είχαμε και έχουμε την ανάγκη επικοινωνίας και αυτό το forum είναι από τα ποιοτικότερα από τα αποία γνωρίζω και πιστεύω ότι συνεισφέραμε όλοι μας σε αυτό.

Σημειώνω πάλι ότι μέσα από αυτή την επικοινωνία κατάφερα να συλλεξω γνώσεις ώστε να βοηθήσω τον πατέρα μου και ευχαριστώ για αυτό και τον διαχειριστή που μου έδωσε την δυνατότητα να το κάνω αυτό μέσω του forum του και φυσικά τα μέλη που με κατεύθυναν με τις δικές τους εμπειρίες.
Για όποιον έχει την ατυχία να έρθει σε επαφή με τον καρκίνο ώς συγγενής η φίλος του ασθενή και πόσο μάλλον ώς ό ιδιος ασθενής ΝΑΙ δεν τον νοιάζουν οι διαφημίσεις αλλά η πορεία της νόσου. Όταν όμως κατά την πορεία της νόσου όλοι εκμεταλεύονται τον ασθενή με σκοπό τα κέρδη και όχι την ποιότητα ζωής ή την ουσιαστική θεραπεία και όλα κινούνται βάση του τι θα δώσεις τότε θα προτιμούσα ο μοναδικός διαυλος αληθινής επικοινωνίας εδώ να μην εμφανίζει γκρίζα σύννεφα στα δικά μου μάτια.

Αγαπητέ διαχειριστή, έγινες κατανοητός και σαφής και μου επιβεβαίωσες τις απόψεις μου. Όμως επειδή διαπιστώνω ότι έχω χρέος να βοήθησω και εγώ με την σειρά μου άλλους όπως ακριβώς έκαναν ανιδιοτελώς άλλοι για εμένα, αποφάσισα να συνεχίσω να έιμαι μέλος.
Τονίζω όμως διαφωνώ κάθετα με την παρουσία διαφημίσεων και αν ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι το κόστος της συντήρησης του forum τότε είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω για την κάλυψη του (όπως πιστεύω θα έκαναν αρκετά μέλη εδώ) με σκόπό να κρατήσουμε την γωνία αυτή καθαρή από οποιοδήποτε είδους εκμετάλευση.

Καταγράφηκε
mariao
Ανώτερο μέλος

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 06:48:20 μμ »

Καλησπερα σε όλους σας,
Μεχρι τώρα δεν είχα πάρει θέση στο ζήτημα, αναλογιζόμενη κατα πόσο στην πραγματικότητα έχω ενοχληθεί η όχι από την Ιστορία.
Η αλήθεια είναι οτι έχω συνηθίσει να αγνοώ τις διαφημίσεις στο Internet, μάλλον ασηνείδητα κάτι που έγινε και στην περίπτωση του Forum.
Με λίγα λόγια ουτε που θυμάμαι πότε πρωτοξεκίνησε η ιστορία με τις διαφημίσεις κ μέχρι να θέσει θέμα ο Κώστας δεν το είχα αντιληφθεί όχι επειδή είναι διακριτικά τοποθετιμένες αλλα γιατί ο εγκέφαλός μου τις έχει κατατάξει στην άχρηστη πληροφορία.

Το γεγονός πάντως οτι το forum βγαίνει στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης είναι ένα θέμα, κατά τη γνώμη μου θετικό. Ακόμα και οι ίδιες οι διαφημίσεις ίσως έπαιξαν ρόλο σ αυτό. Αυτό σε κάθε περίπτωση σημαίνει υψηλή επισκεψιμότητα και είναι ενδεικτικό της δύναμης που έχει η φωνή μας αλλά και η ανάγκη που έχουμε στην Ελλάδα να υπάρχει ενημέρωση και άλλες προσεγγισεις στο θέμα των Καρκινοπαθών οι οποίοι κατά τη γνώμη μου αντιμετωπίζονται από το ΕΣΥ με σχεδόν απάνθρωπο τρόπο.

Παρόλο που καταλαβαίνω τον Κώστα προτιμώ να υπάρχει ένα τέτοιο forum που ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής θα είναι "ευχαριστημένος" από την υπαρξη του, τόσο, ωστε σε μια δύσκολη περίπτωση που ίσως προκύψει, να έχει ένα λόγο παραπάνω να τα βάλει πχ με το μεγαλογιατρό λαμόγιο που θα διαμαρτυρηθεί για τυχόν κράξιμο, κ λιγότερους λόγους να καταργήσει το site, τη φιλοξενία του κλπ και μάλιστα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Με λίγα λόγια είμαι διατεθιμένη να κάνω "εκπτώσεις" σ αυτό αρκεί να μου εξασφαλίζει πρόσβαση στην ενημέρωση κ σε όλο το Ιστορικό (με backup κ όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας) και να μην ξυπνήσω την άλλη μέρα ψάχνοντας να βρώ ένα μη κερδοφόρο site που έχει καταργηθεί γιατί αποτελούσε βάρος για τον διαχειριστή του.

Επιπλέον παρόλο που ο Κώστας κ ίσως κ μερικοί από εμάς θα ήταν διατεθιμένοι να έχουν ένα "καθαρό" χωρίς διαφημίσεις site καταβάλοντας κάποιο αντίτιμο στο διαχειριστή, αυτό κατά τη γνωμη μου, θα δημιουργήσει  ένα ελιτίστικο site το οποίο θα είναι αποτρεπτικό για τα νέα μελη που θα θέλουν να ανταλλάξουν γνωσεις εμπειρίες και απόψεις. Κατά κάποιο τρόπο "αντιβαίνει" την νοοτροπία του Internet με την ελεύθερη πρόσβαση παντού και δεν πιστεύω οτι θα λειτουργούσε.

Μια και λέμε διάφορα εδω, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας γιατί από όλους σας έχω πάρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα μας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 16, 2012, 06:58:04 μμ από mariao » Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: