Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Φεβρουάριος 09, 2012, 09:41:10 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Διαφήμιση  (Αναγνώστηκε 25 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kontze
Πλήρες μέλος
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Τόπος: PATRA

« στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 02:56:34 πμ »

Προς τον διαχειριστή.

Διαπιστωσα τελευταία οτι το φόρουμ το οποίο έχεις δημιουργήσει είναι γεμάτο απο διαφημίσεις. Πίστευα οτι η δημιουργία του ήταν καθαρά για να φέρει κοντά ανθρωπους που πάσχουν απο καρκίνο τους συγγενείς τους και φυσικά την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και θεραπειών για τον καρκίνο. Άλλωστε αν έχω διαβάσει καλα είχες και εσύ σχετική εμπειρία!

Με αφορμή αυτό το μήνυμα μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την δημιουργία του αφού μέσω αυτού και την επικοινωνία με τα μέλη του έλαβα πολυτιμη γνώση και πήρα τις σωστές αποφάσεις για την θεραπεία του πατέρα μου.

Δεν σου κρύβω όμως οτι έχω ενοχληθεί απο τότε που βλέπω όλες αυτές τις διαφημίσεις και νοιώθω οτι ο πόνος, η απόγνωση, η αγωνία ασθενών, συγγενών και φίλων γίνεται μέσο εμπορευματοποίησης.

Η δημιουργία αυτού του forum είχε αυτό τον χαρακτήρα εξ αρχής ή άλλαξε στην πορεία. Θα ήθελα να το γνωρίζω για να αποφασίσω αν θέλω να εξακολουθώ να είμαι μέλος ή όχι.

Ευχαριστώ και πάλι για την πολυτιμη βοήθεια που έλαβα μέσω του forum που δημιούργησες!
Καταγράφηκε
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: