Αντικαρκινική Κοινότητα Συνδρομή RSS
Φεβρουάριος 08, 2012, 04:26:35 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στην Αντικαρκινική Κοινότητα. Η δημοσίευση θεμάτων και σχολίων, επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φόρτωση
   Αρχική   Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  

Προσοχή...

1. Αποφεύγετε την χρήση greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Είναι δυσανάγνωστα και δυσκολεύουν την λειτουργία της αναζήτησης.
2. Μην χρησιμοποιείτε την σελίδα της «Επικοινωνίας», για ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στους πίνακες συζητήσεων.
3. Τα δημοσιευμένα άρθρα και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν, δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση τις συμβουλές των γιατρών σας!
4. Ο σκοπός της κοινότητας, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες. Μην τις ανταλλάσετε με προσωπικά μηνύματα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
5. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την δημοσίευση ονομάτων γιατρών, τα οποία συνοδεύονται από σοβαρές καταγγελίες, που μπορεί να επιφέρουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σοβαροί ισχυρισμοί απαιτούν και ισχυρά τεκμήρια.
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ο πατέρας μου έχει καρκίνο του λάρυγγα  (Αναγνώστηκε 2192 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rena
Επισκέπτης

« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 12:40:02 πμ »

Καλησπέρα ο πατέρας μου ετών 57 έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα ιάσιμο και μη μεταστατικό. Πριν 6 μήνες αφαιρέθηκε ο όγκος από τον λαιμό και πριν λίγο καιρό σε εξέταση είδαν ένα μικρό αθώο κατά τα λεγόμενα των γιατρών ξένο σώμα, εχτές προχώρησαν με χειρουργείο σε αφαίρεση του, το θέμα είναι ότι όταν ξύπνησε ο πατέρας μου και ξαφνικά, το πρόσωπο και ο λαιμός του πρήστηκαν πολύ! Τι μπορεί να συμβαίνει;
Καταγράφηκε
Π-Δ
Διαχειριστής
Εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Φύλο: Άντρας
Ελλάς Ελλάς

Google Talk
WWW E-mail
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 27, 2008, 08:01:50 πμ »

Καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι. Είναι πιθανόν να οφείλεται σε μετεγχειρητικές φλεγμονές.
Σε κάθε περίπτωση, όταν παρατηρείς κάτι, θα πρέπει να επικοινωνείς αμέσως με τους γιατρούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση. 
Καταγράφηκε

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
Αντικαρκινική Κοινότητα

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: