Αντικαρκινικό Forum Πάρε-Δώσε - Αντικαρκινικό forum
Σεπτέμβριος 03, 2010, 11:39:21 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στο Αντικαρκινικό Forum. Αν και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στους επισκέπτες, εν τούτοις συνίσταται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο forum, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων μελών. Η εγγραφή σας στο forum γίνεται άμεσα.

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Ιστολόγιο Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: καρκίνος λάρυγγα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες  (Αναγνώστηκε 7237 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
stellabasiliki
Νέο μέλος
*

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 01:25:20 μμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

πρώτη φορά επικοινωνώ και δεν ξέρω αν τελικά κάνω τις σωστές κινήσεις. ο σύζυγός μου, έπαθε καρκίνο λάρυγγα και λεμφαδένων λαιμού. στις 27-12-07 διαγνώσθηκε με χρόνο ζωής 2 μήνες. μας σύστησαν επιγόντως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες μήπως κερδίσουμε ένα - δύο μήνες ζωή ακόμη. αρνηθήκαμε, εφαρμόσαμε την απόλυτη χορτοφαγία - ωμοφαγία και μέχρι τέλος Απριλίου ήταν τελείως καλά. Αλλά επειδή δεν μας συνέστησε κανείς  - γιατί δεν βρήκαμε ειδικό - να κάνει συντήρηση και επειδή ήταν μανιώδης καπνιστής, άρχισε πάλι να καταστρέφει τον οργανισμό του με αποτέλεσμα να ξαναπάθει τα ίδια σε πολύ χειρότερη κατάσταση. φυσικά έκοψε αμέσως το τσιγάρο τα ζωϊκά τα ποτά και τα γλυκά. ξεκίνησε υγιεινή διατροφή αλλά όχι ιδιαίτερα ωμοφαγία. πριν από τρεις ημέρες ξεκινήσαμε το DCA kai to LDN παράλληλα με την σόδα με το μέλι.  πριν από 8 ημέρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά , ούτε να φάει γιατί έβηχε συνέχεια και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα σάλια του. βάζει συνέχεια στο στόμα του τζελ αλόης και σε μία ημέρα είχε θεαματική βελτίωση. δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας με ενημερώσει σχετικά, ευχαριστώ πολύ.
Καταγράφηκε
ΑΝΘΗ ΓΚΙΚΑ
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 21, 2009, 05:49:55 μμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΕΚΤΟΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΑΡΥΓΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΛΑΡΥΓΓΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΩΡΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΑ.
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΩΡΛ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: