ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Νέο μέλος
Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« στις: Μάρτιος 09, 2009, 05:54:23 μμ » |
|
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ, ΣΥΚΩΤΙ, ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΔΙΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ....ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΓΕΙ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Νέο μέλος
Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 23, 2009, 06:28:43 μμ » |
|
Βλεπω πως κανεις δεν μπηκε στο κοπο να βοηθησει, δεν πειραζει, τελικα βρηκα τη λυση, αν και ο πατερας μου ειναι πλεον παραλυτος....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Π-Δ
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2009, 08:27:33 πμ » |
|
Δεν νομίζω ότι θα γνώριζε κάποιος και δεν θα απαντούσε... Μην ξεχνάς ότι τα μέλη του φόρουμ είναι λίγα ακόμη, με ότι συνεπάγεται αυτό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
|
|
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Νέο μέλος
Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 30, 2009, 09:40:49 μμ » |
|
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΕΘΑΝΕ ΧΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Π-Δ
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 02, 2009, 04:20:27 μμ » |
|
Ειλικρινά συλλυπητήρια. Αν και πιστεύω, με την έκταση που είχε πάρει ο καρκίνος, κάπου το περίμενες και ήσουν προετοιμασμένη γι' αυτό...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Παρακαλώ, μην μου στέλνετε ΠΜ ή e-mail με ερωτήσεις ιατρικού χαρακτήρα. Δεν είμαι γιατρός κι ως εκ τούτου δεν απαντώ σε τέτοια μηνύματα. Δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στο forum.
|
|
|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Νέο μέλος
Εκτός σύνδεσης
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 04, 2009, 03:31:51 πμ » |
|
Το περιμενα, αλλα ηθελα να εχει ποιοτητα ζωης και να μη ποναει στις τελευταιες του στιγμες. βρηκα ιδιωτικη κλινικη και δοξα το Θεο ειχε τελεια μεταχειρηση. Αναρωτιεμαι γιατι να μην υπαρουν κλινικες δημοσιες η ιδιωτικες μονο για αυτους τους ανθρωπους; καλα εμεις σταθηκαμε "τυχεροι" και εφυγε νωρις (ακου που καταντησαμε να το λεμε αυτο τυχη) και δεν υπεφερε πολυ, αλλοι ομως λιωνουν στα σπιτια χωρις νοσοκομειακη βοηθεια για μηνες και μηνες με αφορητους πονους. Και οι συγγενεις τραβανε κι αυτοι μεγαλη ταλαιπωρια , γιατι βλεπουν τον ανθρωπο τους να πεθαινει , να υποφερει, κι αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα... πως να ζησεις εστω και μια μερα μαζι με εναν ανθρωπο που βογγαει, λερωνεται επανω του, παραμιλαει; μετα απ αυτο χρειαζονται ψυχιατρικη περιθαλψη και οι συγγενεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Π-Δ
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 04, 2009, 03:36:33 πμ » |
|
Θα σου φανεί «κάπως» αυτό που θα σου πω, αλλά ο πατέρας σου μέσα στην ατυχία του ήταν και τυχερός που δεν πρόλαβε να βιώσει, αυτό που βιώνουν πολλοί άλλοι: Ένα τρισάθλιο σύστημα υγείας.
Και καλά όσοι έχουν (για όσον καιρό έχουν) χρήματα για ιδιωτική κλινική. Οι άλλοι όμως;
Άστο... Πονεμένη ιστορία...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lida
Νέο μέλος
Εκτός σύνδεσης
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 03, 2010, 12:04:47 μμ » |
|
ο συζιγοσ τησ κορησμου ειχαι στοσ οισοφαγο πριν 10 μηνεσ χειρουργιθικαι τωρα εκανε μετασταση στουσ λεμφαδενεσ υπαρχει ελπιδα νασωθει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αντικαρκινική Κοινότητα