Αντικαρκινικό Forum Πάρε-Δώσε - Αντικαρκινικό forum
Σεπτέμβριος 03, 2010, 11:40:13 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Καλώς ήρθατε στο Αντικαρκινικό Forum. Αν και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στους επισκέπτες, εν τούτοις συνίσταται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο forum, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων μελών. Η εγγραφή σας στο forum γίνεται άμεσα.

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Ιστολόγιο Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μυελοβλάστωμα  (Αναγνώστηκε 2239 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Basilikaki
Επισκέπτης
« στις: Απρίλιος 24, 2009, 04:59:15 μμ »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Εδώ και μέρες λόγω της δουλειάς μου (ιατρικός επισκέπτης) ήρθα σε επαφή με τον μικρό Δημήτρη 11 1/2 ετών ο οποίος πάσχει απο μυελοβλάστωμα. Ο Δημήτρης έχει υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπείες, έχει χάσει τα μαλλιά του και έχει βάρος μόλις 28 κιλά.
Είναι αναγκασμένος να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι ή το πολύ σε μια πολυθρόνα να σιτίζεται απευθείας απο το στομάχι(γαστροστομία) και να έχει και τραχειόστομα που τον εμποδίζει να μιλήσει και φυσικά να καταπιεί.
Κοιτάζω τα παιδιά της ηλικίας του και αναρωτιέμαι γιατί τόση αδικία.....Γιατί να μην μπορεί και ο Δημήτρης να παίξει μπάλα που τόσο του αρέσει, γιατί να μην μπορεί να πάει στο σχολείο, να κάνει φίλους, να τρέξει, να πέσει να σηκωθεί, να φάει το αγαπημένο του γλυκό, να αγκαλιάσει τη μαμά του που τόσο το έχει ανάγκη,να κάνει πράγματα που για όλους τους υπόλοιπούς είναι αυτονόητα, να ζήσει τη ζωή που δικαιούται κάθε παιδί να ζει.

Όλες αυτές τις μέρες ψάχνω άρθρα για να δω τι πρόγνωση έχει η συγκεκριμένη ασθένεια και αν  θα μπορέσει ποτέ ο Δημητράκης να γίνει  καλά.... αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου σας παρακαλώ.

Έυχομαι ο Δημήτρης και ο καθε Δημήτρης να γίνει καλά και επιτέλους να δωθεί ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτή την καταραμένη ασθένεια που μόνο δυστυχία φέρνει.

Εύχομαι στου γονείς του Δημήτρη ΚΟΥΡΑΓΙΟ και να δουν ξανά το παιδάκι τους γερό και δυνατό να γίνεται αντρας που θα τους κάνει περήφανους..!!!

Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
ΒΑΣΙΛΗΣ
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 06, 2009, 05:45:55 μμ »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΛΟΙΒΛΑΣΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΕΨΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΕΦΕΡΝΕΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καταγράφηκε
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΙΟΣ
Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 08, 2009, 04:50:16 μμ »

και μενα το σωτηρακη μου εχει το ιδιο 16.08.2009 κλεισαμε δυο χρονια απο το χειρουργειο κ τα φαρμακα. θελω να πω στουσ γονεισ του να εχουν δυναμη κ πιστη κουραγιο
Καταγράφηκε
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΙΟΣ
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 09, 2009, 05:40:03 μμ »

ΧαμόγελοΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.ΜΕ ΣΥΓΚΥΝΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙΟΥ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑ'Ι ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 9 ΕΤΩΝ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ. Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ Κ ΕΓΩ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΝΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟΥΣ!
Καταγράφηκε
teo
Νέο μέλος
*

Δημοφιλία: +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 04:07:23 μμ »

Ειμαι στο ανοβερο τησ γερμανιας με την μητερα μου,ειχε γλειοβλαστομα στο κεφαλι 5 εκατοστα, στην ελλαδα ειπαν δεν γινεται τιποτα παρα μονο χειμιοθεραπεια κ ακτινοβολια κ αυτο για παραταση ζωησ μονο 8 μηνες.Υπαρχει ομωσ ενα ινστιτουτο στο ανοβερο το ΙΝΙ (http://www.ini-hannover.de/en/home.html). ηρθαμε εδω κ αφερεσαν ολον τον ογκο επιτυχως κ τωρα μας μενουν καποιες ακτινοβολιες για να καθαρισει τελειος η περιοχη απο την οποια αφαιρεθηκε ο ογκος.
το κοστος ειναι 50 χιλ ευρο αλλα αξιζει. πρεπει μολις διαγνωστει καρκινος να τους στειλεις τις εξετασεις σε cd-rom τις βλεπουν κ εαν μπορουν να το αφαιρεσουν τοτε μονο σε δεχονται.μπητε στο σιτε που δινω παραπανω.εδω οι ανθρωποι εινια μικροι θεοι.το αφεντικο μου ειχε ογκο 9 εκ κ ηρθε του το αφειρεσαν εκανε ακτινοβολιες κ εδω κ 5 χρονια ειναι μια χαρα.
Καταγράφηκε
stelaki
Νέο μέλος
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 02:07:18 πμ »

Καλο βραδυ  θελω να μου  δωσετε πληροφοριες σχετικα με την περιπτωση σας.Ο αντρας μου εχει αστρωκυττομα στον υποθαλαμο μας ειπαν οτι ειναι ανενχειρητο και δεν μας αναλαμβαναν να το ακτινοβολησουν λογο μεγεθους  5με 6 εκατοστων.Φυγαμε Γερμανια στο Οφεμπαχ και το μονο που καναμε ηταν ακτινοβολιες.Πηγε καλα στους πρωτους 3 μηνες αλλα ξαναμεγαλωσε και παλι στους 5 μηνες ενω ο ογκος ηταν χαμηλης κακοηθειας.Ψαχνω απεγνωσμενα τροπους μηπως υπαρχει καποια λυση ειναι 33 ετων και εχει ενα μικρο παιδακη.Θα προσπαθησω να στειλω τις εξετασεις του αν ομως γνωριζεις καποια κοινα στοιχεια με την περιπτωσει σας στειλε μου απαντηση αν δεν σε δυσκολευω.Σ ευχαριστω
Καταγράφηκε
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΙΟΣ
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 11:56:58 μμ »

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ
Καταγράφηκε
ΕΛΕΝΑ
Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 06:23:37 μμ »

Σαρκασμός μην ανισυχείται ο θεος είναι μαζί μας.Ο πετρος ο γιος μου είναι 3,5 χρονον εκανε εχίρειση για αφαίρεση του όγκου ,  ακτίνες , και χιμιοθεραπία.τελίοσε τώρα τις θεραπίεσ του και πάει πολύ καλά.να έχεται πίστη στο θεο
Καταγράφηκε
papaki
Νέο μέλος
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 12, 2010, 02:40:37 μμ »

Ειμαι και γω ενα απο αυτα τα παιδια που καποτε ειχα μυελοβλαστωμα κανεις δεν πιστευε οτι θα επιζήσω κι ομοσ ειμαι ακομα εδω και φυσικα το εχω ξεπερασει.
Καταγράφηκε
Ioannis
Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 27, 2010, 10:01:55 μμ »

geia sas eisos boro na sas boithiso meno stin germania sto anobero kai edo einai i kaluteri kliniki. Erxontai atoma edo pera pou tous boithao giati den kseroun germanika. Koitakstai sto Internet    www.ini-hannover.de Auti i giatri kanoun apistefti douleia. An exetai erotisis stilte mou ena email i.kanelopoulos@hotmail.de
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Απάντηση  |  Νέο θέμα  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: