ολοσωματικη υπεθερμια

Ξεκίνησε από MARPAP, Νοέμβριος 29, 2013, 11:37:30 μμ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Κάτω

MARPAP

παρακαλω θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει για την υπερθερμια (τοπικη η ολοσωματικη), το κοστος σε ιδιωτικο θεραπευτηριο, αν ο ΕΟΠΥΥ (οτι απεμεινε απο το ΕΣΥ που το κατακλεψαν γιατροι και διοικητες) καλυπτει τα εξοδα η μερος των εξοδων και φυσικα πανω απο ολα την αποτελεσματικοτητα της μεθοδου.
ευχαριστω

KRINA

Στο Θέμα σου "ΑΠΟΓΝΩΣΗ" απήντησα με λόγια της ψυχής μου και σύμφωνα με όσα βιώνω και εγώ παράλληλα με εσένα.

Εδώ θα μιλήσουμε πιο πρακτικά.

Ο καρκίνος εν έτη 2013 αντιμετωπίζεται στα περισσότερα μέρη του κόσμου με τη συμβατική ιατρική, δηλαδή, χειρουργεία διαφόρων μεθόδων, χημειοθεραπείες, ακτινοβολία...μα κυρίως έλλειψη απόδοσης των αιτιών. Η συμβατική ιατρική λοιπόν, αντιμετωπίζει τα συμπτώματα του καρκίνου. Σπάνια θα ακούσεις κάποιον συμβατικό ογκολόγο, ακτινολόγο, χειρουργό να αναζητά τις αιτίες εμφάνισης καρκίνου σε κάθε ασθενή του μεμονωμένα και κατ'επέκταση στο σύνολο των νοσούντων.
Για υποθετικές αιτίες όπως (είδος τροφής και συστατικών τους, στάση και τρόπος ζωής, άγχος, στρες, στενοχώρια, χημικές ουσίες που βασιλεύουν σε κάθε νοικοκυριό και σε ολόκληρο τον πλανήτη) μπορείς να πληροφορηθείς και να πληροφορείσαι για την υπόλοιπη ζωή σου, όμως είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία των ερευνών και αν το κάνεις είναι ακόμη πιο δύσκολο να ζήσεις καταπολεμώντας τα, διότι ο ανθρώπινος κόσμος είναι πλέον αλλιώς οργανωμένος. Με άλλα λόγια θα πρέπει να κάνεις μία μορφή επανάστασης στη ζωή σου, διότι ακόμη και τα 10 βότανα συμμάχους που θα επιλέξεις δε θα είναι αρκετά ενάντια στην καθημερινή διαδρομή που θα κάνεις μέσα στην ατμοσφαιρική ρύπανση και ενάντια στο αγνώστου περιεκτικότητας νερό που σε ξεδιψά.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ υπάρχουν πολλά συμφέροντα, όχι μόνο στη συμβατική ιατρική αλλά και στην εναλλακτική.
Ο ένας τομέας κατηγορεί τον άλλο ή τον αποδέχεται ως ένα σημείο.
Το κράτος αναγνωρίζει τη συμβατική ιατρική στον τομέα του καρκίνου.

Η υπερθερμία, εδώ και χρόνια, θεωρούνταν μία εναλλακτική θεραπεία στον ελληνικό χώρο. Στο εξωτερικό θα την έβρισκες αναγνωρισμένη σε κάποια σημεία και υπό όρους όπως στη Γερμανία και έπειτα στο Ισραήλ.
Από το 2011 και έπειτα μπορούμε να μιλούμε και στην Ελλάδα για μία αναγνωρισμένη, με ΦΕΚ, ακτινοθεραπευτική πράξη. Ακόμη όμως εκκρεμούν θέματα και έτσι τα χρήματα που θα καταβάλει κάποιος για Υπερθερμίες κάθε είδους, δε θα τα πάρει πίσω, τουλάχιστον ακόμη. Γίνονται κινήσεις από ασθενείς που καταθέτουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα, ώστε να λάβουν πίσω ποσό των χρημάτων τους, όμως ακόμη δεν υπάρχει ανταπόκριση από το ελληνικό δημόσιο.

Σου παραθέτω σελίδα με το ΦΕΚ που αναγνωρίζει την Υπερθερμία ως Ακτινοθεραπευτική πράξη. Πράγμα όμως που δε σημαίνει πως θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Απλά συγκαταλέγεται πλέον στη συμβατική ιατρική - στα χαρτιά όμως - διότι ύστερα από συζητήσεις που είχα με αρκετούς ιατρούς (ογκολόγους, ακτινολόγους κλπ) καταλαβαίνω πως υπάρχει μία δυσπιστία επί του θέματος ή μία συγκάλυψη. Δε μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει, όμως η αντιμετώπισή της είναι περίεργη. Και περίεργα αντιμετωπίζεται κάτι είτε επειδή πραγματικά είναι άξιο και ικανό να αλλάξει τον κόσμο είτε επειδή είναι μία απάτη. Τα συμπεράσματα σου θα προκύψουν ύστερα από δική σου έρευνα, αγώνα και διάφανη σκέψη.
ΣΤΟ ΦΕΚ αυτό οι υπερθερμίες παρουσιάζονται από το 56 νούμερο και έπειτα. Η ολοσωματική είναι στο 71.

http://www.eetaa.gr:8080/nomothesia/fek/fek/f_672.pdf


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΜΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ιατρού - ακτινολόγου κυρίου Κουλουλία, ο οποίος βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο ΑΤΤΙΚΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Β Εργαστήριο Ακτινολογίας υπό τη διεύθυνση του ιατρού Νικολαόυ Κελέκη, 210 5831812,13 και βρίσκεις τον ιατρό Κουλουλία στο 210 5831860 κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη)  και στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, μα δεν έχω εκεί τηλέφωνα για τον ιατρό Κουλουλία).
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
http://www.almazois.gr/gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=255&Itemid=59

Εστιάζοντας στην ολοσωματική υπερθερμία, θα σου τονίσω πως χωρίζεται σε απλή - μέτρια  και extreme.
Η EXTREME είναι αυτή που οι βαθμοί αύξησης της θερμοκρασίας όλου του σώματος φτάνουν έως και 42,5 και θεωρείται κορυφαία από αρκετούς. Από την έρευνα μου είδα πως γίνεται στο εξωτερικό, κυρίως σε Γερμανία και Ισραήλ.

Στην Ελλάδα υπάρχουν, στη Θεσσαλονίκη, 2 ιδιωτικά κέντρα υπερθερμίας.

1)http://www.onco-hyperthermia.gr/
Με τον Ακτινολόγο κύριο Μαραγκό και το χειρουργό κύριο Δανιηλίδη, συνέντευξη του οποίου επίσης παραθέτω.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=21&artid=169100

Πραγματοποιούν ολοσωματικές, όχι στο ιατρείο τους, αλλά στην Κλινική "Άγιος Λουκάς".
Δεν πραγματοποιούν extreme.
Οι τοπικές υπερθερμίες γίνονται στο ιατρείο.

2)  http://www.yperthermia.gr/
Με τον ιατρό κύριο Πιστοφίδη.


Και τα δύο παραπάνω κέντρα συνεργάζονται με Γερμανία.
Ενδεικτικά ο κ Πιστοφίδης συνεργάζεται με τον Γερμανό Dr Herzog, εναλλακτικό ιατρό με κλινική στη Γερμανία. Συνδυάζουν εναλλακτικά βότανα και θεραπείες (άσπρο γκυ, κουρκουμίνη κλπ) με ενίσχυση ανοσοποιητικού (σελήνιο, βιταμίνη C  κλπ) + υπερθερμίες. Στον Herzog πραγματοποιείται και extreme ολοσωματική (εφόσον διαθέτει κλινική), ενώ στον Πιστοφίδη όχι ακόμη, εφόσον βρίσκεται ακόμη σε ιατρείο και όχι στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, με το οποίο σχεδιάζει να συνεργαστεί, ώστε να υπάρχει και αναισθησιολόγος, μα και επίβλεψη από κατάλληλο ιατρικό προσωπικό.   


ΟΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ κυμαίνονται από 200 έως 350 ευρώ τη φορά και χρειάζονται κατά μέσο όρο 2 με 3 την εβδομάδα. Στις 12 περίπου συνεδρίες βλέπεις αν έχεις αποτέλεσμα και αν θα συνεχίσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι είτε να παραμείνει ο όγκος σταθερός είτε να μικρύνει αφού αποπίπτουν τα καρκινικά κύτταρα, δίχως να καταστρέφονται τα υγιή (βασική διαφορά με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες).

Η ΟΛΟΣΩΜΑΤΙΚΗ γίνεται περίπου μία φορά το μήνα αλλά και αυτά που σου λέω μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με το σχήμα συνεδριών που θα επιλεχθεί.
Στη Γερμανία μπορεί για παράδειγμα να επιλέξουν ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Άλλοι ιατροί συνδυάζουν την υπερθερμία με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες και άλλοι δε δέχονται την καθαρά συμβατική ιατρική.


Αφού επισκέφθηκα τους Έλληνες για να ενημερωθώ, τώρα βρίσκομαι σε έρευνα και προς το εξωτερικό, διότι νομίζω πως η extreme ολοσωματική μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα στην περίπτωση της μητέρας μου. Στη δική σου περίπτωση, όμως μπορεί να είναι αλλιώς.

Ενδεικτικά μία ακόμη κλινική
http://www.klinik-st-georg.de/

και ένα άρθρο που σε κάνει να πεις " Μήπως απλά αποβλακώθηκα και θέλουν να με εκμεταλλευτούν όχι με επίκληση στην αυθεντία αλλά με επίκληση στις διασημότητες;" Διάβασε και θα καταλάβεις.
http://www.germancancerbreakthrough.com/B/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Έστω πως θέλεις να ακολουθήσεις το συμβατικό τρόπο της ιατρικής με χημειοθεραπείες.
Οι περισσότεροι ογκολόγοι θα σου δώσουν μία χημειοθεραπεία, η οποία στατιστικά ενδείκνυται για τον καρκίνο της μητέρας σου.
Υπάρχουν και κάποιοι όμως που δέχονται και τον Μοριακό Έλεγχο για να καταλήξουν σε σχήμα χημειοθεραπείας.
Με δείγμα αίματος, μα και ιστού από παρελθοντικό χειρουργείο της μητέρας σου μπορεί να γίνει η κατάλληλη έρευνα που θα δείξει ποιές ουσίες και κατ' επέκταση φάρμακα είναι τα βέλτιστα για την ασθενή.
Ο μοριακός βιολόγος κύριος Παπασωτηρίου είναι ο πρώτος που έφερε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Βρίσκεται στη Φλώρινα με την εταιρία RGCC
http://www.rgcc-genlab.com/
Τα δείγματα τα στέλνεις με κούριερ.


ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ, που στηρίζεται στις αιτίες του καρκίνου για τις οποίες σου μίλησα αρχικά.

  Επάνω σε αυτό το θέμα, δηλαδή των έρευνα αιτιών στηρίχθηκε ένας ιατρός ο Dr Hammer, ο οποίος κατέληξε στη φυλακή για το πάθος με το οποίο υποστήριζε τη θεωρία του περί δημιουργίας του καρκίνου λόγω σοκαριστικών συμβάντων που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος και δίχως να το καταλάβει αυτά επιδρούν στον εγκέφαλο και έτσι στο σώμα του. Υπάρχουν μαρτυρίες πως πολλοί ήταν αυτοί που σώθηκαν με τη μέθοδό του, αλλά όπως είπαμε σίγουροι δεν είμαστε για κανέναν.
Παραθέτω σελίδες και συνέντευξή του μετά την αποφυλάκιση.

http://www.psixologikosfaros.gr/article_det.asp?artid=3396

http://alithinapsemata.wordpress.com/2010/12/20/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-t%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-dr-hammer-%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE/

http://www.eiet2.gr/content/view/3334/183/


Τα παραπάνω θα μπορούσες να πεις πως είναι μία εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου.
ίσως λειτούργησε σε κάποιους επειδή πίστεψαν πραγματικά και έτσι έκαναν μόνοι τους το θαύμα και ίσως λειτούργησε γιατί μπορεί να είχε και μία δόση αλήθειας.
Αν δεχτούμε τη δύναμη της ψυχής, τότε ίσως δεχτούμε και την επίδρασή της στο σώμα μας.
Πάντως, εγώ προσωπικά, αν και στην αρχή είπα πως είναι περίεργο κάτι τέτοιο, στη συνέχεια ακούγοντας τις μαρτυρίες και βλέποντας τα ιατρικά αποδεικτικά στοιχεία έμεινα με ένα μεγάλο "ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ".


Τέλος, ο έλληνας ιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης, έκανε μία ανακάλυψη σχετικά με την ουσία DCA που κάποιοι αποδέχονται και κάποιοι όχι, θεωρώντας πως είναι σε πειραματικό στάδιο. http://www.medicine.med.ualberta.ca/en/Divisions/Cardiology/Faculty/Michelakis_Evangelos.aspxΕίναι ένας δύσκολος αγώνας.
Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως, όμως δε θέλω να σου υποδείξω τίποτα, διότι και εγώ ακόμη βρίσκομαι σε φάση έρευνας.
Τονίζω πως στράφηκα τον τελευταίο καιρό σε μεγαλύτερη εναλλακτική έρευνα, διότι η συμβατική ιατρική μου λέει απλά να περιμένω το θάνατο.
Ίσως κάποιοι γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια, ίσως και όλα να είναι θεωρίες συνομωσιολογίας.

Μην αφήσεις κανέναν να κερδοσκοπήσει επάνω στον πόνο σου και στην αγάπη σου.
Ενημερώσου και μάθε να "κρίνεις" και να  συγκρίνεις.

Πάνω από όλα όμως, μη χάσεις τον εαυτό σου και μην αφήσεις τη μητέρα σου να σε δει σε Απόγνωση γιατί είσαι τα μάτια της, τα πόδια της και η ψυχή της.

Καλόν Αγώνα σε όλους μας.

MARPAP

αγαπημενη φιλη τωρα ειδα το μηνυμα σχετικα με την ολοσωματικη υπερθερμια.
Εισαι πολυ κατατοπισμενη και πολυ λεπτομερης.
Τα εχω βρει ολα οσα μου αναφερεις απο την περασμενη ανοιξη και εχω επικοινωνησει μεσω μειλ σχεδον με ολους.

Με το Λυγιδακη απο το Φεβρουαριο αλλα οι αποψεις διιστανται σχετικα με τη μεθοδο ασε που ειναι πανακριβη (ρωτησα γιατρο απο το Ιατρικο κεντρο).

Ο Κουκουλιας μου εστειλε εμαιλ τον Μαρτιο οτι στο ΑΤΤΙΚΟΝ γινονται υπερθερμιες μονο για επιφανειακους ογκους εως 4 εκ. Δεν εχουν αλλο μηχανημα δεν ενδεικνυται για προχωρημενο σταδιο.

Ο ογκολογος μας (ιδιωτικος ιατρος, δεν υπαρχει ογκολογος στο νοσοκομειο μας ) εκανε ειδικοτητα στο Αττικο νοσοκομειο αν ηταν θα με εστελνε.

Εχω ηδη στειλει εμαιλ στη Θεσ/νικη σχετικα.
Περιμενω απάντηση απο Δευτερα ενδεχομενως να πουν οτι παιρνει τεοια θεραπεια για να τσεπωσουν τα λεφτα, υπερογκο το ποσο νομιζω.
Και στο Διαβαλκανικο εστειλα να δω τι θα απαντησουν κι αυτοι.
Εστειλα εμαιλ και στον περιφημο Μιχελακη στον Καναδα απο αρχες Νοεμβρη αλλα καμια απαντηση εως τωρα.Πως θα δωσω ομως ενα φαρμακο απο μονη μου ακομα και αν ειναι αποτελεσματικο?Θα με κλεισουν μεσα.
Οταν ειχε το υγρο στον πνευμονα επικοινωνησα μεχρι με Κουβα που υποτιθεται βρηκαν ενα νεο φαρμακο για τον πνευμονα και μου απαντησαν εντος 3 ημερων.
Βρηκα και καποιο γιατρο Simoncini Ιταλο που πρεσβευει οτι ο καρκινος ειναι μυκητας και τον καταπολεμα με σοδα ολα αυτα ομως ειναι για αρχικο σταδιο οχι για εμας.
Cyber knife εχετε δοκιμασει?
Ας ηξερα ποια μεθοδος θα ανταποκριθει και θα την εκανα οχι ομως να την κανω πειραματοζωο απο δω και απο κει δεν ειναι ευκολο να μετακινουμαστε χειμωνιατικα και τα χρηματα τελειωνουν ευκολα με το ζορι φτανουν για ενα ειδος θεραπειας.
Πως μπορουμε να σερνουμε τους δικους μας σε καθε θεραπεια χωρις βεβαιο αποτελεσμα?
Εγω θα ημουν ευχαριστημενη να ζησει αλλα 5 χρονια ομως καλα οχι κατακοιτη, δεν υπαρχει λογος.
Ολο το καλοκαιρι πετουσε παρολες τις χημειοθεραπειες με ελαφρυ σχημα καθε εβδομαδα.
Χθες βραδυ εψαχνα μεχρι ξημερωματα μεσω του φορουμ εδω σχετικα με Γερμανια.
Αν πατε Γερμανια τι ελπιζεις να γινει?
Μιλαω Γερμανικα απλα οχι με ιατρικους ορους και θα ηταν ευκολο να ζησω για λιγο εκει αρκει να ειχαμε σημαντικο αποτελεσμα οχι να παραταθει η ζωη της για ενα μηνα.
Αυτα προς το παρον ο εφιαλτης μου συνεχιζεται.Ευτυχως σημερα ηταν ησυχη και εφαγε ελαχιστα.
Απελπιστηκα πελαγωσα (δεν ειχα καμια προηγουμενη εμπειρια απο νοσοκομεια) με αυτα που λεει ο γιατρος και του ειπα να παμε Βελγιο να της κανουμε ευθανασια τρομοκρατηθηκε και ειπε ισως κανουμε αλλη θεραπεια που να μην τη ριχνει (ορμονοθεραπεια μαλλον).Οτι διαβαζει λεει και αυτος.
Θα χαρω να μαθω καλα νεα σας.
Φιλια Μαρια

Πάνω